Çok tesekkür ederimbebek bezi ilk ay cok kullaniliyor ilk gebeligimde gunde 12 defa degistirdigimi bilirim kakayi az az sık yaptiklari icin surekli bez degismek gerekiyor en azindan 3 4 paket 1 numara alin sonrasini bebeginizin kilo alma durumuna gore alirsiniz ben depent 2 pakete yakin kullanmistim sezeryan dogum yaptigim halde normal dogumda daha cokta gidebilir yogun kanama 1 hafta 10 gun devam ediyor cunku sonrasi regl kanamasina dönüyor
Karataş hastanesiEgepol mü o hastane hangisi ben kent diye düşünüyordum ama vazgeçtim artık
Ben de böyle düşünüyorum aslındaİlk başta mama olduğunda hemen ağlayınca mama verilip çocuk emmeyi reddediyor bence hiç süt olmasa orda hemşireler veriyor zaten ama hala devam ederse hiç süt gelmezse hastanelerin kantinlerinde eczanelerde var 5 dk da gidilip alınabilir ben hemen mama dan yana değilim malesef
Hastaneye gitmem lazım gidemiyorum korkudan. Sonra diyorum ki git daha çoğalmadan. Dışarıdan aldığım şeyden gelir mi gelmez mi. Eşim girip çıkıyo onda var mı yok mu? Paranoyak oldum çatlayacaaammmmŞu durumlar geçerde rahat doğum yaparız arkadaşlar evden bile çıkmıyoruz
AyniHastaneye gitmem lazım gidemiyorum korkudan. Sonra diyorum ki git daha çoğalmadan. Dışarıdan aldığım şeyden gelir mi gelmez mi. Eşim girip çıkıyo onda var mı yok mu? Paranoyak oldum çatlayacaaammmm
Hepimiz o durumdayız inşallah tez zamanda şu illetten kurtuluruz. Eski güzel günlere kavuşuruzHastaneye gitmem lazım gidemiyorum korkudan. Sonra diyorum ki git daha çoğalmadan. Dışarıdan aldığım şeyden gelir mi gelmez mi. Eşim girip çıkıyo onda var mı yok mu? Paranoyak oldum çatlayacaaammmm
Slm iyiyiz canım sen nasılsınSelam herkesenasılsınız kızlar :)
Merhaba canım. Benim ilk bebek olacak tecrübem yok ama etrafımdaki tecrübeli anneler pampres pure kullanmamı tavsiye etti. İlk onu al kullan. Zamanla bebeğin zaten pişik falan olursa deneyerek hangisi iyi gelirse ona devam edersin denildiKızlarr günaydın sizce pampers pure mı sleepy mi hiç araştırdınız mı benek bezi
Ben araştırdım hatta ikisinin arasında kaldim ama pampers pure aldım yinede ilerde sleppy de deneyebilirim. Henüz gelmedi ama gelince dokusu nasıl bakarinKızlarr günaydın sizce pampers pure mı sleepy mi hiç araştırdınız mı benek bezi
Ben pazartesi randevu aldım üstelik devlet hastanesi nden özel de igneyi çok pahalı yapıyorlar o yüzden devlete aldım kan uyuşmazlığı iğnesi için mecbur 28 haftalık olması lazım maske takicam ama eldiven konusunda kararsisim hastalık kapmadan eve gelirsek güzelHastaneye gitmem lazım gidemiyorum korkudan. Sonra diyorum ki git daha çoğalmadan. Dışarıdan aldığım şeyden gelir mi gelmez mi. Eşim girip çıkıyo onda var mı yok mu? Paranoyak oldum çatlayacaaammmm
Ben de molfix pure olandan almayi dusunuyorum. Baya memnun herkesBen araştırdım hatta ikisinin arasında kaldim ama pampers pure aldım yinede ilerde sleppy de deneyebilirim. Henüz gelmedi ama gelince dokusu nasıl bakarin
Ben de indirim varmış pampersı aldım artık trendyolda 140 lısı 158 tlydi aynı markanın ıslak mendilini de öneriyorlardı onu da aldımBen araştırdım hatta ikisinin arasında kaldim ama pampers pure aldım yinede ilerde sleppy de deneyebilirim. Henüz gelmedi ama gelince dokusu nasıl bakarin
Ayni durumdayız cnm haftaya aşımda var bakalım ne yapacağımHastaneye gitmem lazım gidemiyorum korkudan. Sonra diyorum ki git daha çoğalmadan. Dışarıdan aldığım şeyden gelir mi gelmez mi. Eşim girip çıkıyo onda var mı yok mu? Paranoyak oldum çatlayacaaammmm
Bebek bezini pampers, ıslak mendili sleepy aldımKızlarr günaydın sizce pampers pure mı sleepy mi hiç araştırdınız mı benek bezi
Sabah iyiyim akşam endişeliSlm
Slm iyiyiz canım sen nasılsın
Niye kiSabah iyiyim akşam endişeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?