- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Ben dun 4. Haftamdi kontrole gittim valla. Sonra daha artarsa hic gidemem diye dusundum. Ozel hastane diye fark yoktu herkes vardi yine. Maske taktim. Surekli kolonya kullandim hic bir yere de dokunmadim. Nobet tutamaz diye kagit istedim doktordan. Doktor bana bakip sence iyi olup okul acilir mi dedi. Korku girdi icime. Daha kotuye gider dedi ve okul da acilmaz bi ara dedi. Gideceksen eger git benceBen su sızıntısı yaşadım ama her ayaga kalktigimda belli miktar akardı ve gebelik sonlarına doğru idrar tutmaktada zorlamıyordum, ikisi birbirine karışıyordu. Çok aşırı bi boşalma şeklinde su gelmediği sürece sıkıntı olmaz, sizintilar kendini toparlıyor çünkü benimki 2 ay kadar sızdı. Doktor kontrolünde zaten suyuna bakar mutlaka yada sen özellikle sorarsın icin rahatlabende ilk defa 4 haftadir doktora gitmedim ve nezaman gitsem kararsizim, yakın zamanda iyi bir tablo beklemiyorum malesef zamanla görücez artik
Ben video çekiyorum. Öyle gösteriyorum. Çünkü eğer çok şanslı değilse bir başkası denk gelmiyor o tekmelereBen en net 20 hafta da hissettim bildgin tekme gibi ama bu aralar coştu kizim bu vurdu mu göbeğim hopluyor ama bir türlü babasına gisteremedik ne zaman bak desem duruyor
Ben de bunu merak ediyorumDaha once yazildi mi bilmiyorum. Evde cocukla okuyamiyorum yazilari. Ama kamu calisani var mi hic?
Genelgeye gore hamileler suresiz idari izinli. Ama bizim kurum uzaktan calismaya gecti ve benim de uzaktan calismami bekliyorlar.
Bir de bu durumda 32. Haftada dogum iznini baslatmak zorunda miyiz?
Sen kamu da mısın ozelde mi canım , ben de şuan uzaktan calısıyorum ama bizde mayıs basına kadar yıllık ıznımızın en az yarısını kullanmamızı ıstedıler. Son uc ay da rapor yada ızın almamız 4 aylık dogum rapor parası almamızı engellemes demi? Alo 170 e sordugumda rapora cıktıgın gunden onceki 90 gune bakılır demişti ,dedım arada rapor ızın fln varsa nasıl oluyo , onlar atlanarak gerıye 90 gune gıdılır dediDaha once yazildi mi bilmiyorum. Evde cocukla okuyamiyorum yazilari. Ama kamu calisani var mi hic?
Genelgeye gore hamileler suresiz idari izinli. Ama bizim kurum uzaktan calismaya gecti ve benim de uzaktan calismami bekliyorlar.
Bir de bu durumda 32. Haftada dogum iznini baslatmak zorunda miyiz?
Sanmıyorum,dr dan calısabılır raporu aldıktan sonra ve işyerı de uzaktan calısma hakkı verdıkten sonra sıkıntı olmaz.ama işyerı uzaktan calısma hakkımızı alırsa 32 de tabıkı cıkarız hiç riske atmayızBen de bunu merak ediyorum
Sen kamu da mısın ozelde mi canım , ben de şuan uzaktan calısıyorum ama bizde mayıs basına kadar yıllık ıznımızın en az yarısını kullanmamızı ıstedıler. Son uc ay da rapor yada ızın almamız 4 aylık dogum rapor parası almamızı engellemes demi? Alo 170 e sordugumda rapora cıktıgın gunden onceki 90 gune bakılır demişti ,dedım arada rapor ızın fln varsa nasıl oluyo , onlar atlanarak gerıye 90 gune gıdılır dediama rapordan oncekı hafta ucretsz ızınlı fln olursan dogum rapor parası alamıyosun gıbı bişi soledı
Kamuda hamileler idari izinli ikinci bir emre kadar ben aslında riskli gebelik nedeni ile 6. Haftamdan beri raporluyum 32. Haftadan sonra da idari izin devam ederse çalışabilir raporu alıp 5 haftayı sonraya aktarmak isterim. Yapılabilir mi bilemiyorum tabi. Dün rutin kontrolüm vardı soracaktım doktoruma ama zaten tek özel hastane var doktor şikayetin yoksa gelme dedi.Sanmıyorum,dr dan calısabılır raporu aldıktan sonra ve işyerı de uzaktan calısma hakkı verdıkten sonra sıkıntı olmaz.ama işyerı uzaktan calısma hakkımızı alırsa 32 de tabıkı cıkarız hiç riske atmayız
Bence yaza kadar okullar açılmaz, sakin kalıp bu sureci olabildiğince stress yapmadan geçirmek gerekir. Bazı doktorlar bu durumda sezeryan oneriyorlarmis, bakalim bizim doğum zamanina nasıl olur. Bende hastane yerine özel muayeneye gitmeyi dusunuyorum ama suan zaten grip oldum, biraz düzelmeyi bekliyorumBen dun 4. Haftamdi kontrole gittim valla. Sonra daha artarsa hic gidemem diye dusundum. Ozel hastane diye fark yoktu herkes vardi yine. Maske taktim. Surekli kolonya kullandim hic bir yere de dokunmadim. Nobet tutamaz diye kagit istedim doktordan. Doktor bana bakip sence iyi olup okul acilir mi dedi. Korku girdi icime. Daha kotuye gider dedi ve okul da acilmaz bi ara dedi. Gideceksen eger git bence
Gecmis olsun canim grip benim tam 4. Hafta oldu hala tam gecmedi malesef. En azindan hafifler de rahatlarsin insaAllah. Ben zaten isteyerek sezaryen yapmak istiyorum. Dun doktorumla konusamadim bu konuyu neyin ne olacagi belli olmadigi icin. O gune kadar ne olur bakalim Rabbim bu belayi kaldirsin uzerimizden ve hepimizi korusun amin.Bence yaza kadar okullar açılmaz, sakin kalıp bu sureci olabildiğince stress yapmadan geçirmek gerekir. Bazı doktorlar bu durumda sezeryan oneriyorlarmis, bakalim bizim doğum zamanina nasıl olur. Bende hastane yerine özel muayeneye gitmeyi dusunuyorum ama suan zaten grip oldum, biraz düzelmeyi bekliyorum
Geçmiş olsun bende özel muayehanesi ne gitmeyi düşünüyorumBence yaza kadar okullar açılmaz, sakin kalıp bu sureci olabildiğince stress yapmadan geçirmek gerekir. Bazı doktorlar bu durumda sezeryan oneriyorlarmis, bakalim bizim doğum zamanina nasıl olur. Bende hastane yerine özel muayeneye gitmeyi dusunuyorum ama suan zaten grip oldum, biraz düzelmeyi bekliyorum
Canım tam benim yaşadığım şeyi yazmışsın bana bu anlattığın bayadır oluyo böyle bebeğin olduğu yer acıyo o anlık nefesin daralıyor gibi oluyor saniyelik geçiyor sonra.Birde benimki çok hareketli hiç durmuyor hep hareketlerini hissediyorum.Arkadaşlar hayırlı akşamlar.sizde de oluyormu bilmiyorum. Bebek karnımda sanki toplanıo sert oluyo karnım ve ardından bi çarpıntı ve nefes darlığı yaşıyorum. Karında kasılma ile beraber nefes almada problem oluyorsa doktora gözükün yazmış doktorlar.. Ama sık oluyo yatıyorum düzelio biraz. Bu bende bayadır da var. Malum doktora da gidemiyoruz.
En son gittiğimde makat pozisyon unda demişti ama bence devamli dönüyorlar daha net bilemeyizKızlar bebeğiniz makat pozisyonunda mı benim öyle ve baskı hissediyorum bu durum beni korkutuyor
Alykum selam. Ben bi sabit besik aldim. Istenirse sallanir hale getiriliyor. Fiyati da cok uygun geldi hb den aldim. Bir de kuzenim anne yani yataga birlestirilen besikten verecek bu ikisiyle. Vermeseydi babynest ile ortamizda yatirmayi uygun gormuştuk .Kızlar selamun aleykum bir şey soracağım sizlere. Park yatak mı yoksa sabit beşik mi aldınız böyle ahşap olanlardan? Park yatak için Joie Kubbie Sleep Park Yatak modeli nasıl sizce? Boyutu küçük mü bilemedim açıkçası çünkü yorumlarda 50 x 90 yatak tam oluyor demiş birisi :/
Evet benim de cok küçükten beri toplanması var ama çarpıntı falan yoktu o yeni cıktı.Canım tam benim yaşadığım şeyi yazmışsın bana bu anlattığın bayadır oluyo böyle bebeğin olduğu yer acıyo o anlık nefesin daralıyor gibi oluyor saniyelik geçiyor sonra.Birde benimki çok hareketli hiç durmuyor hep hareketlerini hissediyorum.
Ben doktoruma tarif ettim ama o sadece çarpıntı sandı demir eksikliğinden kalpte çarpıntı olur dedi.Evet benim de cok küçükten beri toplanması var ama çarpıntı falan yoktu o yeni cıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?