Gercekden bende çok hevesliyim ama aynı zaman da çok da korkuyorum bu salgın artacak hastanelere gidemicem evde dogurucam daha da kötüleri bile geliyor aklıma ama Allah korusun sağ salim alalım kucagimiza hepimizdeArkadaşlar bizimde doğum zamanımız gelse sıraya koysak doğurdukça benim 3 cü doğumum çok hevesliyim gidim doğurayım evime gelimo günler gelse konuşsak sancı var nişan geldi desek
Allahın izniyle buda geçicek ben inanıyorumGercekden bende çok hevesliyim ama aynı zaman da çok da korkuyorum bu salgın artacak hastanelere gidemicem evde dogurucam daha da kötüleri bile geliyor aklıma ama Allah korusun sağ salim alalım kucagimiza hepimizde
Bizde 1000 TL vermedik. İndirimdeyken 800 civarına aldık uyguna geldi. Yani bana eni baya küçük geldi bebek rahat dönemez birde biraz toplu bir bebekse rahat edemez gibi geldi. Hatta kurduktan sonra arkadaşlara gösterdim hepsi aynı fikirde oldular. E bebekten sorduk iç yatak olarak bizde en küçük boy 95*100 mevcut bunun için özel yatak yaptırırsınız demişti. Evde mezura varsa en olarak 86 87 falan ölç bak en olarak baya küçük duruyor. Ama bu kubbie slepp kullanıpta çok memnun olan var. Ama bana bebek rahat etmez gibi geldiği için değiştirdim.Aslında o model de güzel geldi bana fakat 1000 lira biraz fazla olacağı için kubbie sleep düşünüyorum :/ Çok mu sıkıntılı oluyor acaba eni? Yani 2 yaşına kadar kullanabilse yeterli aslında bizim için. Bir de yatak ölçüsü olarak ne alacağım şimdi iyice kafam karıştı :/
Progestan var evde başta almıştım kullanmadım ama. Doktora sorayım yarın tetenoz için doktora gidecegim.Bana protestan 200 verdi kasilmalar için eczaneden alıp içebilirsin ben doktora dedim ilaç içmekten korkuyorum biraz deyince bende içtim hamileligimde rahatlatıyor dedi çarpıntın ya tansiyon düşmesinden yada şekerin düşüyodur birde bebeklerimiz bu haftalarda dönmeye çalışıyor sertleşmeler ondanda kaynaklanabilir
Bende de oluyor daha önceki hamilelikler imde de oluyordu normal benceArkadaşlar hayırlı akşamlar.sizde de oluyormu bilmiyorum. Bebek karnımda sanki toplanıo sert oluyo karnım ve ardından bi çarpıntı ve nefes darlığı yaşıyorum. Karında kasılma ile beraber nefes almada problem oluyorsa doktora gözükün yazmış doktorlar.. Ama sık oluyo yatıyorum düzelio biraz. Bu bende bayadır da var. Malum doktora da gidemiyoruz.
Buara bebişi çok aşağıda hissediyorum sanki 13-14. Haftalardaki gibi. Tedirgin ediyor bu durum. Yaşayan var mı ya? Hareketleri vs çok minnoşumun elini fikan mı atıyo acaba
13 - 14. Haftalarda hissediyormuydunuz?Kızlar bugün 26 +2 deyim ama son bir kac gundur artan bu akintim var vajina kısmını da yumuşamış hissediyorum malum sebeplerden doktora da gidilmiyor sizde de akinti da değişiklik var mi benim ilk gebelik su mu sızıyor yoksa normal akıntı mi nasıl ayırt edilir
Evet ben hissediyordum ama baya erken hissettim .vajina kemiklerimin tam üstündeysdi.şimdi bazen yne orda tekmelerini hissediyorum.ama bu sefer eli filan sanıyorum13
13 - 14. Haftalarda hissediyormuydunuz?
Merhaba, çok belirgin kalin bir kumas değilse, normal kalınlık bence daha iyi çünkü yazlık kumaşlar genelde cok ince ve delikli oluyor. Yenidogan bebek yaz bile olsa bizlere gore 1 parca daha fazla giymesi gerekiyor. Ben o yüzden normal kumaşlı olan takımları seçtim. Yazlık olarak satılan kumaşları az çok biliyorum kendi kızıma bile yazin o kumaşları pek tercih etmiyorum çok ince olduğu içinkızlar selam bişey aklıma takıldı da size danışayım dedim. hastane çıkışlarında pek yazlık kışlık ayrımı olmuyor sanki değil mi.. ben 2 tane hastane çıkışı almıştım ama acaba yaz bebeği için kalın mı kumaşları diye kafama takılmaya başladı. genelde ya internetten aldığımız için ya da mağazada kutu içinde satıldığından zaten kumaşları inceleme şansımız da pek olmuyor. çok fark ediyor mudur sizce?
Su sızmasını anlamak için en güvenli şey test ama 7.ayin bilgilerine baktigimda akıntınız artar diyordu. Bende suan 26+6 ym, sürekli akintim oluyor genelde aynı miktarlarda, egee ayakta fazla kalırsam biraz artabiliyorKızlar bugün 26 +2 deyim ama son bir kac gundur artan bu akintim var vajina kısmını da yumuşamış hissediyorum malum sebeplerden doktora da gidilmiyor sizde de akinti da değişiklik var mi benim ilk gebelik su mu sızıyor yoksa normal akıntı mi nasıl ayırt edilir
Ben en net 20 hafta da hissettim bildgin tekme gibi ama bu aralar coştu kizim bu vurdu mu göbeğim hopluyor ama bir türlü babasına gisteremedik ne zaman bak desem duruyorEvet ben hissediyordum ama baya erken hissettim .vajina kemiklerimin tam üstündeysdi.şimdi bazen yne orda tekmelerini hissediyorum.ama bu sefer eli filan sanıyorum
Anladım cnm pek bilmiyorum ilk olduğu için herhalde normaldir olaylar sakinlesene kadar gitmeyi düşünmüyorum cunkuSu sızmasını anlamak için en güvenli şey test ama 7.ayin bilgilerine baktigimda akıntınız artar diyordu. Bende suan 26+6 ym, sürekli akintim oluyor genelde aynı miktarlarda, egee ayakta fazla kalırsam biraz artabiliyor
En son nezaman gıttın canım ben de ertelıcemAnladım cnm pek bilmiyorum ilk olduğu için herhalde normaldir olaylar sakinlesene kadar gitmeyi düşünmüyorum cunku
24 haftalikken gittim 2 hafta olduEn son nezaman gıttın canım ben de ertelıcem
Hangi modeli var sizde acaba? İç yatak ölçüsünü de sorabilir miyim?
Ben su sızıntısı yaşadım ama her ayaga kalktigimda belli miktar akardı ve gebelik sonlarına doğru idrar tutmaktada zorlamıyordum, ikisi birbirine karışıyordu. Çok aşırı bi boşalma şeklinde su gelmediği sürece sıkıntı olmaz, sizintilar kendini toparlıyor çünkü benimki 2 ay kadar sızdı. Doktor kontrolünde zaten suyuna bakar mutlaka yada sen özellikle sorarsın icin rahatlaAnladım cnm pek bilmiyorum ilk olduğu için herhalde normaldir olaylar sakinlesene kadar gitmeyi düşünmüyorum cunku
Cok doğru Rabbim yardımcıları olsun, tez vakitte bu beladan kurtuluruz insallahBugün gittim kontrole 1 kilo 500 gr bi sorunumuz yoktu lakin hastane korku filminden farksızdı.
O 3,4 hafta once kapkalabalik olan yerde bugun tek kişi bendim kontrol biterken doktor acil kapısını kullanma dedi neden hocam dedim karantinaya alınmış acil bolumu dedi elim ayağım titredi resmen...
Allah tüm sağlık çalışanlara yardım etsin sabır versin en azından evime geldim o korku bi şekilde orada kaldı ama doktorum hep orada içim çok parçalandı. Ne yapsak ne etsekte onların hakkını ödeyemeyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?