Ben yıkayıp poşetleyip bavulun içinde hazir tutmayı dusunuyorum. Daha önce 35.haftada dogum yaptığım için erken olma olasılığı yine yüksek o yuzden hazır bulunsun istiyorumErken degil mi ya. 2 bucuk ay boyunca yikanmadan duracaklar diye yapmiyorum halbuki vaktim de cok ama bir yanim da ne olur ne olmaz hazirla diyor.
Benim ilk doğumum 35.haftada oldu. 2.dogumum 19.haftada. o yüzden erken olma olasılığı yine yüksek, riskli gebeyim benNiye erken gelebilir dedi ki
bebek bezi ilk ay cok kullaniliyor ilk gebeligimde gunde 12 defa degistirdigimi bilirim kakayi az az sık yaptiklari icin surekli bez degismek gerekiyor en azindan 3 4 paket 1 numara alin sonrasini bebeginizin kilo alma durumuna gore alirsiniz ben depent 2 pakete yakin kullanmistim sezeryan dogum yaptigim halde normal dogumda daha cokta gidebilir yogun kanama 1 hafta 10 gun devam ediyor cunku sonrasi regl kanamasina dönüyorKızlar depend marka emici külot almıştım orta boy almıştım ama şuan 70 kiloyum daha önce kullanan var mı büyük beden mi almalıyım. Orta boyu 36-42 beden yazıyor çok da esnek aslında açtım paketi ama. Bir de paketin içinde 10 adet var yeter mi ki. Bebek bezini de 60 lık 1 numara 1 paket almıştım sizce 1 numaradan kaç tane lazım olur?
Bende yüksek riskli gebeyim her muayene bir stres rabbim zamanında kucagımıza aldırsın inşallahBenim ilk doğumum 35.haftada oldu. 2.dogumum 19.haftada. o yüzden erken olma olasılığı yine yüksek, riskli gebeyim ben
InsaAllah bu defa tam zamaninda olurBen yıkayıp poşetleyip bavulun içinde hazir tutmayı dusunuyorum. Daha önce 35.haftada dogum yaptığım için erken olma olasılığı yine yüksek o yuzden hazır bulunsun istiyorum
Benimde normalde hastanede aclik sekerim 100 yuklemeden sonra ilk 180 ikinci saat 151 çıktı referans değerlerden çok aşırı yüksek değil yani ilk saatin 180 ve üzeri demiş benim 180 2. Saatte de 153 sinir benim 151 diyet yap dedi ben sabah kalkar kalkmaz olcuyorum ama evdeki ölçümler çok doğru değil guvenmiyorum.
Valla benim 3 haftadir oyle ve gercekten rahatsiz ediyor. Hamdolsun tabi halimize ama sanki bebek disinda baska bir sey varmis gibi egilirken bile egilemiyorum. Ozellikle midem tas gibi. Herkesin boyle degilmis ama sordum arkadaslarima.Bugün karnım çok sertti tüm gün ya.resmen nefes alamadım.büyüyor diye mi acaba
Hastanenin referans değeri ne bence normalMerhabalar,
Benim 75'lik yüklemede açlık 89, 1. saat 161, 2. saat 136 çıktı. Referans değerlerine ve araştırmalarıma göre şekerim sanırım yok denecek kadar az var. Ama doktorum 1. saati biraz yüksek bulup endokrinolojiye görünmemi istedi. Bu aralar da gitmek istemiyorum hastaneye virüsten ötürü. Kendim yediklerime dikkat etmeye başladım. Şekeri ve beyaz unu kestim. Sizce benim değerlerim nasıl? Doktor neden yüksek buldu anlamadımÇikolata da aşeriyorum arada. Korkudan yiyemez oldum hiç.
bugün çok fena ya resmen nefes aldırmadıValla benim 3 haftadir oyle ve gercekten rahatsiz ediyor. Hamdolsun tabi halimize ama sanki bebek disinda baska bir sey varmis gibi egilirken bile egilemiyorum. Ozellikle midem tas gibi. Herkesin boyle degilmis ama sordum arkadaslarima.
Amin inşallahBende yüksek riskli gebeyim her muayene bir stres rabbim zamanında kucagımıza aldırsın inşallah
Aslında mantıklı olanı o :) zaten internetten aldığım şeylerin gelmeside yine o zamanları bulucak, ebebek 13 nisanda gönderime başlıycak. Bakalim insallah tum bebisler sağlıkla zamaninda gelirInsaAllah bu defa tam zamaninda olurben de 30. Haftayi gecirip oyle baslayayim diyorum da bakalim
Merhabalar,
Benim 75'lik yüklemede açlık 89, 1. saat 161, 2. saat 136 çıktı. Referans değerlerine ve araştırmalarıma göre şekerim sanırım yok denecek kadar az var. Ama doktorum 1. saati biraz yüksek bulup endokrinolojiye görünmemi istedi. Bu aralar da gitmek istemiyorum hastaneye virüsten ötürü. Kendim yediklerime dikkat etmeye başladım. Şekeri ve beyaz unu kestim. Sizce benim değerlerim nasıl? Doktor neden yüksek buldu anlamadımÇikolata da aşeriyorum arada. Korkudan yiyemez oldum hiç.
Aslında hastaneleri arayıp sorabilirsiniz pandemi hastanesi mi değil mi diye. Ben çekmekoyde oturuyorum en yakin olarak Umraniyede özel bir muayene buldum içinde 3 kadin dogum doktoru hizmet veriyor. Hastaneye gitmeye korkutugum için oraya gittim. Temiz bi yerdi, maskeli ve eldivenli istiyorlar hastaları. Kalabalik olmuyor. Benim gittigim doktorun medicana ile anlaşması vardı mesela ve yanlis anlamadıysam pandemi hastanesi değil dedi.
Hastanenin referans değeri ne bence normal
Tanı için 75 gramlık şeker yükleme testi yeterli
Test sonuçlarında açlık kan şekeri 92 mg/dl, 1. saat kan şekeri 180 ml/dl, 2. saat kan şekeri 153 gr/ml altında ise bu değerler normal olarak kabul edilir. Ancak çıkan sonuçlardan herhangi bir değer yüksek ise anne adayı risk grubundadır.
Internette boyle yazıyordu. Buna gore normal sayılıyor hepsi ama en iyisi doktorada gitmek istemiyorsanız. Evde seker olcme aleti alıp yemekten önce ve 1 saat sonra ölçmek. Eger yüksek ise zaten bu ölçümlerde de cikiyor
Geçti ya çok şükür dün geceden vardı. Gün boyu da çok ağrımasa da hep vardı. Ama şimdi iyiyim çok şükürBenim de bu ara siskinlik cok ve donerken kasiklasima agri giriyor. Dun mesela karin agrim uzun surdu baya ama gecti. Gecip gecmedigine bak canim onemli olan o galiba
Ben de alcam hastaneye gitmeden ve onceden kaydetmistim yorumlardan ve HİPP ile GOLDEN GOAT diye mamalar onerilmisti icerik olarak. Tabi ben daha bakamadim iceriklerine bakacagim bi ara. Fikir olur sana dakızlar kardeşim doğum çantasına mama da koy ne olur ne olmaz en azından gerekirse kaliteli bişey olur dedi... bu konuda fikri olan var mı?
Teşekkür ederim . Her şeyi İnternetten sipariş verdim artık inşallah kargo yüzünden bulaşmaz virüs :)Ben de alcam hastaneye gitmeden ve onceden kaydetmistim yorumlardan ve HİPP ile GOLDEN GOAT diye mamalar onerilmisti icerik olarak. Tabi ben daha bakamadim iceriklerine bakacagim bi ara. Fikir olur sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?