2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bu yüzden 3 kez acile gittim pozisyondan dedi

O zaman ondanmi acaba yeride daraliyor sanırım aklima.kotuyu getirmek istemiyorum kordon dolanmasi olaylaru gibu
Canım ben de hıssedemedıgımde gıtmıstım acile , 1 ay once fln dı , bebegın dahaboyu yetıdmıyo hem,hem de ayakları karbım tarafında degılmıs te sırt tarafımdaymıs o bir ıkı gun ondan az hıssetmısım ,hıssedememısım.ama dr ların davranısından farkettım ki bebek hareketlerı cok onemlı . Hıssedemedıgınde mutlaka gel demıslerdı ,

Ben zaten ne oda süsü nede fotoğrafcı düşünmüyordum. Şuan tek düşüncem sağlıklı bir sekilde hastane sartlarinda dogum yapmak. Inşallah bu sekilde devam etmez yoksa durum dahada zorlasacak bizler icin ben kızımda dogduktan sonra almistim odasını ilk zamanlar eşyalar zaten çok az oluyor. Kendi dolabimda boş raflara yerlestirmistim. Sonra 4 ay civarıydı o zaman odasını aldim yani hic acele etmeye gerekecek birşey değil. Suan bile doğumlarda refakatçi olarak 1 kişi aliyorlar sadece misafir kabul etmiyorlar. Evlerede en az 2 ay ziyaret icin kimse gelmesin deniyor.

Bugun okul mudurum seyehatlare getirilen valilik izinleri ile ilgili resmi yaziyi gondermis. Sadece 3 grup insana izin var onun disinda kimseye izin yok. Esim yokken oturup agladim artik tutamadim kendimi. En kisa zamanda duzelir insaAllah bu durum yoksa dogumda tek basima naparim benRabbim yardim etsin tum dunyaya ve ulkemize ama hala inanamiyorum film sahneleri gibi. Sanki birileri de bizi izliyor gibi diyorum. Paranoyak oldum

Benim arkadaşım 5 gün önce doğum yaptı organizasyon ve foto kesinlikle yokmuş hatta kapı süsü gibi basit süslere bile izin verilmiyormuş. İnşallah tez zamanda sağlık ortam ve cevreye kavuşuruz

Evt kesinlikle film gibi, ruyada oldugumu dusunuyorum bazen. Eger durum iyiye gitmezse bahsedilen tablolar çok ağır ve hastanelerin durumunu ne olur bilemiyoruz. Insanlar biraz bilinclense ve evde dursa da cok artmadan azalsa hepimiz rahatliycaz ama bakalim ne olucak, kötü seyler düşünmek istemiyorum

Merhaba 29 haftalık hamileyim 3 gündür bebeğimin hareketlerinde azalma var hareket ettiği zamanda çok aşağıda hissediyorum ikinci gebeliğim doktora da gidemiyorum virüs yüzünden sizce normal mi 5 gün önce bebeğimin kilosu 1090dı

Bazen daha sakin olabiliyorlar canim. Biraz daha takip et stres yapma oda etkileyebilir.

sevgili güzel anneler umarım herkes iyidir. bizde durumlar fena değil geceleri biraz zor uyuyorum nefes darlığı nedeniyle .sizlerde de vardır belki.birde bazen sancılanıyorum magnezyum ve konum değiştirmek iyi geliyor. hızla kilo alıyor ve takmamaya çalışıyorum zor zamanlardan geçsekte iyi düşünüyorum inşallah bizim doğumumuza kadar bütün bunlar geçecek ve parklarda fink fink kırk uçuracağız .şimdi bebeğin eksiklerini internetten almaya çalışıyorum ama hep kararsızım bebek pişik kremi ne alsam? bebek şampuanı alerjik bebekler için ne kullanmalı?hastane çıkışı hangi markalar iyiydi ? hastane çıkışı 1 tane yeter mi? 2. bebeğim bu ama kızım 8 yaşında unutmuşum hepsini birde bebek alışverişini hangi sitelerden yapıyorsunuz? dilim şişmiş mazallah

Canim yag veya krem surmuyor musun? Benim baslarda kabuk bile bagladi. Hindistan cevizi yagi suruyorum cok rahatlatti beni yoksa fena oldu benim de kurudugu icin

Üzülme en azından eşin yanında. Bende büyük ihtimalle o da olamayacak ve hatta nisan ve mayısta da hastanede kalmaya ev gelmemeye karar verdi. Tamamen yalnızım yani bu 2 ay boyunca

Merhaba ben e-bebek joker babymall hepsiburada gibi sitelerden alıyorum. Bildiğim kadarıyla 1 tane hastane çıkışı yeterli olmaz 2-3 alın diyorlar.
Bebek şampuanı hipp aldım ben. Pişik kremi yağ falan da bübchen aldım. Deneyeceğim. Belki de zamanla değiştiririz. Bir tane biberon aldım avent antikolik. Havlu, bez, ıslak mendil, pamuk gibi şeyler de aldım. İhtiyaç olacak diye. Zaten internette bebek için ihtiyaç anne için ihtiyaç listesi yazarsan sonuçlar çıkıyor. Ona göre de bahsettiğim sitelerden herşeyi bulursun

Hepimiz bunu arasira yaşıyoruz malesef, bebek pozisyon değiştirmiş olabiliyor o zaman daha az hissediliyor yada annenin yaşadığı stress endise vs gibi şeylerde etkileyebiliyor. Biraz kendi pozisyonunuzu değiştirin, farklı şeyler yiyiny yada yediğinizde bebeğin hareketlendiğini hissettiginiz şeyleri yiyin, bir doktor yemekten sonra 2 saat içerisinde 10 defa hareket hissetmek gerekir demişti, her doktorun farklı açıklaması olabiliyor, gecen bir yerde bebeğin hareketleri en cok 24-28 hafta arasında hissedilir diyordu, bebek büyüdükçe hareketler azalabiliyor yer daraldığı için, ben bazen hafif karnima vuruyorum salliyorum tepki veriyor bazen. Bir kac gun hareketleri takip edin en iyisi.

Bende uyumakta çok zorlanıyorum bi sure daha böyle devam edicek bende genelde E-bebekten alıyorum. Ama alcağım şeyleri mutlaka google da aratıp ona gore alıyorum. Baska sitelerde farklı fiyat olabiliyor. Aslında çoğu şey icin 7 ayin dolmasını bekliyordum ama bu gidişle kargolarda da sorun olabilir diye yavaştan almaya başladım. Hastane çıkışı olarak 20li ve 5li takim aldım ama onun dışında 3-4 takim daha aldim, ilk kizimdan kalan eşyalarda olduğu için daha fazla almadım. 0-1 ay, 1-3ay ve 3-6ay takımlar aldım. Andywawa ve aziz bebe markalarından aldım, kumaşları güzel. Bez olarak primanin premium care yenidogan sipariş edicem, kızımda hep prima kullanmistim o yüzden yine onu tercih ettim. Ates ölçer, tırnak bakım setleri, banyo arac gereçleri, burun aspiratör vb şeyler evimde mevcut. Şampuan, pişik kremi vb şeyleri de muhendisinoglu sayfası var ordan inceleyip almayı dusunuyorum.

ayyy ben yokum burdaa beni de ekler misinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…