- 20 Mayıs 2010
- 253
- 187
- 303
ben yeni gittim kontrole 2 aydir gitmemistim malum durumlardan dolayi arayi biraz uzattim doktorum bebegin hareketlerini hissediyorsan cok sorun degil dedi biraz arayi acabilirsiniz cok sorun olmazmisKızlar kontrole gıdelı bugun 1 ay oluyor,aslında kontrol sürem geldi ama gıdemıyorum,korkudan.. dr uma yazdım; bi sıkıntın yoksa bıraz erteleyebılırız demişti,şimdide ıyıce artarsa diye korkuyorum..
ben sleepy nature kullaniyorum memnunumKızlarr günaydın sizce pampers pure mı sleepy mi hiç araştırdınız mı benek bezi
Suyun kaç milimBugün ayrıntılı doktorum suyun azalmış dedi, kendi doktorum hayır öyle birşey yok iyi gayet dedi. Canım çok sıkkın. Havuç suyu iyi geliyormuş. Ne yapabilirim kafama takmalı mum başına böyle bisey gelen varmı?
milim değilde 36 cm yazılmış indeks diyorSuyun
Suyun kaç milim
Kızımda hep prima kullandım, o yüzden yine ona devam edeyim dedim. Eskiye gore bezler çok daha iyi, molfix kullananda duyuyorum baya, yinede çok fazla almamak lazim hic birinden :)Ben de molfix pure olandan almayi dusunuyorum. Baya memnun herkes
Bende jokerden aldım bez ve ıslak mendil, bakalm nasillarBen de indirim varmış pampersı aldım artık trendyolda 140 lısı 158 tlydi aynı markanın ıslak mendilini de öneriyorlardı onu da aldım
Sabah umutla uyanıyorum . Akşam son zamanlardaki kötü gelişmeleri haberleri duyunca moralim bozuluyorNiye ki
Çok iyi koru kendini. Mecbursunda gidilecek yapçak bişey yokAyni durumdayız cnm haftaya aşımda var bakalım ne yapacağım
Ben pazartesi randevu aldım üstelik devlet hastanesi nden özel de igneyi çok pahalı yapıyorlar o yüzden devlete aldım kan uyuşmazlığı iğnesi için mecbur 28 haftalık olması lazım maske takicam ama eldiven konusunda kararsisim hastalık kapmadan eve gelirsek güzel
Ayrıntılıya neden girdiniz?Bugün ayrıntılı doktorum suyun azalmış dedi, kendi doktorum hayır öyle birşey yok iyi gayet dedi. Canım çok sıkkın. Havuç suyu iyi geliyormuş. Ne yapabilirim kafama takmalı mum başına böyle bisey gelen varmı?
Ben pazartesi randevu aldım üstelik devlet hastanesi nden özel de igneyi çok pahalı yapıyorlar o yüzden devlete aldım kan uyuşmazlığı iğnesi için mecbur 28 haftalık olması lazım maske takicam ama eldiven konusunda kararsisim hastalık kapmadan eve gelirsek güzel
Valla
Eldiven konusunda neden kararsızsın ki?Ben pazartesi randevu aldım üstelik devlet hastanesi nden özel de igneyi çok pahalı yapıyorlar o yüzden devlete aldım kan uyuşmazlığı iğnesi için mecbur 28 haftalık olması lazım maske takicam ama eldiven konusunda kararsisim hastalık kapmadan eve gelirsek güzel
Beninde aynı şey oluyor ya. Acısını tanımasam doğum sancısı sanardım.Kızlar 2 gündür karnım çok sertlesiyor bugün 3 saate bir kasıldım resmen hele şuan taş gibi oluyor elim yüzüm bi tuhaf oluyor ağrı çekiyormuş gibi doktorunuza hiç sordunuzmu normalmi benim suyum fazlaydı en son karnım patlıcak gibi
İyi olucaz inşallah. Sen nasılsın?Selam herkesenasılsınız kızlar :)
Uyuyunca geçmiş kötü birşey olmasındaBeninde aynı şey oluyor ya. Acısını tanımasam doğum sancısı sanardım.
Doktorum istemişti rutin olarak. Radyoloji uzmanı perinatolog değil. Suyu arttırıcamAyrıntılıya neden girdiniz?
Bu arada ayrıntılıda gözüken daha doğrudur. Perinatalog mu baktı ayrıntılıda? Havuç suyu hiç duymadığım için birşey diyemiyorum ama ben olsam doktora sormadan içmem. Gebelikte herşey daha bir dikkatli yenilip içilmeli.
acab bol su içseniz daha mı iyi olur?
Su artması senin pek elinde değil dopler ultrason tavsiye ederim sana doktorun kordon kan akısına bakmalı herhangi bir direnç var mı o mu suyu azaltıyor yoksa sızma mı oldu nedenini anlamak için havuc suyu cok duydum iç sıkıntı olmaz bide armut ye 3 litre su iç umarım faydası olurDoktorum istemişti rutin olarak. Radyoloji uzmanı perinatolog değil. Suyu arttırıcam.ama uyku girmedi gözüme
Bi iyiyim bi kötü :) aklıma bişey takıldı . Şimdi bu şehirler arası taşımacılıkta temel gıda temizlik ilaç vs hariç malzeme taşınmasına izin verilmeyecek dendi ya, kargolara da mı izin verilmeyecek ? Anlamadım ...İyi olucaz inşallah. Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?