2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
ben yeni gittim kontrole 2 aydir gitmemistim malum durumlardan dolayi arayi biraz uzattim doktorum bebegin hareketlerini hissediyorsan cok sorun degil dedi biraz arayi acabilirsiniz cok sorun olmazmis

Ayrıntılıya neden girdiniz?
Bu arada ayrıntılıda gözüken daha doğrudur. Perinatalog mu baktı ayrıntılıda? Havuç suyu hiç duymadığım için birşey diyemiyorum ama ben olsam doktora sormadan içmem. Gebelikte herşey daha bir dikkatli yenilip içilmeli.
acab bol su içseniz daha mı iyi olur?

Kızlar 2 gündür karnım çok sertlesiyor bugün 3 saate bir kasıldım resmen hele şuan taş gibi oluyor elim yüzüm bi tuhaf oluyor ağrı çekiyormuş gibi doktorunuza hiç sordunuzmu normalmi benim suyum fazlaydı en son karnım patlıcak gibi

Eldiven konusunda neden kararsızsın ki?

Beninde aynı şey oluyor ya. Acısını tanımasam doğum sancısı sanardım.

Doktorum istemişti rutin olarak. Radyoloji uzmanı perinatolog değil. Suyu arttırıcam.ama uyku girmedi gözüme

Doktorum istemişti rutin olarak. Radyoloji uzmanı perinatolog değil. Suyu arttırıcam.ama uyku girmedi gözüme
Su artması senin pek elinde değil dopler ultrason tavsiye ederim sana doktorun kordon kan akısına bakmalı herhangi bir direnç var mı o mu suyu azaltıyor yoksa sızma mı oldu nedenini anlamak için havuc suyu cok duydum iç sıkıntı olmaz bide armut ye 3 litre su iç umarım faydası olur

İyi olucaz inşallah. Sen nasılsın?
Bi iyiyim bi kötü :) aklıma bişey takıldı . Şimdi bu şehirler arası taşımacılıkta temel gıda temizlik ilaç vs hariç malzeme taşınmasına izin verilmeyecek dendi ya, kargolara da mı izin verilmeyecek ? Anlamadım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…