2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Çok tesekkür ederim

Ben de böyle düşünüyorum aslında ama işte kaliteli olur hazır olursun falan dedi bi sorayım dedim

Şu durumlar geçerde rahat doğum yaparız arkadaşlar evden bile çıkmıyoruz
Hastaneye gitmem lazım gidemiyorum korkudan. Sonra diyorum ki git daha çoğalmadan. Dışarıdan aldığım şeyden gelir mi gelmez mi. Eşim girip çıkıyo onda var mı yok mu? Paranoyak oldum çatlayacaaammmm

Hastaneye gitmem lazım gidemiyorum korkudan. Sonra diyorum ki git daha çoğalmadan. Dışarıdan aldığım şeyden gelir mi gelmez mi. Eşim girip çıkıyo onda var mı yok mu? Paranoyak oldum çatlayacaaammmm
Hepimiz o durumdayız inşallah tez zamanda şu illetten kurtuluruz. Eski güzel günlere kavuşuruz

Kızlarr günaydın sizce pampers pure mı sleepy mi hiç araştırdınız mı benek bezi
Merhaba canım. Benim ilk bebek olacak tecrübem yok ama etrafımdaki tecrübeli anneler pampres pure kullanmamı tavsiye etti. İlk onu al kullan. Zamanla bebeğin zaten pişik falan olursa deneyerek hangisi iyi gelirse ona devam edersin denildi

Kızlarr günaydın sizce pampers pure mı sleepy mi hiç araştırdınız mı benek bezi
Ben araştırdım hatta ikisinin arasında kaldim ama pampers pure aldım yinede ilerde sleppy de deneyebilirim. Henüz gelmedi ama gelince dokusu nasıl bakarin

Ben pazartesi randevu aldım üstelik devlet hastanesi nden özel de igneyi çok pahalı yapıyorlar o yüzden devlete aldım kan uyuşmazlığı iğnesi için mecbur 28 haftalık olması lazım maske takicam ama eldiven konusunda kararsisim hastalık kapmadan eve gelirsek güzel

Ben araştırdım hatta ikisinin arasında kaldim ama pampers pure aldım yinede ilerde sleppy de deneyebilirim. Henüz gelmedi ama gelince dokusu nasıl bakarin
Ben de indirim varmış pampersı aldım artık trendyolda 140 lısı 158 tlydi aynı markanın ıslak mendilini de öneriyorlardı onu da aldım

Ayni durumdayız cnm haftaya aşımda var bakalım ne yapacağım

Bugün ayrıntılı doktorum suyun azalmış dedi, kendi doktorum hayır öyle birşey yok iyi gayet dedi. Canım çok sıkkın. Havuç suyu iyi geliyormuş. Ne yapabilirim kafama takmalı mum başına böyle bisey gelen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…