Ayy bende aynıyım sanki zaman daraliyor alamicakmisim gibi elim ayagima dolancak sanki telastan çok.da.eksigim varBaşta bisürü şey almıştım ama bu ay duruldum. Hem be olacak önümüzü görelim diye hemde kargolardan da korkuyorum.ama içimde herseyin hazır olmayışının verdiği bir huzursuzluk var. Gün geçtikçe bisürü seye daha zor krar verir oldum. Napcaz bilmiyorum
Benimde çok eksiğim var. Heryer kapalı. İnternetten söylesem dokunup görmeden beğenemem bilmiyorum ya. Kendimi avutuyorum. Kıyafeti var bi de bez aldık mı çıplak kalmayacak en azından :))Yaa ben korkuyorum cikmaya valla cok eksiğim var ne yapcam bilmiyorum
Evet benimde küvet takimi sampuan tulum bebek bezi hasta bezi anne bebek cantasi daha hepsi duruyor Internettem de.kargo oldugu icin korkuyorum keske duzelse.de.su durumlar.disari çıkıp.alisverisimizi rahat rahat yapsak vallahi yaBen bez 3 aya kadar giyeceği bi kaç birşey reflu yatağı biberon 4 tane beyaz zıbın ve penye hırka çorap kendime hasta bezi aldım. Yatağım yok şuan ailemin yanına olduğum ve tayin çıkarsa diye almadık hastane çıkışı ve bi kaç parca tulum alamam lazım alamadım şampuan alacağız seçtik banada pijama Vs bakacağız arabada alamadım bu bilinmezliğin bitmesini bekliyorum uzun sürerse iyi kötü netten alacağım yapacak birşey yok
Benimde kiyafeti birsuru var bezini almadim nasil alcam onu da bilmiyorum kafamda birsuru sey var nasil olcak nasil.yapcaz diye internettende sıkıntı ya görmeden olmuyoBenimde çok eksiğim var. Heryer kapalı. İnternetten söylesem dokunup görmeden beğenemem bilmiyorum ya. Kendimi avutuyorum. Kıyafeti var bi de bez aldık mı çıplak kalmayacak en azından :))
Ben alıp balkonda bi kaç gün bekletmeyi düşünüyorum :))) ondan sonra paketi açıcam. Şaka bi yana bende dertleniyorumda bu eksiklere ama diyorum ki bebeğin tek ihtiyacı ben, babası ve sütü. Geriye kalan herşey tamamlanır. Eve bir gelelim de sağ salim inşallahBenimde kiyafeti birsuru var bezini almadim nasil alcam onu da bilmiyorum kafamda birsuru sey var nasil olcak nasil.yapcaz diye internettende sıkıntı ya görmeden olmuyo
Aynen ya ilk çocuğum herşeye heves ediyordum ama içimde kalacak gibi görünüyor. Hayat normalleşse artıkEvet benimde küvet takimi sampuan tulum bebek bezi hasta bezi anne bebek cantasi daha hepsi duruyor Internettem de.kargo oldugu icin korkuyorum keske duzelse.de.su durumlar.disari çıkıp.alisverisimizi rahat rahat yapsak vallahi ya
Oyle deme canım . Herşey olur once saglık. Sevdiklerimizin bebegimizin eşimizin kendimizin saglıgı. Ben daha hiçbişey almadım bu aylar da alacaktım. Ama olsun evladım eşim benimle olsun hayırlısı ile. Sag selamet kurtulalım bir avazda, hayırlı vakitte. İçerlenecek zaman hiç değil. Allah ülkemizi, Müslümanları bütün insanlıgı kurtarsın bu virüsten. Bu da imtihan inşallah gececek bu gunler de.Aynen ya ilk çocuğum herşeye heves ediyordum ama içimde kalacak gibi görünüyor. Hayat normalleşse artık
Sadece kadın doğum üzerine çalışan dal hastaneleri varsa onlar gerekli personel kriterlerini saglamadiklari için pandemi hastanesi yapilamadilar canım . Ben izmirde şansıma basindan beri öyle bir hastanede takip oluyordum.. 2 haftada 1 de kontrole gidiyorum hala, gebe dışında hiç kimseyi kabul etmiyorlar ortalık süt liman. Görece güvenli ...Florance da dogum yapacaklar var mi aramizda? Cocid valasi olmayan ist da hastane biliyor musunuz? Ve hastane doktoru olmayan anadolu yakasinda ozel klinik? Ben doktorum ve hastaneye gitmeye cekiniyorum suAn. Kadin dogum doktorlarida acil ge yogun bAkima destekte bulunCaklarmis
Ist da bulabilsemSadece kadın doğum üzerine çalışan dal hastaneleri varsa onlar gerekli personel kriterlerini saglamadiklari için pandemi hastanesi yapilamadilar canım . Ben izmirde şansıma basindan beri öyle bir hastanede takip oluyordum.. 2 haftada 1 de kontrole gidiyorum hala, gebe dışında hiç kimseyi kabul etmiyorlar ortalık süt liman. Görece güvenli ...
Kesin vardır küçük dal hastaneleriIst da bulabilsem
Oyle bir yer
Benim açlık 106 120 arasi degisiyor tokluk 150 190 arasina kadar çıkıyor. Stres sekeri.yukseltir dedi doktorum banada yapma dedi ama elimde degil.ister istemez oluyor malesef. Bende uyuyorum kepek ekmegi yiyorum sadece ama düşmüyor
Hanımlar peki bu şekerin size herhangi bi belirtisi oluyor mu benimde gebelik sekerim var çok sık idrar enfeksiyonu geçirip lavobaya çıkıyorum bana şeker yapabilir dediler 3 kez antibiyotige rağmen tuvalet sikligim azalmadı hiç gece 3 5 kez gündüz de en az o kadar cikiyorumBenim aclik en fazla 107 cikti da. Sizinki diyete ragmen oyle cikiyorsa yuksekmis ama. İnsulinin zarari yok gercekten. Asil gebelik sekerinin zarari var bebege. Olmadi bir an once insulin baslatsinlar. Beni normalde sekerim asiri cok degil diye sadece diyetisyene gondermisti doktorum. Ama son kontrolde bebegin kalbini buyuk buldu. Gebelik sekerinden olabiliyomus. Ondan sonra seker olcum cihazi alip gunluk takip etmemi istedi :/ seker gercekten önemliymiş
Bana yazdiklari diyete uyunca da gunduz gayet doyuyorum ama aksam cok acikiyorum. evde bir de cocuk var. O yuzden gece gec yatiyorum. Gece uyurken filan ac uyuyorum resmen
Hanımlar peki bu şekerin size herhangi bi belirtisi oluyor mu benimde gebelik sekerim var çok sık idrar enfeksiyonu geçirip lavobaya çıkıyorum bana şeker yapabilir dediler 3 kez antibiyotige rağmen tuvalet sikligim azalmadı hiç gece 3 5 kez gündüz de en az o kadar cikiyorum
Ben başladım. Eğer çok yüksek çıkıyorsa doktora bildirin ve gerekirse başlayın. Çok önemli bebek de etkileniyormuş bu yüksek şeker sürecindenSorma hep kaygiliyim bu dönem zor geciyor stresli geciyor malesef durumlardan dolayi bide sekerim yüksek hep canim cok tatli istiyo bazen ama ne yapcam bilmiyorum korkuyorum insuline baslatcak diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?