Salı günü gittim aynı sikayetten bütün gece uyuyamadım bile ağrıdan sertleşme den dönüyordur dedi ☺iki gündür geçti sayılır yorulunca oluyor sadece dikkat et ama geçmezse git yine deArkadaşlar hayırlı akşamlar.sizde de oluyormu bilmiyorum. Bebek karnımda sanki toplanıo sert oluyo karnım ve ardından bi çarpıntı ve nefes darlığı yaşıyorum. Karında kasılma ile beraber nefes almada problem oluyorsa doktora gözükün yazmış doktorlar.. Ama sık oluyo yatıyorum düzelio biraz. Bu bende bayadır da var. Malum doktora da gidemiyoruz.
Aynen gecio uzanınca. Uzun süre yorulunca da yapıyor. Bazen yataktayken bazen ayaktayken. Büyüdüğü için sanırım. Sevindim ya içimi rahatlattın gerçekten. Sagolasın.Salı günü gittim aynı sikayetten bütün gece uyuyamadım bile ağrıdan sertleşme den dönüyordur dedi ☺iki gündür geçti sayılır yorulunca oluyor sadece dikkat et ama geçmezse git yine de
Arkadaş yazmış canım dönüyor demiş doktor. Birde büyüyorlar ya ondan sanırımAa aynısı oluyor ama nefes darlığı çarpıntı yok dediğiniz gibi bazen bebek bi yerde toplanıyor dokundgumda çok sert oluyor sonra geçiyor son 2 haftada başladı bu
Merhaba bence aktarırız sonuçta çalışabilir raporu alıp verecez kuruma idari izin ise bize verilen bir hak işe gitmeyecez yine ama beş haftayı aktaracazArkadaşlar malum hamile kamu personelleri 16.03.2020 den itibaren 12 gün idari izinli sayılmıştı dün yayınlanan cumhurbaşkanlığı genelgesi ile bu izin ikinci bir emre kadar uzatıldı. Sizce 32. Hafta sonrası çalışabilir raporu alırsak doğum sonrasına aktarabileceğimiz 5 haftalık doğum öncesi izin hakkımız ne olacak. Fiilen çalışmadığımız için aktaramayız değil mi?
Merhaba. Ben joie kubbie park sleep aldım. Ama mağazadan değil e bebekte indirimdeyken internetten sipariş verdik. Gelince kurulumunu yaptık. Bize baya küçük geldi. Boy olarak değil ama en olarak çocuk rahat dönemez bence içine yatak ölçüsü aldık boy 95 en 85 cm en çok küçük geldi hatta bize en küçük yatak olarak 95*100 verdi e bebek çalışanları denedik olmadı boyu neyse de eni sıkıntı oldu. Değiştirdik Joie Excursion Change&Rock Park Yatak aldık. Baya içimize sindi. Geniş rahat dönebilir. Baya özelliği de var. Titreşim Hayvan doğa ses ışık efektleri var.Kızlar selamun aleykum bir şey soracağım sizlere. Park yatak mı yoksa sabit beşik mi aldınız böyle ahşap olanlardan? Park yatak için Joie Kubbie Sleep Park Yatak modeli nasıl sizce? Boyutu küçük mü bilemedim açıkçası çünkü yorumlarda 50 x 90 yatak tam oluyor demiş birisi :/
Merhaba canım benimde çok yorulduğum zamanlarda bir yerde toparlanıp çok sert oluyor. Ama uzanıp biraz dinlenince geçiyor. Ama çarpıntı falan olmuyorArkadaşlar hayırlı akşamlar.sizde de oluyormu bilmiyorum. Bebek karnımda sanki toplanıo sert oluyo karnım ve ardından bi çarpıntı ve nefes darlığı yaşıyorum. Karında kasılma ile beraber nefes almada problem oluyorsa doktora gözükün yazmış doktorlar.. Ama sık oluyo yatıyorum düzelio biraz. Bu bende bayadır da var. Malum doktora da gidemiyoruz.
Bana protestan 200 verdi kasilmalar için eczaneden alıp içebilirsin ben doktora dedim ilaç içmekten korkuyorum biraz deyince bende içtim hamileligimde rahatlatıyor dedi çarpıntın ya tansiyon düşmesinden yada şekerin düşüyodur birde bebeklerimiz bu haftalarda dönmeye çalışıyor sertleşmeler ondanda kaynaklanabilirArkadaşlar hayırlı akşamlar.sizde de oluyormu bilmiyorum. Bebek karnımda sanki toplanıo sert oluyo karnım ve ardından bi çarpıntı ve nefes darlığı yaşıyorum. Karında kasılma ile beraber nefes almada problem oluyorsa doktora gözükün yazmış doktorlar.. Ama sık oluyo yatıyorum düzelio biraz. Bu bende bayadır da var. Malum doktora da gidemiyoruz.
Ne yedin canım belki fazla enerjidirArkadaşlar 1 saattir bebeğim çok hareketli bişey mi oluyor acaba hiç durmadan sıçraması doktorada gidemem ki şimdi
Ben ilk oğlumda joie aldım çok kullanışlı onda yatacak kardeşide
Merhaba, ben de baya araştırdım, joie kubbie park yatak aldım. 60x120 yatakların da genelde maks taşıma kapasitesi 15 kg, joie kubbie nin de 15 kg zaten çocuk sığamayacak boya geldiğinde hiçbir park yatak uygun olmayacak. 2-3 sene kullanabilecek hepsini sabit beşik dahi olsa. Joie derece kullanışlı, tekerleri var, pratik, anne yanı da oluyor. Görünümü de güzel. Bir de odadan odaya taşıma düşünceniz varsa evinizin kapısını ölçün bazen 60x120 yataklar kapıdan sığmıyor.
Merhaba. Ben joie kubbie park sleep aldım. Ama mağazadan değil e bebekte indirimdeyken internetten sipariş verdik. Gelince kurulumunu yaptık. Bize baya küçük geldi. Boy olarak değil ama en olarak çocuk rahat dönemez bence içine yatak ölçüsü aldık boy 95 en 85 cm en çok küçük geldi hatta bize en küçük yatak olarak 95*100 verdi e bebek çalışanları denedik olmadı boyu neyse de eni sıkıntı oldu. Değiştirdik Joie Excursion Change&Rock Park Yatak aldık. Baya içimize sindi. Geniş rahat dönebilir. Baya özelliği de var. Titreşim Hayvan doğa ses ışık efektleri var.
Kahvaltı sonrası olduNe yedin canım belki fazla enerjidir
Benimkide uykucu gun icinde uyuyor yemek yiyince biseyler atistirinca oynamaya basliyor onun dsiinda uyku modundayizArkadaşlar 1 saattir bebeğim çok hareketli bişey mi oluyor acaba hiç durmadan sıçraması doktorada gidemem ki şimdi
Maşallah cnm evet uyumaları çok belli oluyorBenimkide uykucu gun icinde uyuyor yemek yiyince biseyler atistirinca oynamaya basliyor onun dsiinda uyku modundayiz
Yerimki ben bunları, allahim esirgesin hepsinideMaşallah cnm evet uyumaları çok belli oluyorbir lokma atsak ağzımıza başlıyorlar
Bazen çıkacak sanıyorum bende acıtıyor bile hatta ama sonra geçiyor tatlı yiyince çok daha fazla hareket ediyorKahvaltı sonrası olduçok şükür düzeldi uzanınca eşim de diyor bi oynamıyor bi çok oynuyor diyosun karar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?