2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Beni de buraya ekler mısın

Benim bastan beri kuyruk sokumum agriyor kalcama veriyor agrisi. Hala da devam ediyor ustune vajina kemigi agrisi eklendi. Bakiyorum da kim ne sorsa bende varmis mubarek
O kuyruk sokumu ağrısı geçti de vajina kemiği ağrısı son 3 gündür başladı canım çıkıyor resmen...
Ilk gebeliğim de hiç böyle.agrilar yaşamadım ikinci de canım çıkıyor

O kuyruk sokumu ağrısı geçti de vajina kemiği ağrısı son 3 gündür başladı canım çıkıyor resmen...
Ilk gebeliğim de hiç böyle.agrilar yaşamadım ikinci de canım çıkıyor
Yok canim ya hepsi artarak devam ediyor. 6 aydir daha bir kere evi supurmedim banyoyu yikamadim hep esim yapti sag olsun. Egilirsem kalkamiyorum bildigin o kadar agri yapiyor

Arkadaşlar listede ismi olmayıpta yazdırmak isteyenler bilgilerini verebilir

Arkadaşlar listede ismi olmayıpta yazdırmak isteyenler bilgilerini verebilir
bende katılmak isterim oğlum olacak inşallah adı poyraz 29+1 haftalık sat 07.09.20 yaşım 35 kilom 82 il kırıkkale

O zamana kadar ne olacagi belli degil. Ama su anda odaya ziyaretci yasak. Boyle giderse benim yanimda esim kalacak odada. Sezaryandan sonra birinin wc ye götürmesi gerekiyor ya. Esim götürecek :/
Ama mesela baska bir yakinin, annen filan refakatçi kalirsa, bu sefer de baba bebegi hastaneden cikinca ancak gorebiliyor :/

Doguma fotografci da yasak. Hic kimseyi almiyorlar refaketci disinda. Ama telefondan kendimiz cekeriz artık

teşekkür ederim kızlar o zaman biz her ihtimale karşı 32.Haftada çalışabilir raporunu alalım.

hastane çıkışı iki takım mı aldınız ne kadara ve nerelerden aldınız?

bende bazı şeyleri aldım aldığım herşeyi de malesef internetten aldım gidip bi yeri gezemediğimiz için bezini, alt açmasını, bebek arabasını , bikaç parça kıyafet aldım ama hastane çıkışı beğenemedim bi türlü işte müslin bez de almak gerekiyor sanırım. Ablam iki kızında da sebamet pişik kremiyle şampuanını kullandı bende ondan alıcam işte ateş ölçer burun aspiratörü biberon aldım anne yanı beşiği abimlerden alıcam , reflü yatağı almayı düşünüyorum bide baybynest takımlardan almayı düşünüyorum emzirme yastığı puset örtüsü vs onu araştırıyorum şuan alan memnun olan varsa paylaşırsa sevinirim bide kendim için işte lohusa kilodu ve bikaçLohusa takımı alıcam, bebek için bornoz takımı alınacak yavaş yavaş hastane çantasını hatırlamak gerekiyor sanırım şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…