Sağlık çalışanlarımızın ve hepimizin Allah yardımcısı olsun. Bu surec en zor onlar ve aileleri icin geçiyorBen son 1 haftadır nezle gibiydim zaten de coronayla alakalı olduğunu sanmıyorum . Asıl benim eşim KBB uzmanı, 3 hafta bi rahatsızlık yüzünden raporlu evde ama 3 hafta sonra başlayacak tekrar çalışmaya . Bi yandan onu da düşünüyorum . Çalıştığı hastanede vakalar başlamış
Braxton hicks kasılması olabilir canım . Normalde düzensiz ve ağrısız olması lazım tabii . Sık ve her defasında agriliysa hem doktoruna bi danış hem de bol bol istirahat et derim ben . Magnezyum içiyor muydunAdet ağrısı gibi değil canım gobegimde tam ve etrafında böyle taş gibi oluyor devamli ağrı oluyor yatınca da geçmiyor bugün biraz daha iyi çok şükür ama ara ara oluyor yine
Benimde kontrolum var korkumdan gidemiyorum. Dikkat etmeyen cok insn var eldiven ve maske korurmu acaba diyorum.Günaydınlar ben bugün hastaneye gittim hastanede hasta sayısı çok çok azdı gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Benim çocuğum için çok önde demişlerdi muş ta Dr baktı sadece 1 hafta önde boy kilo kafa ölçümleri herşeyi yolundaymış. İçim ferahladışeker yüklemesi yaptık kan alınmasını bekliyorum
Valla herkes eldiven ve maskeliydi samsunda toplam 10 hasta ya vardı ya yoktu hastane içine hastaların yanında eş dost kesinlikle almıyorlar eşim bahçede kaldı ama tabi her ildeki uygulama ve insanların bakış acısı farklı tabiBenimde kontrolum var korkumdan gidemiyorum. Dikkat etmeyen cok insn var eldiven ve maske korurmu acaba diyorum.
Sevindim canim diger söylenenler zaten cok mantıklı gelmiyordu bosuna strese soktular :) suan ne kadar olmus tosuncukGünaydınlar ben bugün hastaneye gittim hastanede hasta sayısı çok çok azdı gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Benim çocuğum için çok önde demişlerdi muş ta Dr baktı sadece 1 hafta önde boy kilo kafa ölçümleri herşeyi yolundaymış. İçim ferahladışeker yüklemesi yaptık kan alınmasını bekliyorum
Merhaba canım tecrübelisin diye sana sormak istiyorum ben 6. Ayıma girdim daha 3 kilo aldim . Hic açta kalmiyorum . En normali en az 10 kilo almak ama ben sanki alamiyor gibiyim . Daha var mı kilo almama . ?Günaydınlar ben bugün hastaneye gittim hastanede hasta sayısı çok çok azdı gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Benim çocuğum için çok önde demişlerdi muş ta Dr baktı sadece 1 hafta önde boy kilo kafa ölçümleri herşeyi yolundaymış. İçim ferahladışeker yüklemesi yaptık kan alınmasını bekliyorum
Gebelik için bilmiyorum ama heyet raporu bir ay olunca oluyor diye biliyorum .İyi günler size bir sorum olacak ben kamu bankasında çalışıyorum 25 haftalık gebeyim hamilelere izin vermedikleri için doktorum 15 günlük rapor verdi bitince tekrar rapor alabiliyor muyum bilginiz var mı yoksa heyet raporu mu gerekiyor ya da yıllık iznimden mi kullanmalıyım
Dr 28 haftalık gebesin dedi bebeğin 29 haftalık dedi kilosu içinde 1300 dedi herşeyi yolunda dedi. Muş ta herşeyi 3 hafta öndendi ama Dr baktı oradaki tahlillere ve ilk günden beri yapılan tahlil ve ultrasonlara karşılaştırma yaptı yanlış ölçmüşler aletlerine sıkıntı var dedi. Aynen baya stres yapmıştım artık içim rahatSevindim canim diger söylenenler zaten cok mantıklı gelmiyordu bosuna strese soktular :) suan ne kadar olmus tosuncuk
Tecrübeli degilim Benimde ilk gebeliğim. ben 27+4 haftalık hamileyim bebegim 1300 gr toplam aldığım kilo 3900 bence bu bünyeyle alakalı ve bebeğin beslenmesiyle alakalı ben normalde yediğimi sindiremem ama hamile kaldığımdan beri sürekli karnım aç sürekli yiyorum çocuğumun kilosu da hızlı bir şekilde artıyor ve ben hiç mide bulantısı kusma yaşamadım . Dr sorduğum da az kilo alman iyi rahat doğum yaparsın demişti.Merhaba canım tecrübelisin diye sana sormak istiyorum ben 6. Ayıma girdim daha 3 kilo aldim . Hic açta kalmiyorum . En normali en az 10 kilo almak ama ben sanki alamiyor gibiyim . Daha var mı kilo almama . ?
Tecrübelisin derken benden öndesin diye dedim :) benimde ilk 3 ay kusma ve bulantiyla gecmisti ordada 3 kilo vermistim aslinda sonra aldim onu geri 57 den 60 oldum . En son 21+6 bu pazartesi 436 gr demisti doktorum . Iyi demisti ama herkes kilo aliyor ben almiyorum gibi geldiTecrübeli degilim Benimde ilk gebeliğim. ben 27+4 haftalık hamileyim bebegim 1300 gr toplam aldığım kilo 3900 bence bu bünyeyle alakalı ve bebeğin beslenmesiyle alakalı ben normalde yediğimi sindiremem ama hamile kaldığımdan beri sürekli karnım aç sürekli yiyorum çocuğumun kilosu da hızlı bir şekilde artıyor ve ben hiç mide bulantısı kusma yaşamadım . Dr sorduğum da az kilo alman iyi rahat doğum yaparsın demişti.
İlk aylarda kilo verme oluyor bende 8 kilo verdim. Ben halimden memnunum valla zayıf olmak güzel hamile olduğumu kimse anlamıyor eski tüm kıyafetlerim oluyor rahat hareket ediyorum. Kilo almam diye de dua ediyorumTecrübelisin derken benden öndesin diye dedim :) benimde ilk 3 ay kusma ve bulantiyla gecmisti ordada 3 kilo vermistim aslinda sonra aldim onu geri 57 den 60 oldum . En son 21+6 bu pazartesi 436 gr demisti doktorum . Iyi demisti ama herkes kilo aliyor ben almiyorum gibi geldi
Cok sevindim adina canim. Insan tedirgin oluyor dogal olarak. Gozun aydin diyelimGünaydınlar ben bugün hastaneye gittim hastanede hasta sayısı çok çok azdı gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Benim çocuğum için çok önde demişlerdi muş ta Dr baktı sadece 1 hafta önde boy kilo kafa ölçümleri herşeyi yolundaymış. İçim ferahladışeker yüklemesi yaptık kan alınmasını bekliyorum
Teşekkür ederimCok sevindim adina canim. Insan tedirgin oluyor dogal olarak. Gozun aydin diyelim
Ben de memnunum ama insan endişe ediyor ne bilim yaİlk aylarda kilo verme oluyor bende 8 kilo verdim. Ben halimden memnunum valla zayıf olmak güzel hamile olduğumu kimse anlamıyor eski tüm kıyafetlerim oluyor rahat hareket ediyorum. Kilo almam diye de dua ediyorumbebeğinin kilo artışına bak bence zaten son 2 ay çok alınıyormuş. Vermekte sıkıntı sonradan benim ablam veremedi hep kaldı
Ilk oğluma hamileyken 6-7 kilo aldım doğum yaptım şuan oğlum 4 yasinda ilk aylar çok kusmustum.Merhaba canım tecrübelisin diye sana sormak istiyorum ben 6. Ayıma girdim daha 3 kilo aldim . Hic açta kalmiyorum . En normali en az 10 kilo almak ama ben sanki alamiyor gibiyim . Daha var mı kilo almama . ?
Ilk debeligin normal dogum mu olmuştu . Az kilo dogumu kolaylastiriyor deniliyor dogrumu acabaIlk oğluma hamileyken 6-7 kilo aldım doğum yaptım şuan oğlum 4 yasinda ilk aylar çok kusmustum.
Fakat bu hamileligimde öyle değil şimdiden 7 kilo aldım hiç bulantim olmadı.
Dr bebegin kilosu haftasıyla uyumlu diyorsa sorun yapma bence.. zaten son aylarda bebek kilo almaya toplanmaya başlıyor
Ben yediklerime dikkat ediyorum şekerli çoğu şeyi yemiyorum hamur işi de cok yemiyorum gerçi bunları hamile kalkmadan önce bırakmıştım. muz ceviz çiğ badem ve çiğ fındık her gün yemeye çalışıyorum bir de köy yoğurdu yiyorumBen de memnunum ama insan endişe ediyor ne bilim yason ayda acaba alacakmiyim ben onemli degilimde bebis alsin istiyorum . Nasil besleniyorsun
Normal oldu, kilo hakkında bisey diyemem eltim benden kilolu 3 çocuk doğurdu 3ude normaldi ve en fazla 2 saat falan hastanede sancı çekmiştir direk doğurdu bünye ile alakalıdır...Ilk debeligin normal dogum mu olmuştu . Az kilo dogumu kolaylastiriyor deniliyor dogrumu acabaayy aynen ilk 3 ay dedim bu ne ilk gebeligim ben boyle bilmiyordum dedim hic boyle gebede gormemistim cok sukur gecti o zaman daha erken doktor ye ye diyene kadar gerci hic ac kalmiyorum doyuyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?