- 24 Kasım 2019
- 1.066
- 1.115
- 83
- 34
Dikişleri nasıl bende bir takım beğendim ama o markayı hiç görmediğim almadık hatta eşimde çok beğendiBende geçen hafta salgın ilerler daha alamam diye internetten andywawa nin 20 li setini aldım, sade ve şık, kumaşında güzeldi
Hatırladığım kadarıyla güzeldi, annemin evinde kaldı takım, her gören beğendi, yumuşak dedi, kaliteli kesinlikle, ben 20li şey aldım, her parçası guzeldiDikişleri nasıl bende bir takım beğendim ama o markayı hiç görmediğim almadık hatta eşimde çok beğendi
Ben sansa cok uyguna aldim son üründü, indirimdeydi 200 tl20 li takımı ne kadara aldınız
Biberon avent aldım cam ama emzik alamadım yeni doğana uygun kalmamıştı onu da sonra alacağım inşbiberon ve emzik hangi markanın hangi modelinden aldınız ayyy ben hiçbir şey almamıştım daha şimdide bu virüs korkutuyo sokağa çıkma yasağı falan olursa nasıl alışveriş yapıcaz bilmemç
Ilk kızım avent biberonlari sevmemişti, hastanedeyken wee baby vermislerdi onu kullanmistik, yine wee baby aldım. Emzik belki 100 çeşit aldim :) kizim 6.ayında alıştı oda chicco soft modeliydibiberon ve emzik hangi markanın hangi modelinden aldınız ayyy ben hiçbir şey almamıştım daha şimdide bu virüs korkutuyo sokağa çıkma yasağı falan olursa nasıl alışveriş yapıcaz bilmemç
Park yatak alacaksan uzun süre kullanması için 60*120 almanı tavsiye ederim ben ahşap sallanır aldım yine 60*120. Görümcem park yataktan memnun ben biraz görünüm açısından ahşap aldım ama park da kullanışlı.Kızlar selamun aleykum bir şey soracağım sizlere. Park yatak mı yoksa sabit beşik mi aldınız böyle ahşap olanlardan? Park yatak için Joie Kubbie Sleep Park Yatak modeli nasıl sizce? Boyutu küçük mü bilemedim açıkçası çünkü yorumlarda 50 x 90 yatak tam oluyor demiş birisi :/
Ben mamajo marka aldım pes malzemeden gold serisi pp olanlara güvenemedim cam da almak istemedim. Yorumları çok iyiydi. dr brown marka da hediye gelecek. Biberon emzik işi biraz şans. Arkadaşın bebeği 50 liralık emziği reddetti 5 liralık olanı bırakmıyor.biberon ve emzik hangi markanın hangi modelinden aldınız ayyy ben hiçbir şey almamıştım daha şimdide bu virüs korkutuyo sokağa çıkma yasağı falan olursa nasıl alışveriş yapıcaz bilmemç
Eldiven kullanmadım. İnsanlarla çok bitişik durmadım rulo peçete aldım yanıma bir şeye dokunacaksam peçete ile dokundum sonra elimi kolonya ile dezenfekte ettim maske kullandım eve girince kıyafetlerimi makiye attımNasıl korundunCanım? Neler yaptın
Ben ilk oğlumda joie aldım çok kullanışlı onda yatacak kardeşideKızlar selamun aleykum bir şey soracağım sizlere. Park yatak mı yoksa sabit beşik mi aldınız böyle ahşap olanlardan? Park yatak için Joie Kubbie Sleep Park Yatak modeli nasıl sizce? Boyutu küçük mü bilemedim açıkçası çünkü yorumlarda 50 x 90 yatak tam oluyor demiş birisi :/
Merhaba, ben de baya araştırdım, joie kubbie park yatak aldım. 60x120 yatakların da genelde maks taşıma kapasitesi 15 kg, joie kubbie nin de 15 kg zaten çocuk sığamayacak boya geldiğinde hiçbir park yatak uygun olmayacak. 2-3 sene kullanabilecek hepsini sabit beşik dahi olsa. Joie derece kullanışlı, tekerleri var, pratik, anne yanı da oluyor. Görünümü de güzel. Bir de odadan odaya taşıma düşünceniz varsa evinizin kapısını ölçün bazen 60x120 yataklar kapıdan sığmıyor.Kızlar selamun aleykum bir şey soracağım sizlere. Park yatak mı yoksa sabit beşik mi aldınız böyle ahşap olanlardan? Park yatak için Joie Kubbie Sleep Park Yatak modeli nasıl sizce? Boyutu küçük mü bilemedim açıkçası çünkü yorumlarda 50 x 90 yatak tam oluyor demiş birisi :/
Mam marka alcağım ben ebem önerdi. Yine de çok büyük setlerinden değil de 2 li ya da 3 lü setlerinden alacağım. Kullanmasak bile elimde bulunsun. Bugün ya da yarın sipariş vereceğim.biberon ve emzik hangi markanın hangi modelinden aldınız ayyy ben hiçbir şey almamıştım daha şimdide bu virüs korkutuyo sokağa çıkma yasağı falan olursa nasıl alışveriş yapıcaz bilmemç
Alerji varsa eldiven kullan canım ben eldiven de kullanmiyorum elim falan deterjan kokunca daha temiz olmuş gibi geliyorBen dün çamaşır suyuna dokundum bi, 2 gündür sürekli ara ara alevlenen bi allerjim var ya kollarımda kaşın kaşın bi hal oldu
Aa aynısı oluyor ama nefes darlığı çarpıntı yok dediğiniz gibi bazen bebek bi yerde toplanıyor dokundgumda çok sert oluyor sonra geçiyor son 2 haftada başladı buArkadaşlar hayırlı akşamlar.sizde de oluyormu bilmiyorum. Bebek karnımda sanki toplanıo sert oluyo karnım ve ardından bi çarpıntı ve nefes darlığı yaşıyorum. Karında kasılma ile beraber nefes almada problem oluyorsa doktora gözükün yazmış doktorlar.. Ama sık oluyo yatıyorum düzelio biraz. Bu bende bayadır da var. Malum doktora da gidemiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?