2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Sadece ek ders de değil maaş için de yapıyorlar. Evet maalesef benim de zamanında doğsa ağustosun sonu sanırım ama erken doğma ihtimali de var bebeklerin sonuçta küçücük bebeği bırakıp da okula gidersem nasıl yaparım bilmiyorum bakacak kimsem de yok

Sen de mi uyuyamayanlardansın gece kuşlarıyız bugun desene.kaygılar mahvedıyo uykuları..
Sorma hep kaygiliyim bu dönem zor geciyor stresli geciyor malesef durumlardan dolayi bide sekerim yüksek hep canim cok tatli istiyo bazen ama ne yapcam bilmiyorum korkuyorum insuline baslatcak diye..

Bende oyleyim kolumu kaldircak halim kalmiyor ama disarida cikamiyoruz diye hareket iyi geliyor aslinda zorda olsa yapıyorum birseyler ama bi ütü yapana kadar canim cikiyo valla yarim bıraktım ütüyü..

Kizlar bebis alisverislerinizi bitirdinizmi ben durumlardan dolayi biraktim almıyorum besik araba reflu yatagi bebek bezi falan bunlari almak istiyordum ama kaldi.. sizde ne var ne yok durumlar nasil sizde

Hayır olsun inşallah :)) bebişlerı cok uzuyoruz bu kaygılarımız yuzunden ama engel de olamıyoruz yoga fln mı yapsak evde vıdeolarla
Evet ya cok üzülüyoruz bebislerimiz de üzülüyor böyle bi donemde hamile kalmak buda bizim şansımız sanırım..

Bende oyleyim kolumu kaldircak halim kalmiyor ama disarida cikamiyoruz diye hareket iyi geliyor aslinda zorda olsa yapıyorum birseyler ama bi ütü yapana kadar canim cikiyo valla yarim bıraktım ütüyü..
Düşün oturduğum halde ağrılarım başladı her an uyuma modundayim ama gece de vampir gibiyim full ayakta bi de oğlum benimle uyumaya alışkın gece kalkar 2 de 3 te çağırır yanına gitmesem daha da sorun ....
Kizlar bebis alisverislerinizi bitirdinizmi ben durumlardan dolayi biraktim almıyorum besik araba reflu yatagi bebek bezi falan bunlari almak istiyordum ama kaldi.. sizde ne var ne yok durumlar nasil sizde
Benim bi kaç eksiğim kaldı 3-4 şapka bi kaç 0-3 sadece üst 3-6 aylık alt üst takım ne olur ne olmaz diye mama ve biberon alacağım
Malum ilki de erkekti ikinci de erkek kıyafet konusunda şanslı sayılarım bugün hatta yıkayıp utuledim dolaba yerlestirdim

Ben normalde 7 ay sonrasinda alcaktım ama olurda dışarı cikma yasağı gelir diye eksikleri almaya başladım

Sorma hep kaygiliyim bu dönem zor geciyor stresli geciyor malesef durumlardan dolayi bide sekerim yüksek hep canim cok tatli istiyo bazen ama ne yapcam bilmiyorum korkuyorum insuline baslatcak diye..

Hepimiz ayni durumdayiz allah kolaylik versin

Aclik, tokluk kac cikiyor canim? Ben yeni olcmeye basladim da. İlginc bir sekilde bir gun aclik normal cikiyor, diger gun yuksek..diyet listesine de tamamen uyuyorum. Strese gore mi değişiyor anlamadim

Başta bisürü şey almıştım ama bu ay duruldum. Hem be olacak önümüzü görelim diye hemde kargolardan da korkuyorum.ama içimde herseyin hazır olmayışının verdiği bir huzursuzluk var. Gün geçtikçe bisürü seye daha zor krar verir oldum. Napcaz bilmiyorum

Mayıs anneleri grubunda 32 haftalık olunca raporu alıp teslim eden var sıkıntı yaşanmamış. Bizde de sıkıntı olmaz alırız raporu inşallah

Merhaba anneler :) 32. haftadayım, artık yavaştan hastane çantası hazırlıklarına başlıyorum. Malum kargolar ancak 1-2 hafta sonra elime geliyor içinde bulunduğumuz durumdan dolayı. Yıkaması, ütülemesi derken çantaları tamamlamak 35-36. haftayı bulacak herhalde. Karantinadan dolayı çıkıp da alamıyorum. Hasta bezlerini, bebeğin şampuanundan kremine kadar herşeyi internetten söylüyorum.
Tecrübeli annelere bir sorum olacak. Gümüş kapak kullananız oldu mu? Doğumdan 2 hafta kadar önce kullanmaya başlamak gerekiyormuş.Faydalı oldu mu yoksa gereksiz mi? Baya araştırdım,memnun olan da var, işe yaramıyor diyen de..

Kaygilar ve ruyalarher gece korona ruyalari goruyorum bugun de JaponyadaydimAllah sonumuzu hayir etsin
Aynen onlara bende sinir oldum hatta ben yazın izini kaldırıp tekrar eylul de izine ayrılanlara da sinir oluyorum. Bize bişey olacagını sanmıyorum ama illa ayrılsın derlerse de ayrılırım. Yazın okul olursa da rapor alırız yapacak birşey yok

Ben bez 3 aya kadar giyeceği bi kaç birşey reflu yatağı biberon 4 tane beyaz zıbın ve penye hırka çorap kendime hasta bezi aldım. Yatağım yok şuan ailemin yanına olduğum ve tayin çıkarsa diye almadık hastane çıkışı ve bi kaç parca tulum alamam lazım alamadım şampuan alacağız seçtik banada pijama Vs bakacağız arabada alamadım bu bilinmezliğin bitmesini bekliyorum uzun sürerse iyi kötü netten alacağım yapacak birşey yok

Emzirme önlüğü ve yastığı bi de puset diktiriyorum şuan instagramda bir sayfaya. Hem çok güzel ilgileniyor hem de çoğu sayfadan uygun fiyata öneririm cnm bu sayfa https://www.instagram.com/masalsi.tasarm/

Benim daha dolabim.yok almadim uc cekmeceli dolap yada sifonyer tarzinda birsey alasim var ama daha karar vermedim. Ben daha yikamadim cok isim var cook)

Benim açlık 106 120 arasi degisiyor tokluk 150 190 arasina kadar çıkıyor. Stres sekeri.yukseltir dedi doktorum banada yapma dedi ama elimde degil.ister istemez oluyor malesef. Bende uyuyorum kepek ekmegi yiyorum sadece ama düşmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…