2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Arkadaşlar malum hamile kamu personelleri 16.03.2020 den itibaren 12 gün idari izinli sayılmıştı dün yayınlanan cumhurbaşkanlığı genelgesi ile bu izin ikinci bir emre kadar uzatıldı. Sizce 32. Hafta sonrası çalışabilir raporu alırsak doğum sonrasına aktarabileceğimiz 5 haftalık doğum öncesi izin hakkımız ne olacak. Fiilen çalışmadığımız için aktaramayız değil mi?

Salı günü gittim aynı sikayetten bütün gece uyuyamadım bile ağrıdan sertleşme den dönüyordur dedi ☺iki gündür geçti sayılır yorulunca oluyor sadece dikkat et ama geçmezse git yine de

Salı günü gittim aynı sikayetten bütün gece uyuyamadım bile ağrıdan sertleşme den dönüyordur dedi ☺iki gündür geçti sayılır yorulunca oluyor sadece dikkat et ama geçmezse git yine de
Aynen gecio uzanınca. Uzun süre yorulunca da yapıyor. Bazen yataktayken bazen ayaktayken. Büyüdüğü için sanırım. Sevindim ya içimi rahatlattın gerçekten. Sagolasın.

Aa aynısı oluyor ama nefes darlığı çarpıntı yok dediğiniz gibi bazen bebek bi yerde toplanıyor dokundgumda çok sert oluyor sonra geçiyor son 2 haftada başladı bu
Arkadaş yazmış canım dönüyor demiş doktor. Birde büyüyorlar ya ondan sanırım

Merhaba bence aktarırız sonuçta çalışabilir raporu alıp verecez kuruma idari izin ise bize verilen bir hak işe gitmeyecez yine ama beş haftayı aktaracaz

Merhaba. Ben joie kubbie park sleep aldım. Ama mağazadan değil e bebekte indirimdeyken internetten sipariş verdik. Gelince kurulumunu yaptık. Bize baya küçük geldi. Boy olarak değil ama en olarak çocuk rahat dönemez bence içine yatak ölçüsü aldık boy 95 en 85 cm en çok küçük geldi hatta bize en küçük yatak olarak 95*100 verdi e bebek çalışanları denedik olmadı boyu neyse de eni sıkıntı oldu. Değiştirdik Joie Excursion Change&Rock Park Yatak aldık. Baya içimize sindi. Geniş rahat dönebilir. Baya özelliği de var. Titreşim Hayvan doğa ses ışık efektleri var.

Merhaba canım benimde çok yorulduğum zamanlarda bir yerde toparlanıp çok sert oluyor. Ama uzanıp biraz dinlenince geçiyor. Ama çarpıntı falan olmuyor

Arkadaşlar 1 saattir bebeğim çok hareketli bişey mi oluyor acaba hiç durmadan sıçraması doktorada gidemem ki şimdi

Bana protestan 200 verdi kasilmalar için eczaneden alıp içebilirsin ben doktora dedim ilaç içmekten korkuyorum biraz deyince bende içtim hamileligimde rahatlatıyor dedi çarpıntın ya tansiyon düşmesinden yada şekerin düşüyodur birde bebeklerimiz bu haftalarda dönmeye çalışıyor sertleşmeler ondanda kaynaklanabilir

Çok teşekkür ederim :) İç yatak da almak istiyorum ölçüsü kaç acaba?

Aslında o model de güzel geldi bana fakat 1000 lira biraz fazla olacağı için kubbie sleep düşünüyorum :/ Çok mu sıkıntılı oluyor acaba eni? Yani 2 yaşına kadar kullanabilse yeterli aslında bizim için. Bir de yatak ölçüsü olarak ne alacağım şimdi iyice kafam karıştı :/

Arkadaşlar bizimde doğum zamanımız gelse sıraya koysak doğurdukça benim 3 cü doğumum çok hevesliyim gidim doğurayım evime gelim o günler gelse konuşsak sancı var nişan geldi desek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…