- 30 Nisan 2018
- 2.157
- 3.042
- 133
Benimde normalde hastanede aclik sekerim 100 yuklemeden sonra ilk 180 ikinci saat 151 çıktı referans değerlerden çok aşırı yüksek değil yani ilk saatin 180 ve üzeri demiş benim 180 2. Saatte de 153 sinir benim 151 diyet yap dedi ben sabah kalkar kalkmaz olcuyorum ama evdeki ölçümler çok doğru değil guvenmiyorum.Bir belirti yoktu bende. Bu arada gebelik sekeri yok demisti bana yukleme yapildiginda. Hastanedeki olcumlerde aclik 85 cikiyordu. Sadece 1 saatlik toklugum birazcik yuksek çıkmıştı. Diyetisyene git, endokrinolojiye gitmene gerek yok demisti.
Ama simdi kalbinde yuzde 5 buyume varmis. Belki yapisaldir belki sekerden..emin olamadik. O yuzden seker takibi yapmaya basladim. Bu arada aclik yine 85, 90 cikiyor. Sadece bir gun yuksek cikti evde olcerken. Bir gun de kalkar kalkmaz olctum. O yuksekti. Ama 50 dk sonra, tam kahvaltıya baslamadan once olctum dusmustu.
Siz acligi uyanir uyanmaz mi olcuyorsunuz yoksa kahvaltiya baslamadan mi?
Sitem etmedim sadece sonuçta herkesin bir planı var tabi her zaman herşey istediğimiz gibi olmuyor. Şükür sağlıklıyız bebeğim iyi durumda eşim ailem yanımda bundan büyük saadet olmaz tabi. Hayırlısı olsun elden bişey gelmiyorOyle deme canım . Herşey olur once saglık. Sevdiklerimizin bebegimizin eşimizin kendimizin saglıgı. Ben daha hiçbişey almadım bu aylar da alacaktım. Ama olsun evladım eşim benimle olsun hayırlısı ile. Sag selamet kurtulalım bir avazda, hayırlı vakitte. İçerlenecek zaman hiç değil. Allah ülkemizi, Müslümanları bütün insanlıgı kurtarsın bu virüsten. Bu da imtihan inşallah gececek bu gunler de.
Hamur işi cok etkiliyor ekmek yememeye çalış canım. Bana da muş ta ölçüm yapmadan şeker var dedi Dr korktum samsuna gelir gelmez hemen şeker yüklemesi talep ettim şükür çıkmadıBenimde normalde hastanede aclik sekerim 100 yuklemeden sonra ilk 180 ikinci saat 151 çıktı referans değerlerden çok aşırı yüksek değil yani ilk saatin 180 ve üzeri demiş benim 180 2. Saatte de 153 sinir benim 151 diyet yap dedi ben sabah kalkar kalkmaz olcuyorum ama evdeki ölçümler çok doğru değil guvenmiyorum.
Dream1988 alle sağlık var ataşehirde orası pandemi değildir muhtemelen. Bir arayıp sorabilrsin. Muayene ücretleri biraz fazla ama.
Ben her seyi internetten sipariş ediyorum cok daha rahat oluyorYaa ben korkuyorum cikmaya valla cok eksiğim var ne yapcam bilmiyorum
Aslında hastaneleri arayıp sorabilirsiniz pandemi hastanesi mi değil mi diye. Ben çekmekoyde oturuyorum en yakin olarak Umraniyede özel bir muayene buldum içinde 3 kadin dogum doktoru hizmet veriyor. Hastaneye gitmeye korkutugum için oraya gittim. Temiz bi yerdi, maskeli ve eldivenli istiyorlar hastaları. Kalabalik olmuyor. Benim gittigim doktorun medicana ile anlaşması vardı mesela ve yanlis anlamadıysam pandemi hastanesi değil dedi.Florance da dogum yapacaklar var mi aramizda? Cocid valasi olmayan ist da hastane biliyor musunuz? Ve hastane doktoru olmayan anadolu yakasinda ozel klinik? Ben doktorum ve hastaneye gitmeye cekiniyorum suAn. Kadin dogum doktorlarida acil ge yogun bAkima destekte bulunCaklarmis
Gebelik haricide sık idrara çıkmak sekerin bir belirtisi oluyor, vücut fazlasını atmak için sürekli wc ye çıkartıyor tabi doğal olarak fazla su ictiriyorHanımlar peki bu şekerin size herhangi bi belirtisi oluyor mu benimde gebelik sekerim var çok sık idrar enfeksiyonu geçirip lavobaya çıkıyorum bana şeker yapabilir dediler 3 kez antibiyotige rağmen tuvalet sikligim azalmadı hiç gece 3 5 kez gündüz de en az o kadar cikiyorum
Bende eksiklerimi bu hafta tamamlayıp çantamı hazırlamak istiyorum. Tabi çoğu eşyam annemde kaldı ama bi şekilde onları alıcaz. Bugün doktora gittim bebis için erken gelebilir dedi o yuzden herşey hazir olsun istiyorum. Hastane çantalarını hazirlayanlar paylaşsın aslında kontrol ederiz eksiklerimiziBu arada ben eksikleri internetten alıyorum artık, kargo gelince paketini açıp içindekini hava alan bi odaya boşaltıp kapıyı kapatıyorum. Dış paketini çöpe atıp hiçbir yere dokunmadan ellerimi yıkıyorum . Aldığım malzemeyi 2 gün falan olduğu yerde bekletip sonra elliyorum . Doğum çantası hazırlamaya basliycam bu hafta artık ... süreç belli değil Allah korusun bi şey olsa hastane takibi falan gerekse hazır olur en azından diye düşündüm. ..
Bende eksiklerimi bu hafta tamamlayıp çantamı hazırlamak istiyorum. Tabi çoğu eşyam annemde kaldı ama bi şekilde onları alıcaz. Bugün doktora gittim bebis için erken gelebilir dedi o yuzden herşey hazir olsun istiyorum. Hastane çantalarını hazirlayanlar paylaşsın aslında kontrol ederiz eksiklerimizi
Kızlar depend marka emici külot almıştım orta boy almıştım ama şuan 70 kiloyum daha önce kullanan var mı büyük beden mi almalıyım. Orta boyu 36-42 beden yazıyor çok da esnek aslında açtım paketi ama. Bir de paketin içinde 10 adet var yeter mi ki. Bebek bezini de 60 lık 1 numara 1 paket almıştım sizce 1 numaradan kaç tane lazım olur?
Kaçırdık deseneSaati yanlis yazmışlar, 21 de basladi
Aynen bende senin gibi düşündüğüm için pazartesi günü bütün siparişlerini verdim bı kaç eczaneden alınacaklar kaldı bebeğe kıyafet lohusa geceliği hastane çıkışı magnet kapı süsü hepsini verdim inşallah sırayla geliyorlar tamamlayıp çantamı bende hazirlicam beşik araba onlar olunca ufak seyleri de tamamlamak istedimKızlar yazdıklarınızı okudum da. Size önerim biran önce alışverişlerinizi internetten yapın hazır olun. Malum hepimizin 2.5 ay gibi bir zamanı kaldı ki durumlar şuan daha kötüye gidiyor. Bekleyecek bi zamanımız yok. Lc waikiki online satışı kapattı. E bebek şimdi sipariş verseniz bile 13 Nisandan önce teslimat yapmıyor. Bu ve diğer siteler de önümüzdeki günler veya haftalar içinde kapanabilir veya kargo gönderimleri durdurulabilir. O yüzden riske atmayın internetten alın biran önce ihtiyaçlarınızı. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benimde oluyor kasık ve karın ağrısı ama belli bı sure sonra geçiyorHerkese merhaba kızlar dün geceden beri belim ve kasığımda çık fazla ağrı var oturunca da uzanınca da geçmiyor. Ters bir hareket yapmadım yada yorulacak. Normal mi sizde de oluyor mu
Benim de bu ara siskinlik cok ve donerken kasiklasima agri giriyor. Dun mesela karin agrim uzun surdu baya ama gecti. Gecip gecmedigine bak canim onemli olan o galibaHerkese merhaba kızlar dün geceden beri belim ve kasığımda çık fazla ağrı var oturunca da uzanınca da geçmiyor. Ters bir hareket yapmadım yada yorulacak. Normal mi sizde de oluyor mu
Gule gule kullanin bebisinle amin. Kapi susu nasil siparis verdin canim ben kendim yapayim diyorum ama karar veremedim modelineAynen bende senin gibi düşündüğüm için pazartesi günü bütün siparişlerini verdim bı kaç eczaneden alınacaklar kaldı bebeğe kıyafet lohusa geceliği hastane çıkışı magnet kapı süsü hepsini verdim inşallah sırayla geliyorlar tamamlayıp çantamı bende hazirlicam beşik araba onlar olunca ufak seyleri de tamamlamak istedim
Erken degil mi ya. 2 bucuk ay boyunca yikanmadan duracaklar diye yapmiyorum halbuki vaktim de cok ama bir yanim da ne olur ne olmaz hazirla diyor.Bende eksiklerimi bu hafta tamamlayıp çantamı hazırlamak istiyorum. Tabi çoğu eşyam annemde kaldı ama bi şekilde onları alıcaz. Bugün doktora gittim bebis için erken gelebilir dedi o yuzden herşey hazir olsun istiyorum. Hastane çantalarını hazirlayanlar paylaşsın aslında kontrol ederiz eksiklerimizi
Evet cnm ama hepsi öyle muayenehanelerinde sadece muayeneleri yapıyorlar . Ameliyat da yapan muayenehane görmedim hiç. Doğum hastaneleri var sadece kadın doğuma bakan diye biliyormama
Onlarda dogumu hastanede yapiyor dmi
Aslında çok fazla konuşamadı:) genel olarak gebelerde riskli sayilir dedi özellikle kronik rahatsızlığı olanlar cok dikkat etmeli ve izole etmeliler kendi evin içinde bile dedi. 1 hamile vefat etmiş dedi ama sanırım rahatsızlığı varmış 7 aylikmis. Gerekmedikce kontrolleride erteleyin dedi. Özet olarak boyleKaçırdık desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?