Muhtemelen bende hipp alacağım çok övüyor herkes, aptamilin de kilo alımı çok güzel ama çok gaz yapıyor demişlerdi oğluma 1 kez kullandım zaten gazliydi iyice gaz yumağına dönmüştü o korkunç günleri hatırlamak bile istemem :)))Hipp içerik olarak iyiymiş bebeği de rahatsız etmiyor demiş anneler yorumlarda.golden goat kızımda kullanmıştım ama çok fena kusuyordu .aptamil biraz gaz yapmıştı.evet 1 -2 gün mama gerekebiliyor süt az olabiliyor bebek tutmayabiliyor memeyi.kızım meme almayınca ve süt az olduğu için mama vermiştik şükür sarılık olmadı .yeğenim aç kalınca sarılığı uzun sürdü
Sanirim bende öyle yapicam mecbur. Yani daha rahat oluyor ama kargoda kötü degilmi bu durumlardan dolayıBen her seyi internetten sipariş ediyorum cok daha rahat oluyor
Bende cok acıkıyorum ve canim çok tatli istiyor ama hic birsey yapamiyorum evde sekeirm cikicak diyeBenim aclik en fazla 107 cikti da. Sizinki diyete ragmen oyle cikiyorsa yuksekmis ama. İnsulinin zarari yok gercekten. Asil gebelik sekerinin zarari var bebege. Olmadi bir an once insulin baslatsinlar. Beni normalde sekerim asiri cok degil diye sadece diyetisyene gondermisti doktorum. Ama son kontrolde bebegin kalbini buyuk buldu. Gebelik sekerinden olabiliyomus. Ondan sonra seker olcum cihazi alip gunluk takip etmemi istedi :/ seker gercekten önemliymiş
Bana yazdiklari diyete uyunca da gunduz gayet doyuyorum ama aksam cok acikiyorum. evde bir de cocuk var. O yuzden gece gec yatiyorum. Gece uyurken filan ac uyuyorum resmen
Tabi atiyorumbende cekmekoydeyim acaba dm atabilir msn bana?
Geçmiş olsunMerhaba,
Evet ben de bu verilere göre benimkinin normal olduğunu düşünüyorum. Benim doktorum 1. saat biraz yüksek deyince kafam karıştı biraz. Ama yine de endokrine de görüneyim dediğiniz gibi. İçim de rahat etsin. Çok teşekkür ederim :)
Ben balkonda bekletiyorum hemen açmıyorum. Poşetleri vs siliyorum. Zaten elleride iyi yıkayınca çok sorun olmazSanirim bende öyle yapicam mecbur. Yani daha rahat oluyor ama kargoda kötü degilmi bu durumlardan dolayı
Bende hee hangi bir yasak olur yada mağazalar kapatir diye bu hafta Her seyi bitirmeye calısıcam bakalim :) çantamı yapınca paylaşırımInsaAllah bu defa tam zamaninda olurben de 30. Haftayi gecirip oyle baslayayim diyorum da bakalim
Ben doğumda yanimda getirmemiştim, hastanede 1 kutu verdiler, çok sutum olmadığı için genelde onu kullandık ama bu sefer almayı dusunuyorum. Ben aptamil kullandim kizima 2 sene yine ondan alırımkızlar kardeşim doğum çantasına mama da koy ne olur ne olmaz en azından gerekirse kaliteli bişey olur dedi... bu konuda fikri olan var mı?
Ben ilk gebeligimde de bunda da hep internetten aldım, belli markalar olunca zaten çok bir supriz olmuyor kalite konusunda. Ben andywawa ve azizbebeden aldım ama idil baby de kalitelidir, modelleri çok bana uymadığı için tercih etmedim ama kalite konusunda sıkıntı yasamazsınızİnternet alışverişinde çok zorlanıyorum ille görmek istiyorum giysileriamam mecbur işte hastane çıkışı da 10 lumu 15 limi 20 limi başım döndü Kızımda idil baby almışım çıkarıp baktım çok kaliteliydi aklımda bitek o ve andywawa var şimdilik . İhtiyaç çok fazla. Babynest kullanışlı mı?
Egepol mü o hastane hangisi ben kent diye düşünüyordum ama vazgeçtim artıkSadece kadın doğum üzerine çalışan dal hastaneleri varsa onlar gerekli personel kriterlerini saglamadiklari için pandemi hastanesi yapilamadilar canım . Ben izmirde şansıma basindan beri öyle bir hastanede takip oluyordum.. 2 haftada 1 de kontrole gidiyorum hala, gebe dışında hiç kimseyi kabul etmiyorlar ortalık süt liman. Görece güvenli ...
Instagram dan yaptırdım canımGule gule kullanin bebisinle amin. Kapi susu nasil siparis verdin canim ben kendim yapayim diyorum ama karar veremedim modeline
İlk başta mama olduğunda hemen ağlayınca mama verilip çocuk emmeyi reddediyor bence hiç süt olmasa orda hemşireler veriyor zaten ama hala devam ederse hiç süt gelmezse hastanelerin kantinlerinde eczanelerde var 5 dk da gidilip alınabilir ben hemen mama dan yana değilim malesefkızlar kardeşim doğum çantasına mama da koy ne olur ne olmaz en azından gerekirse kaliteli bişey olur dedi... bu konuda fikri olan var mı?
Gule gule kullaninInstagram dan yaptırdım canım Eki Görüntüle 2612761
Bu daha gelmedi magnet de böyle kanatlı o daha yapılmamış pleksi den yakinlarimizda yapabilecek yok ve malzeme alabileceğim bı yerde yok burda Akşehir de o yüzden hazır yaptırdım 60 TL fiyatı da uygun geldi bakalım inşallah takabiliriz kapıya da
Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama dr ile iletişimde olun o sizi illa ki yönlendirir ben nisan 13e randevu aldım ama bende arayıp öyle gidip gitmeyecegime karar vereceğimKızlar kontrole gıdelı bugun 1 ay oluyor,aslında kontrol sürem geldi ama gıdemıyorum,korkudan.. dr uma yazdım; bi sıkıntın yoksa bıraz erteleyebılırız demişti,şimdide ıyıce artarsa diye korkuyorum..
Bende öyle erteledim baya, normalde 2 haftada 1 giden ben, 5 hafta bekledim ama hastaneye gitmedim. Özel muayenehaneye gittim ve için rahatladı biraz bende nedense ilk zamanlar bu kadar yükselmez azalır diye düşünüp bekliyim dedim ama baktım ki daha da çoğalıyor, o yüzden gitmek mantıklı geldi.Kızlar kontrole gıdelı bugun 1 ay oluyor,aslında kontrol sürem geldi ama gıdemıyorum,korkudan.. dr uma yazdım; bi sıkıntın yoksa bıraz erteleyebılırız demişti,şimdide ıyıce artarsa diye korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?