2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benimde normalde hastanede aclik sekerim 100 yuklemeden sonra ilk 180 ikinci saat 151 çıktı referans değerlerden çok aşırı yüksek değil yani ilk saatin 180 ve üzeri demiş benim 180 2. Saatte de 153 sinir benim 151 diyet yap dedi ben sabah kalkar kalkmaz olcuyorum ama evdeki ölçümler çok doğru değil guvenmiyorum.

Sitem etmedim sadece sonuçta herkesin bir planı var tabi her zaman herşey istediğimiz gibi olmuyor. Şükür sağlıklıyız bebeğim iyi durumda eşim ailem yanımda bundan büyük saadet olmaz tabi. Hayırlısı olsun elden bişey gelmiyor

Hamur işi cok etkiliyor ekmek yememeye çalış canım. Bana da muş ta ölçüm yapmadan şeker var dedi Dr korktum samsuna gelir gelmez hemen şeker yüklemesi talep ettim şükür çıkmadı

Herkese merhaba kızlar dün geceden beri belim ve kasığımda çık fazla ağrı var oturunca da uzanınca da geçmiyor. Ters bir hareket yapmadım yada yorulacak. Normal mi sizde de oluyor mu

Kızlar depend marka emici külot almıştım orta boy almıştım ama şuan 70 kiloyum daha önce kullanan var mı büyük beden mi almalıyım. Orta boyu 36-42 beden yazıyor çok da esnek aslında açtım paketi ama. Bir de paketin içinde 10 adet var yeter mi ki. Bebek bezini de 60 lık 1 numara 1 paket almıştım sizce 1 numaradan kaç tane lazım olur?

Aslında hastaneleri arayıp sorabilirsiniz pandemi hastanesi mi değil mi diye. Ben çekmekoyde oturuyorum en yakin olarak Umraniyede özel bir muayene buldum içinde 3 kadin dogum doktoru hizmet veriyor. Hastaneye gitmeye korkutugum için oraya gittim. Temiz bi yerdi, maskeli ve eldivenli istiyorlar hastaları. Kalabalik olmuyor. Benim gittigim doktorun medicana ile anlaşması vardı mesela ve yanlis anlamadıysam pandemi hastanesi değil dedi.

Gebelik haricide sık idrara çıkmak sekerin bir belirtisi oluyor, vücut fazlasını atmak için sürekli wc ye çıkartıyor tabi doğal olarak fazla su ictiriyor

Bende eksiklerimi bu hafta tamamlayıp çantamı hazırlamak istiyorum. Tabi çoğu eşyam annemde kaldı ama bi şekilde onları alıcaz. Bugün doktora gittim bebis için erken gelebilir dedi o yuzden herşey hazir olsun istiyorum. Hastane çantalarını hazirlayanlar paylaşsın aslında kontrol ederiz eksiklerimizi

Niye erken gelebilir dedi ki

Ben sadece lazim olur diye 1 paket emici kulottan aldım buyuk boy, daha once ne bedeni kullandım bilmiyorum. Büyük olması daha rahat olur ama bence ped şeklinde olanlar daha kullanışlı onlardan alicam daha çok. Ilk zamanlar ne kadar bez kullanılıyordu hatırlamıyorum ama pişik olmaması icn sık değiştirmek gerekiyor yani 60 lik bez günde 6 kere değişse 10 gun gider ancak ki daha fazla da değiştirilebilir büyük ihtimal

Aynen bende senin gibi düşündüğüm için pazartesi günü bütün siparişlerini verdim bı kaç eczaneden alınacaklar kaldı bebeğe kıyafet lohusa geceliği hastane çıkışı magnet kapı süsü hepsini verdim inşallah sırayla geliyorlar tamamlayıp çantamı bende hazirlicam beşik araba onlar olunca ufak seyleri de tamamlamak istedim

Herkese merhaba kızlar dün geceden beri belim ve kasığımda çık fazla ağrı var oturunca da uzanınca da geçmiyor. Ters bir hareket yapmadım yada yorulacak. Normal mi sizde de oluyor mu
Benim de bu ara siskinlik cok ve donerken kasiklasima agri giriyor. Dun mesela karin agrim uzun surdu baya ama gecti. Gecip gecmedigine bak canim onemli olan o galiba

Gule gule kullanin bebisinle amin. Kapi susu nasil siparis verdin canim ben kendim yapayim diyorum ama karar veremedim modeline

Erken degil mi ya. 2 bucuk ay boyunca yikanmadan duracaklar diye yapmiyorum halbuki vaktim de cok ama bir yanim da ne olur ne olmaz hazirla diyor.

Kaçırdık desene
Aslında çok fazla konuşamadı:) genel olarak gebelerde riskli sayilir dedi özellikle kronik rahatsızlığı olanlar cok dikkat etmeli ve izole etmeliler kendi evin içinde bile dedi. 1 hamile vefat etmiş dedi ama sanırım rahatsızlığı varmış 7 aylikmis. Gerekmedikce kontrolleride erteleyin dedi. Özet olarak boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…