Kızlar benim 3 4gündür bebegimin hareketleri azaldı sizde böyle bir şey oldu mu yani baya baya anlıyorum azaldgini
Canim ben de bugun yazacaktim. 3 gundur sanki derinlerden ciliz hareketleri var. Normalde karnim dans ediyordu sanki. Bugun artik korkmaya basladim ama gidemem de bu durumda doktora. Ben de sirtini donmus diye dusunuyorum. Cunku ic kisimlarda az da olsa var hareketleri bir de vajinama vuruyor gibi bir sey hissediyorum. Cikolata yiyecegim birazdan bakalim
Gecen sali gittim kontrole. Ben de doktora sordum bazen hissetmiyorum diye. Bana dedigi sey hareket ediyor ama sen hissetmiyorsun. Simdi biraz daha hareketlerini hissetmeye basladim gibi insaAllah duzelir.Her hareket etmeyince de doktora nasil gideyim bilemedim ama insan korkuyor iste. Rabbime emanet olsunlarBen bikac gun önce doktora gitmiştim, bazen az hissesiyorum bebegin hareketini pozisyonu ile alakası var mı diye sordum yok dedi. Biraz once yine baska bir doktora internet uzerinden sordum hareketleri az hissediyorum diye, bu haftalarda normal dedi. Ben kalp atışlarını kontrol edebiliyorum çok şükür, o yüzden icim rahatlıyor ama beni korkutan bebeğin suyu azaldiginda da haraketler pek hissedilmiyor, onun icinde akıntıları kontrol etmek lazım. Bikac gun önce doktora gittim suyu iyiydi, bu sorunlar olmasa ne guzel olurdu tabi isteeigimiz zaman kontrole gidebilirdik ama şimdi hep bi kuşku oluyor. Birde benim bebek daha çok geceleri hareket ediyor. Bazen 3 kere kadar uyumuyorum o zaman daha cok hissediyorum. Bi yerde bebek hareketleri en cok 24-28 hafta arasında hissedilir yazıyordu, ilk gebeligimden de az cok hatırlıyorum büyüdükçe hareketlerin azaldığını çünkü hep kalp atisini kontrol ederdim o zamanda
Olabilir. Bana da oluyo arada. Bir kaç gün çok az hareket ediyo. Sen stresliysen, yemek düzeninde değişiklik yaptıysan, yorulduysan herşeyden herşeyden etkilenebilirler. Doktorum öyle söylemişti. Sen yine dinlemeyi bırakma ama çokta stres yapma. Senin yediğin içtiğin bişeyle mutlu olmaz mı? Mesela benim ki sanki muzu çok seviyo. Sanki ben yerken içerde bayram var. Bi de evden dışarı çıktığımda hiç hareket yok. Çok enteresan. Bu da çok dikkatimi çekmişti.Eskiye göre çok az yani sabah gece yatarken dokundukca vuran bebek yok defalarca yapıyorum kipirdasin diye yok gün içinde çok az sanki önceden karnimin önündeydi hareketleri şimdi çok derinde pozisyon mu değiştirdi acaba ondan mi
Nst te bağlamadı ultrasonla bakarken farkettiCanım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm çok şükür iyiymiş şimdi annen. Nstye mi bağladı bgn?
Sürekli doktora gitme ihtimalimiz yok malesef :/ olsa iyi olurdu ama az az hareket ediyorlar bence, normalde anlamasamda elimi koyunca küçük hareketler hissediyorum aradaGecen sali gittim kontrole. Ben de doktora sordum bazen hissetmiyorum diye. Bana dedigi sey hareket ediyor ama sen hissetmiyorsun. Simdi biraz daha hareketlerini hissetmeye basladim gibi insaAllah duzelir.Her hareket etmeyince de doktora nasil gideyim bilemedim ama insan korkuyor iste. Rabbime emanet olsunlar
Hiç hissetmedim ki bence kasılmam yok diyorum hattaÇok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Sıkıntılı ve korkulu geçiyor günler. Kasılmaları sen hissettin mi?
Evet verdi antibiyotik kullandım canım. Çok sağolÇok geçmiş olsun canım . Enfeksiyon için ilaç verdi mi
Bilmiyorum ki ben kasılma gibi düşünmedim hiç ama yaşfıklarım ve şu an ülkece yaşadıklarımız da germiş olabilir hareketletimizde kısıtlandı belki ondandırÇok geçmiş olsun allah annene sana da şifa tez vakitteah bu kasılmalar canın biseye sıkılıncamı oldu ben de 3 gündür kasılmayı yasıyorum öncedende oluyordu hatta doktor bile daha erken olmaması lazım dedi 1 ay oldu Bakalim gidicem
Çok sağol teşekkür ederim ben de aynı fikirdiyeim seninle yaşadıklarımız yüzünden olabilir.Annene çok geçmiş olsun tez zamanda inşallah eski haline geri döner. Kasılmaların belki stresten üzüntüden olabilir her şey üst üste geldi kolay değil
Çok sağol. Ultrasonla bakarken göbeğimin etrafı sertmiş öyle dedi hissediyo musun dedi yok Didesim hiç takipte etmediğimi söyledimAleykum selam. Cok gecmis olsun Rabbim.sifa versin annene de sana da. Kasilma gorulen bisi mi ki nasil anladi doktor
Çok teşekkür ederimAleyküm selam. Çok geçmiş olsun
Olabilir biraz daha takip edicem benim düzenini anladığım tek şey gece ve sabah sırt üstü yatarken çok hareketliydiOlabilir. Bana da oluyo arada. Bir kaç gün çok az hareket ediyo. Sen stresliysen, yemek düzeninde değişiklik yaptıysan, yorulduysan herşeyden herşeyden etkilenebilirler. Doktorum öyle söylemişti. Sen yine dinlemeyi bırakma ama çokta stres yapma. Senin yediğin içtiğin bişeyle mutlu olmaz mı? Mesela benim ki sanki muzu çok seviyo. Sanki ben yerken içerde bayram var. Bi de evden dışarı çıktığımda hiç hareket yok. Çok enteresan. Bu da çok dikkatimi çekmişti.
Aynen kimisi bu hafta çok diyor kimiside kilosu artınca azalıyor diyor ben ihmal ettiğim için bişey olsun istemiyorum yoksa gerisi kader öyle bir zamana denk geldik ki gitsen bu dert gitmesen ayrı dert. Gidip hastaneye rahatsız olsam artık sittin sene kurtulamayiz milletin dilindenBen bikac gun önce doktora gitmiştim, bazen az hissesiyorum bebegin hareketini pozisyonu ile alakası var mı diye sordum yok dedi. Biraz once yine baska bir doktora internet uzerinden sordum hareketleri az hissediyorum diye, bu haftalarda normal dedi. Ben kalp atışlarını kontrol edebiliyorum çok şükür, o yüzden icim rahatlıyor ama beni korkutan bebeğin suyu azaldiginda da haraketler pek hissedilmiyor, onun icinde akıntıları kontrol etmek lazım. Bikac gun önce doktora gittim suyu iyiydi, bu sorunlar olmasa ne guzel olurdu tabi isteeigimiz zaman kontrole gidebilirdik ama şimdi hep bi kuşku oluyor. Birde benim bebek daha çok geceleri hareket ediyor. Bazen 3 kere kadar uyumuyorum o zaman daha cok hissediyorum. Bi yerde bebek hareketleri en cok 24-28 hafta arasında hissedilir yazıyordu, ilk gebeligimden de az cok hatırlıyorum büyüdükçe hareketlerin azaldığını çünkü hep kalp atisini kontrol ederdim o zamanda
Evet malesef, insallah çabuk biterde son haftalar rahat ederizAynen kimisi bu hafta çok diyor kimiside kilosu artınca azalıyor diyor ben ihmal ettiğim için bişey olsun istemiyorum yoksa gerisi kader öyle bir zamana denk geldik ki gitsen bu dert gitmesen ayrı dert. Gidip hastaneye rahatsız olsam artık sittin sene kurtulamayiz milletin dilinden
Gun içinde 10 kere mi sadece yoksa her saatte 10 kere mi acaba. Hareket ediyor ama çoğunu insan hareket mi bağırsak hareketi mi anlamıyor kiEvet malesef, insallah çabuk biterde son haftalar rahat ederizbiraz once baska bor doktora daha sordum bebek hareketlerini, Tok karina 1 saat hareket sayın, 1 saate 10 kez hareket varsa iyidir dedi
Benim sukur basladi hareketlere ama 3 gundur oyle yemekten sonra 10 defa atmadi. Cok derinlerde hareketleri vardi o da cilizdi. Ben aslinda cozdum bebegim 2 gun cok hareketli 3 gun durgun. Mizaci mi var bu cocugun simdiden anlamadim gittiEvet malesef, insallah çabuk biterde son haftalar rahat ederizbiraz once baska bor doktora daha sordum bebek hareketlerini, Tok karina 1 saat hareket sayın, 1 saate 10 kez hareket varsa iyidir dedi
Kaan kocatepe de öyle diyor bu süre sonra amaçlı hale gelirmis hareketleriBenim sukur basladi hareketlere ama 3 gundur oyle yemekten sonra 10 defa atmadi. Cok derinlerde hareketleri vardi o da cilizdi. Ben aslinda cozdum bebegim 2 gun cok hareketli 3 gun durgun. Mizaci mi var bu cocugun simdiden anlamadim gittibuyumus de kuculmus olacak galiba
1 saat boyunca sayın demis tokken. Biraz hereket değişikliği de iyi geliyor yatıyorken oturmak yada kalkmak yada tam tersi, sessiz bi yerdeysek sesli ortama girmek yada hafif şekilde karina vurmak, biseyler yiyip içmek, her seyi denemek lazimGun içinde 10 kere mi sadece yoksa her saatte 10 kere mi acaba. Hareket ediyor ama çoğunu insan hareket mi bağırsak hareketi mi anlamıyor ki
Kesinlikle her zaman aynı olmuyor :) benimkide gece hareketli oluyor guniçi daha durgun mesela, onlarında bi rutinleri var galibaBenim sukur basladi hareketlere ama 3 gundur oyle yemekten sonra 10 defa atmadi. Cok derinlerde hareketleri vardi o da cilizdi. Ben aslinda cozdum bebegim 2 gun cok hareketli 3 gun durgun. Mizaci mi var bu cocugun simdiden anlamadim gittibuyumus de kuculmus olacak galiba
Benim hanfendinin keyfi yerine geldi vurmaya başladı artık ben dokundugumda bana misin demiyor canım isterse diyor demekkiKesinlikle her zaman aynı olmuyor :) benimkide gece hareketli oluyor guniçi daha durgun mesela, onlarında bi rutinleri var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?