2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende yokum

Bende daha almadım hastane çıkışını babynest i falan
Aldığım tek şey park yatak bebek arabası biberon emzik bir kaç parça kıyafet

Kayınvaliden babynest i nereden almış acaba. internetten aldıysa hangi sayfa. Gelen ürün kalitesi nasıl
Ben de merak edıyorum , birara arastırdıgımda bebekatolyesi.com daki babynestler hakkında iyi yorumlar okumustum ama ben de hala kararsızım ge alamadım. Reflu yataklı baby nestmi almak lazım , reflu yatagı almaya gerekvar mı bılemedım .sevibebe nin reflu yataklı babynesti var buraz pahalı ama ıkısı bırarada güzel gibi

Merhaba kızlar. Beylikdüzü birinci hastanesinde radyoloji uzmanı Ayşe aktaşa detaylı ultrason yaptıran var mı aranızda

Evet bana da e bebekten sevibebenin reflü yatağını önerdiler. Ama her bebekte reflü sıkıntısı olmazmış. İnşallah bizlerinde olmaz olurda o zamanlar sıkıntı olursa reflü yatağını o zaman alırım. Güvenilir bir safya bulsam ürünlerinin kalitesi güzelse babynest alacağım

Bu tatil yaz tatili gibi oldugu icin calisabilir raporu alinsa da izin dogum sonrasina eklenmez gibi geliyor. Cunku yaz tatilinde de biz idari izinli oluyoruz. Ben 32de calisamaz raporu alacagim.

Hepsiburada da sevibebenin yarı fiyatına aybaby diye bi markanın reflü yatağı babynest karışımı bi ürün vardı ben ondan almayı düşünüyordum şimdi link veriyim dedim tükenmiş ama 100 lira civarıydı.

Bence reflü yatagı diyrm cnm

Ben reflu yatagi almıştım ama hic kullanmadim.

Arkadaşlar hastaneye giden var mı? Ben de tiroit ilacı kullanıyorum endokrin doktorum her ay düzenliyor duruma göre ilacımı. Endokrin doktorumun hastanesi malum karantina hastanesi. Kafam karıştı korkuyorum. Ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…