2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar ben bebegime ve kendime nerdeyse hiç bişey almadım 2 3 tane alt üst takımı 3 4 tane zibini battaniyw biberon ve emzigi var birde beşik aldik. Eşim cevrem herkes erken dedi kaldı öyle şimdi 28 haftalik oldu bu defa da eşimin işleri durgunlasti elde para kalmadi. Dogum haziran sonu gibi sizce hazirana kadar bu olaylar durulur mu virüs filan 1 ayda alışverişi yapabilir miyim acaba ?

Canım doktorunu ara sor istersen. İçinde rahatlamış olur. Senin suyun fazlaydı diye hatırlıyorum. Belki kontrol edelim diyebilir

Canım doktorunu ara sor istersen. İçinde rahatlamış olur. Senin suyun fazlaydı diye hatırlıyorum. Belki kontrol edelim diyebilir
1 ay oldu gitmeyeli ayın 8 ne randevu aldım ama iptalmi etsem korkuyorum Illaki bişey yokturda aşağıyada baskı da oluyor ne zaman gecicek bu illet daha kötü olurmuki

1 ay oldu gitmeyeli ayın 8 ne randevu aldım ama iptalmi etsem korkuyorum Illaki bişey yokturda aşağıyada baskı da oluyor ne zaman gecicek bu illet daha kötü olurmuki
Doktorunu ara istersen gittiğin hastanede sıkıntı yoksa önlemini alarak git görün bu. İnşallah sıkıntı yoktur belki kalsiyum magnezyum eksikliğindendir. Ama yine de görünmek seni rahatlatır

InsaAllah biter diye umut etmekten baska care yok. Bitecektir diye dusun canim yoksa strese giriyoruz. Bebek esyalarini da hic dusunme Allah buyuk. Sen de bebegin de saglikli ol da diger seyler her turlu idare edilir takilma onlara. Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Muhtemel yasak olur diye düşünüyorum. Benim de doktorum şehir dışında. Ben nasıl gidicem onu düşünüyırum

Çok dinliyoruz kendimizi ondan heralde. Çok merak ediyorum. Özledim resmen görmek istiyorum bebiş ne durumda. Ama gidemiyorum işte. Allahım herkesin yardımcısı olsun
Kendimi dinlemeyi geçtim resmen sık sık yaşamaya başladım mutfakda uğraş buluyorum ayakta bile kasılıyor şu 3 gün gerçekten artık noluyor diyorum inan bende çok özledim hastaneden bi arkadaşı aradım şuan fazla kişi yok dedi Sabah 9 a randevu girip çıkmam bir olur hemen inşallah

Doğum çantası en geç 34. Haftada hazır olmali bence ne olur ne olmaz diye int flan tamamlamaya calis bence ben pazartesi lohusa takımı verdim malum virüs nedeniyle tedarik edemedik hafta içi verilecek dediler bugün haftaya bile ne olur bilmiyorum gelir mi diye şüpheliyim bı an once tamamlamaya çalışıyorum bezi ıslak mendili falan kaldı

bende kasılıyorum. Yalancı doğum sancısıdır dedi doktorum.düzenli değilse korkma dedi.
Kordon akışı vs normal görünüyor yeterli. Netten iki doktora sordum sorun yok demişler.hatta biri 36 mm olsa seni hastaneden cıkartmazdı doktorun demiş. Sanırım kendi doktoruma güvenip bol su içmeye devam etmeliyim. Gece hiç uyumadım ama stres de insanı etkiliyor çok.

Doktorunu ara istersen gittiğin hastanede sıkıntı yoksa önlemini alarak git görün bu. İnşallah sıkıntı yoktur belki kalsiyum magnezyum eksikliğindendir. Ama yine de görünmek seni rahatlatır
Geçen ay hem progestan verdi hem magnezyum ilacı öylece duruyor hiç içmedim

Kızlar selam uzun zamandır giremedim buralara annem felç geçirdi onunla uğraşıyorum çok şükür erken müdahale olduğu için fiziksel bişey kalmafı ama kafası çok karışık
Üzerine kanımda enfeksiyon çıktı
Üzerine korona derken iyice dağıldım resmen
Herkes iyi mi?
Bugün kontrolümüz vardı ufak bi kasılma gördü dr bol su iç evde yürüyüş yap dedi kasılmaltı bana bildir dedi

Canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm çok şükür iyiymiş şimdi annen. Nstye mi bağladı bgn?

Aleykum selam. Cok gecmis olsun Rabbim.sifa versin annene de sana da. Kasilma gorulen bisi mi ki nasil anladi doktor

Evet benimde ayakta oluyo şuanda bile oldu mesela. Dokunduğun oturduğun yerlere çok dikkat et

Evet benimde ayakta oluyo şuanda bile oldu mesela. Dokunduğun oturduğun yerlere çok dikkat et
Insallah dikkat ederim sabah erkene aldım oturmam biyere girer çıkarım hemen Bakalim ne diyecek korkulcak bişey yoktur progestanı iç diyecek kesin ama işte insan korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…