2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende hastane konusunda kararsızım ama gitmem lazım. Bugün aradım randevulu hastalar dışında bakmıyorlar ikinci bir emre kadar poliklinikler açıkmış. Belki acil hastalar dışında ilerleyen günlerde almazlarsa şimdiden gideyim dedim

Muş’taydınız değil mi? Özel hasteneye mi gidiyorsunuz devlete mi benim de ikinci doz tetanoz aşım var sağlık ocağına gitmeye çekiniyorum. Özel hastanedeki doktor 28. Haftada gel demişti ama randevu almadım henüz. Benim bir de riskli gebelik raporumu uzatmam lazım. Gerçekten zor bir dönem hepimiz için inşallah sağlıklı doğumlar yapabiliriz.

Evet muştaydım ama şuan samsuna geldim samsun da devlete gideceğim bu sefer orada tanıdığım bi Dr var sonra zaten sular durulana kadar gitmem. Birde her yer kalabalık degil İstanbul yeni havaalanına normalde iğne atsan düşmeyecek kadar kalabalık olurdu ama geçen gün kimse yoktu herkes birbirinden kaçıyordu köşe bucak.

Ben de 82 ile kaldım hamile şu an 80 kiloyum 2 kilo verebildim.

Aman aman da dikkat etmedim. Şu an ne alemdesiniz ki var mı bir öneriniz? :)
En son 89 dum aşırı yemesemde sürekli yattığım için yediklerimi yakamıyorum, genel olarak dengeli besleniyorum sebze ağırlıklı ama arada tatlı kaçamaklar oluyor:) eğer kilo almak istemiyorsanız en iyisi diyetisyen ile görüşmek ama kendiniz dengeleyip porsiyon kontrolü yapabiliyorsanız gerek yok :)

Herkese selam
Yarın itibariyle 29. haftam bitecek. Doktoruma yazdım istediğin zaman gel hastanede önlem alındı dedi. En son 26. haftada gitmiştim. 850gr idi. Üstelik şeker yüklemem de sorunlu çıktı. Diyetteyim. Doğum yaklaştı herhalde içinizde en erken doğuranlardan biri olurum. Süreç zor hastaneler refakatçi almıyor. İçimizde ukte kalacak hiçbirşeyi yapamayacağız. Belki kendimizi izole ederek korunacağız ama. Umarım her şey gönlümüzce olur.

Kendine çok çok dikkat et dualarım tüm gebe annelerle inşallah problemsiz sorunsuz atlatırız bu dönemi...

Diyetle duzelir insaAllah gecmis olsun

Geçmiş olsun canım. Şekerin kaç çıktı

Ben evdeyim valla. Kapi susu yapacaktim bebegime ama disari cikip alamiyorum malzemeleri. Sen naptin calisiyorsun dimi? Rabbim yardimcisi olsun hepimizin ve saglik calisanlarinin
Dün itibariyle hamile sağlık çalışanlarına da izin verildi. Evdeyim ben de ... bugün annemin vefatının yıl dönümü. Dua ediyorum öyle kendimce ..

Dün itibariyle hamile sağlık çalışanlarına da izin verildi. Evdeyim ben de ... bugün annemin vefatının yıl dönümü. Dua ediyorum öyle kendimce ..
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun inş. Senin adına da sevindim evde dinlenirsin hemde ne olur ne olmaz mikrop kapmamış olursun

Kızlar napiyorsunuz nasılsınız
Ben grip gibi bişey oldum ve kendimi iyi hissetmiyorum :/ normalde annemle kalıyordum riskli gebelikten dolayı, ablam doktor ve virüslü vakalar gelmeye başlayınca onu evde yalnız bırakıp annemlerle evime geldik. Insallah bi hastalık kapmamisizdir. Sen nasılsın?

Kaç çıktı Ki şekeriniz bende yarın göstericem sonucu doktora

Ben son 1 haftadır nezle gibiydim zaten de coronayla alakalı olduğunu sanmıyorum . Asıl benim eşim KBB uzmanı, 3 hafta bi rahatsızlık yüzünden raporlu evde ama 3 hafta sonra başlayacak tekrar çalışmaya . Bi yandan onu da düşünüyorum . Çalıştığı hastanede vakalar başlamış

.
Nasil bir agri bu canim. Bende de regl sancisi gibi bi agri oluyor 2 gundur. Sadece 1 defa sanci giriyor 5 dakika sonra kayboluyor. Dun de oldu bugun de
Adet ağrısı gibi değil canım gobegimde tam ve etrafında böyle taş gibi oluyor devamli ağrı oluyor yatınca da geçmiyor bugün biraz daha iyi çok şükür ama ara ara oluyor yine

Adet ağrısı gibi değil canım gobegimde tam ve etrafında böyle taş gibi oluyor devamli ağrı oluyor yatınca da geçmiyor bugün biraz daha iyi çok şükür ama ara ara oluyor yine
Allahim sifa versin daha da iyi olursun insaAllah. Ben de grip degilim ama 2 haftadir sadece burnum akiyor hamilelik nezlesi midir nedir anlamadim. Bu yuzden her gun 1 bardak ihlamur iciyordum ondan mi oldu bilemedim. Bugun icmedim sanci da olmadi sukur.

Iki gün önce kontrole gittim mecbur bir ay olmuştu önemli bir şey çıkmadı normal seyrinde her şey ama. Iki gündür ki adet ağrısı oluştu ben de neden bilemiyorum endişelensem mi bilemedim. YeR yer geçiyor tekrar oluyor korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…