2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canım sen hamılelıgın basından berı raporluysan rapor paran rapor almadan oncekı üç ay uzerınden mı hesaplancak? Malum rapor ssk gununu ve brutunu düşüruyor.170 i aradıgımızda cevap verıyorlat galıba bu tarz sorularımıza

Kizlar artik 7 aylıga dogru gidiyoruz karnında gobek etraflarinda çatlama olusmaya baslayan varmi benim yanlarımda çatlamalar oluşmuş gobegimde yok henuz insallahta olmaz hergun hinidtan cevizi yagi sürüyorum

Kizlar artik 7 aylıga dogru gidiyoruz karnında gobek etraflarinda çatlama olusmaya baslayan varmi benim yanlarımda çatlamalar oluşmuş gobegimde yok henuz insallahta olmaz hergun hinidtan cevizi yagi sürüyorum
Sen söyleyince şimdi durup iyice bakıp inceledim şimdilik bir şey yok umarım da olmaz. Bende hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Ama pek düzenli kullandığım söylenemez

Ben ilk hamileligimde lierac kullanmıştım. Herkese tavsiye ediyorum. Hani olacagi varsa catliyor diyorlar ama ben ise yaradigindan emin oldum..cunku ilk aylardan beri karnima bolca suruyordum. Arada baska yaglar da suruyordum ekstradan. Ust bacagima ve gogsume cok duzenli surmuyordum ama. Hatta son aylar iyice usendim. Sadece karnima duzenli ve bolca kullandim. Karnimda tek catlak yok ve ust bacagim catladi benim mesela.

Bu sefer biraz gec basladim surmeye. 5. Ayda kasinmaya baslasi karnim. Ondan sonra duzenli kullanmaya basladim. Ama gunde 2 defa surunce kasinmasi da gecti buyuk olcude. Trendyol indirimlerinden almistim ben.

Canım senin durumundayım ben de . Normalde 18 Nisan 32. Haftam oluyor. Doğum sonram yaz tatiline denk geldiği için 32. Haftada izine ayrilacaktim. Şimdi ise kafamda şöyle bir sjohe var. Eğer yazın ders olursa ağustosta felan biz şimdi 32. Haftada izne mi ayrılacağız anlamadım 30 nisandan sonra okullar açılırsa da izne ayrılmak isterim gerci

O dediginide duymustum ama yaglar daha etkili dediler ,bende başından beri hindistan cevizi yagi suruyorum karnima ama yanlarima popo uzerlerime sürmüyordum işte oralar çatlamış şimdi gobegimde yok cok şükür surmeye devam edeyim en iyisi

Ben
Ben normalde çatlamaya çok müsait biriyim ama hiç çatlağım olmadı çok da kurudu cildim bu süreçte frei öl hamileler için çatlak yağını kullandım hala da kullanıyorum. İçeriği çok temiz hatta bebek yağını da alacağım bebek için.

Ben günlük lierac kullanıyorum, duştan çıkar çıkmaz da Hindistan cevizi yağı sürüyorum . Şimdilik ekstra catlagim yok, göğüs ve üst bacağımda ergenlikten kalmak bikac catlagim vardı(yani catlamaya epey müsait bi bunyeyim) hala onlar var, başka oluşmadı.

Benim minik kizim bu aralar çok hareketli dışardan bakıldığında artık tekmeler gözüküyor. Kızlar acaba diyorum ki son aylar yaklasana kadar bir sorun olmadıkça hastaneye gitmesem mi diyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz aylık kontrollerinizi yapacak misiniz? Benim mesela bu çarşamba sağlık ocağı randevu vermişti rutin izleme için gitmesem mi diyorum. Geçen gün bir programda aile hekimlerine bulaştığı söylendi aşılar filan olundu sadece artik aylık tahliller yapiliyor

Gitmesek bence daha iyi. Aksi bi durum olmadıkça bende gitmek istemiyorum bebegimi cok merak ediyorum. Bi kaç gun once tetenoz için gittim saglık ocagına ordaki doktorda üzerine basa basa soyledi. Bizler bile tehlikeyiz sizlere dedi. Hamilesin cok cok dikkat et. Kanaman su gelmesi sancı agrı vs olmadıkça cıkma dedi. Benim bulundugum yerde ki devlet hastanesinin son katını pandemi yapmışlar. Ve hasta sayısı her gecen gun artıyormuş. Tanıdıgım hemşireler falan gitmeyin hastaneye diyorlar. Cok merak edersem eger ozel muayenehanesi olan doktorlar var onlara giderim diyorum.

Özellikle aile hekimlerine bulaşmış zaten dün programda söyledi gerçekten bende beklemyi düşünüyorum suanlik çok şükür aman aman bi şikayetim yok ama özel ya da devlet çok farketmiyor hemen hemen tüm sağlık kurumları tehlikeli doğumu olanlara allah kolaylık versin inşallah bizim doğum olana kadar da her şey cozumlenir

İnşallah en buyuk duam şu an.

Bir sıkıntı yaşamadıkça bende gitmeyi düşünmüyorum hareketlerini takip ediyorum eskiden doktora gitmemi vardı kaynanam diyeli Allahın izniyle atlatırız bugünleri inşallah benim bebiş dönmedi migdemde biraz ondan korkuyorum allah yardımcımız olsun

Kızlar çatlama konusu konuşulmuş eski çatlak yerlerim yavaş yavaş kızarmaya başladı kıllanırım diye yağ falan kullanmıyorum üşeniyorum birde çok okudum çatlama olayı genetik annede varsa muhakkak catliyosun diyolar herşey yaptım çatladım yazan çok oyüzden bıraktım akışına

Merhaba. Su sizintisi onceki gebeliginizdemi yasadiniz? Suan bende ayni sikintiyi yasiyorum. Bugun 5. Gun 3 gun hastanede yattim. Su gelisi artmadi. Ciger gelistirici igne vurdular erken dogum riskine karsi. Evden git gel yaparak yakin takip edicek dr. Suyunda bi azalma olmadi sukur. Suanda cok az arada geliyor. Yarin kontrol olucam. Sizin hangi haftada oldu su gelisi ve dogum nezaman oldu?

Birde suyum çok olduğu için korkuyorum gitmezsem bişey olurmu diye karnım çok büyük nefes alamıyorum bazen biri görse doğumun gelmiş diyor halbuki 2.5 aydan fazla var daha

Bende de arada su gibi akıntı gelıyor ,hıc mı gelmemesı lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…