2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hipp içerik olarak iyiymiş bebeği de rahatsız etmiyor demiş anneler yorumlarda.golden goat kızımda kullanmıştım ama çok fena kusuyordu .aptamil biraz gaz yapmıştı.evet 1 -2 gün mama gerekebiliyor süt az olabiliyor bebek tutmayabiliyor memeyi.kızım meme almayınca ve süt az olduğu için mama vermiştik şükür sarılık olmadı .yeğenim aç kalınca sarılığı uzun sürdü

Muhtemelen bende hipp alacağım çok övüyor herkes, aptamilin de kilo alımı çok güzel ama çok gaz yapıyor demişlerdi oğluma 1 kez kullandım zaten gazliydi iyice gaz yumağına dönmüştü o korkunç günleri hatırlamak bile istemem :)))

Ben de internetten aldım herşeyi yapabileceğimiz başka bişey yok napalım balkonda bekletip açıyorum kargoları sonra ellerimi yukıyorum. İnşallah bulaşmaz. Hastane çıkışını fln instagramdan almayı düşünüyorum ama kız bebek için model beğenemedim

İnternet alışverişinde çok zorlanıyorum ille görmek istiyorum giysileri amam mecbur işte hastane çıkışı da 10 lumu 15 limi 20 limi başım döndü Kızımda idil baby almışım çıkarıp baktım çok kaliteliydi aklımda bitek o ve andywawa var şimdilik . İhtiyaç çok fazla. Babynest kullanışlı mı?

Bende cok acıkıyorum ve canim çok tatli istiyor ama hic birsey yapamiyorum evde sekeirm cikicak diye

kızlar kardeşim doğum çantasına mama da koy ne olur ne olmaz en azından gerekirse kaliteli bişey olur dedi... bu konuda fikri olan var mı?
Ben doğumda yanimda getirmemiştim, hastanede 1 kutu verdiler, çok sutum olmadığı için genelde onu kullandık ama bu sefer almayı dusunuyorum. Ben aptamil kullandim kizima 2 sene yine ondan alırım

Ben ilk gebeligimde de bunda da hep internetten aldım, belli markalar olunca zaten çok bir supriz olmuyor kalite konusunda. Ben andywawa ve azizbebeden aldım ama idil baby de kalitelidir, modelleri çok bana uymadığı için tercih etmedim ama kalite konusunda sıkıntı yasamazsınız

Egepol mü o hastane hangisi ben kent diye düşünüyordum ama vazgeçtim artık

Gule gule kullanin bebisinle amin. Kapi susu nasil siparis verdin canim ben kendim yapayim diyorum ama karar veremedim modeline
Instagram dan yaptırdım canım
Bu daha gelmedi magnet de böyle kanatlı o daha yapılmamış pleksi den yakinlarimizda yapabilecek yok ve malzeme alabileceğim bı yerde yok burda Akşehir de o yüzden hazır yaptırdım 60 TL fiyatı da uygun geldi bakalım inşallah takabiliriz kapıya da

kızlar kardeşim doğum çantasına mama da koy ne olur ne olmaz en azından gerekirse kaliteli bişey olur dedi... bu konuda fikri olan var mı?
İlk başta mama olduğunda hemen ağlayınca mama verilip çocuk emmeyi reddediyor bence hiç süt olmasa orda hemşireler veriyor zaten ama hala devam ederse hiç süt gelmezse hastanelerin kantinlerinde eczanelerde var 5 dk da gidilip alınabilir ben hemen mama dan yana değilim malesef

Gule gule kullanin Ben de hobi dukkanlarinda vardir ama gidemedigim icin netten malzemelerini alayim diyorum ama karar veremedim ne yapacagima

Kızlar kontrole gıdelı bugun 1 ay oluyor,aslında kontrol sürem geldi ama gıdemıyorum,korkudan.. dr uma yazdım; bi sıkıntın yoksa bıraz erteleyebılırız demişti,şimdide ıyıce artarsa diye korkuyorum..

Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama dr ile iletişimde olun o sizi illa ki yönlendirir ben nisan 13e randevu aldım ama bende arayıp öyle gidip gitmeyecegime karar vereceğim

Bende öyle erteledim baya, normalde 2 haftada 1 giden ben, 5 hafta bekledim ama hastaneye gitmedim. Özel muayenehaneye gittim ve için rahatladı biraz bende nedense ilk zamanlar bu kadar yükselmez azalır diye düşünüp bekliyim dedim ama baktım ki daha da çoğalıyor, o yüzden gitmek mantıklı geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…