2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ayy bende aynıyım sanki zaman daraliyor alamicakmisim gibi elim ayagima dolancak sanki telastan çok.da.eksigim var

Evet benimde küvet takimi sampuan tulum bebek bezi hasta bezi anne bebek cantasi daha hepsi duruyor Internettem de.kargo oldugu icin korkuyorum keske duzelse.de.su durumlar.disari çıkıp.alisverisimizi rahat rahat yapsak vallahi ya

Benimde çok eksiğim var. Heryer kapalı. İnternetten söylesem dokunup görmeden beğenemem bilmiyorum ya. Kendimi avutuyorum. Kıyafeti var bi de bez aldık mı çıplak kalmayacak en azından :))
Benimde kiyafeti birsuru var bezini almadim nasil alcam onu da bilmiyorum kafamda birsuru sey var nasil olcak nasil.yapcaz diye internettende sıkıntı ya görmeden olmuyo

Benimde kiyafeti birsuru var bezini almadim nasil alcam onu da bilmiyorum kafamda birsuru sey var nasil olcak nasil.yapcaz diye internettende sıkıntı ya görmeden olmuyo
Ben alıp balkonda bi kaç gün bekletmeyi düşünüyorum :))) ondan sonra paketi açıcam. Şaka bi yana bende dertleniyorumda bu eksiklere ama diyorum ki bebeğin tek ihtiyacı ben, babası ve sütü. Geriye kalan herşey tamamlanır. Eve bir gelelim de sağ salim inşallah

Florance da dogum yapacaklar var mi aramizda? Cocid valasi olmayan ist da hastane biliyor musunuz? Ve hastane doktoru olmayan anadolu yakasinda ozel klinik? Ben doktorum ve hastaneye gitmeye cekiniyorum suAn. Kadin dogum doktorlarida acil ge yogun bAkima destekte bulunCaklarmis

Evet benimde küvet takimi sampuan tulum bebek bezi hasta bezi anne bebek cantasi daha hepsi duruyor Internettem de.kargo oldugu icin korkuyorum keske duzelse.de.su durumlar.disari çıkıp.alisverisimizi rahat rahat yapsak vallahi ya
Aynen ya ilk çocuğum herşeye heves ediyordum ama içimde kalacak gibi görünüyor. Hayat normalleşse artık

Aynen ya ilk çocuğum herşeye heves ediyordum ama içimde kalacak gibi görünüyor. Hayat normalleşse artık
Oyle deme canım . Herşey olur once saglık. Sevdiklerimizin bebegimizin eşimizin kendimizin saglıgı. Ben daha hiçbişey almadım bu aylar da alacaktım. Ama olsun evladım eşim benimle olsun hayırlısı ile. Sag selamet kurtulalım bir avazda, hayırlı vakitte. İçerlenecek zaman hiç değil. Allah ülkemizi, Müslümanları bütün insanlıgı kurtarsın bu virüsten. Bu da imtihan inşallah gececek bu gunler de.

Sadece kadın doğum üzerine çalışan dal hastaneleri varsa onlar gerekli personel kriterlerini saglamadiklari için pandemi hastanesi yapilamadilar canım . Ben izmirde şansıma basindan beri öyle bir hastanede takip oluyordum.. 2 haftada 1 de kontrole gidiyorum hala, gebe dışında hiç kimseyi kabul etmiyorlar ortalık süt liman. Görece güvenli ...

Ist da bulabilsem
Oyle bir yer

Ankara Tobb da muayene olan veya doğum yapacak olan var mı orada durumlar ne doğum için ankaraya gitmeyi düşünüyordum ama bulunduğum küçük il mi daha güvenli olur bilemiyorum.

Bu arada ben eksikleri internetten alıyorum artık, kargo gelince paketini açıp içindekini hava alan bi odaya boşaltıp kapıyı kapatıyorum. Dış paketini çöpe atıp hiçbir yere dokunmadan ellerimi yıkıyorum . Aldığım malzemeyi 2 gün falan olduğu yerde bekletip sonra elliyorum . Doğum çantası hazırlamaya basliycam bu hafta artık ... süreç belli değil Allah korusun bi şey olsa hastane takibi falan gerekse hazır olur en azından diye düşündüm. ..

Benim aclik en fazla 107 cikti da. Sizinki diyete ragmen oyle cikiyorsa yuksekmis ama. İnsulinin zarari yok gercekten. Asil gebelik sekerinin zarari var bebege. Olmadi bir an once insulin baslatsinlar. Beni normalde sekerim asiri cok degil diye sadece diyetisyene gondermisti doktorum. Ama son kontrolde bebegin kalbini buyuk buldu. Gebelik sekerinden olabiliyomus. Ondan sonra seker olcum cihazi alip gunluk takip etmemi istedi :/ seker gercekten önemliymiş

Bana yazdiklari diyete uyunca da gunduz gayet doyuyorum ama aksam cok acikiyorum. evde bir de cocuk var. O yuzden gece gec yatiyorum. Gece uyurken filan ac uyuyorum resmen

Hanımlar peki bu şekerin size herhangi bi belirtisi oluyor mu benimde gebelik sekerim var çok sık idrar enfeksiyonu geçirip lavobaya çıkıyorum bana şeker yapabilir dediler 3 kez antibiyotige rağmen tuvalet sikligim azalmadı hiç gece 3 5 kez gündüz de en az o kadar cikiyorum

Kızlar yazdıklarınızı okudum da. Size önerim biran önce alışverişlerinizi internetten yapın hazır olun. Malum hepimizin 2.5 ay gibi bir zamanı kaldı ki durumlar şuan daha kötüye gidiyor. Bekleyecek bi zamanımız yok. Lc waikiki online satışı kapattı. E bebek şimdi sipariş verseniz bile 13 Nisandan önce teslimat yapmıyor. Bu ve diğer siteler de önümüzdeki günler veya haftalar içinde kapanabilir veya kargo gönderimleri durdurulabilir. O yüzden riske atmayın internetten alın biran önce ihtiyaçlarınızı. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bir belirti yoktu bende. Bu arada gebelik sekeri yok demisti bana yukleme yapildiginda. Hastanedeki olcumlerde aclik 85 cikiyordu. Sadece 1 saatlik toklugum birazcik yuksek çıkmıştı. Diyetisyene git, endokrinolojiye gitmene gerek yok demisti.

Ama simdi kalbinde yuzde 5 buyume varmis. Belki yapisaldir belki sekerden..emin olamadik. O yuzden seker takibi yapmaya basladim. Bu arada aclik yine 85, 90 cikiyor. Sadece bir gun yuksek cikti evde olcerken. Bir gun de kalkar kalkmaz olctum. O yuksekti. Ama 50 dk sonra, tam kahvaltıya baslamadan once olctum dusmustu.
Siz acligi uyanir uyanmaz mi olcuyorsunuz yoksa kahvaltiya baslamadan mi?

Sorma hep kaygiliyim bu dönem zor geciyor stresli geciyor malesef durumlardan dolayi bide sekerim yüksek hep canim cok tatli istiyo bazen ama ne yapcam bilmiyorum korkuyorum insuline baslatcak diye..
Ben başladım. Eğer çok yüksek çıkıyorsa doktora bildirin ve gerekirse başlayın. Çok önemli bebek de etkileniyormuş bu yüksek şeker sürecinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…