2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Sıkıntılı ve korkulu geçiyor günler. Kasılmaları sen hissettin mi?

Çok geçmiş olsun allah annene sana da şifa tez vakitte ah bu kasılmalar canın biseye sıkılıncamı oldu ben de 3 gündür kasılmayı yasıyorum öncedende oluyordu hatta doktor bile daha erken olmaması lazım dedi 1 ay oldu Bakalim gidicem

Annene çok geçmiş olsun tez zamanda inşallah eski haline geri döner. Kasılmaların belki stresten üzüntüden olabilir her şey üst üste geldi kolay değil

Bende ilk gebeligimde haftada 2 defa ölçüme gidiyordum, 8-10 cm civarı çıkıyordu genelde sınıra yakındı. Hep yattım ve bol su ictim

Çok geçmiş olsun canım . Enfeksiyon için ilaç verdi mi

İcerigini okuyunca vazgeçiyorum doktor veriyor ama iste bebege zarar oluyor diye içmiyorum ilaç insallah bi sorun olmaz
Progesteron zaten vücudun ürettiği bir hormon, progestan da bu hormonun ilacı, prospektüslerde herşey yazar ama emin olun ihtiyaciniz olupta kullanmazsanız zararı daha çok olabilir. Ben 3 gebeligimde de kullandım. Bazi şeyleri kişisel tercihe bırakmamak lazım, doktorunuz verdiyse kullanin bence

Aleyküm selam. Çok geçmiş olsun

Ama hareket var dimi? Hiç yok değil yani.
Eskiye göre çok az yani sabah gece yatarken dokundukca vuran bebek yok defalarca yapıyorum kipirdasin diye yok gün içinde çok az sanki önceden karnimin önündeydi hareketleri şimdi çok derinde pozisyon mu değiştirdi acaba ondan mi

Sırrı karnına dogru ise azalıyo soluna yat gece boyunca bakalım düzelecek mi
Zaten sırt üstü ve soldayken hareketliydi şimdi o hareketler o kadar derinden geliyor ki güçsüz güçsüz sadece tek hissettiğim sola yatarsam sabah orada sertlik oluyor azıcık oksayinca sertlik geçiyor sanki kendini bi yere dayiyor

Canim ben de bugun yazacaktim. 3 gundur sanki derinlerden ciliz hareketleri var. Normalde karnim dans ediyordu sanki. Bugun artik korkmaya basladim ama gidemem de bu durumda doktora. Ben de sirtini donmus diye dusunuyorum. Cunku ic kisimlarda az da olsa var hareketleri bir de vajinama vuruyor gibi bir sey hissediyorum. Cikolata yiyecegim birazdan bakalim

Aynı benimde öyle gözle görülüyordu eskiden tekmeler daha küçük haftalarda 24 te filan şimdi o kadar kurcaliyorum yok ama çok derinlerde var bazen pit pit gibi vajinamda o kadar dokundgum an eskiden vururdubende dedim ki acaba plesanta mi öne geldi ondan mi yani bende virüs olmasa giderdim ama şimdi normal kontrole bile eşim diyor ki çok zorda kalmadıkça gitme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…