2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Haftalarımız aynı benim de 2 gündür böyle vajinaya yakın yerlerde hissediyorum ve eskiye göre daha cılız oluyor değişik hareketleri var vuruyor mu titriyor mu anlamadım gitti. Bazen üste vuruyor ama daha çok vajina kısmında 2 gündür ve az sayıda

3 4 Gun benimde öyle devam etti bu aksam biraz daha kıpır kıpır sanırım pozisyonu dgisti öyle dusunuyorum

Pozisyon dedi benım iki doktorum da saglıkla gelsinler suyunda filan azalma olmasın benım suyum 1. Bebeğimde azaldığında hiç hareket hissetmemiştim 3 gün boyunca tek bir tane bile yoktu

3 gun boyunca oyleydi ama bu aksam.yine basladi cok sukur. Bekle canim senin de yarin baslayacaktir eminim. Artik keyiflerine gore hareket ediyorlar galiba

3 gun boyunca oyleydi ama bu aksam.yine basladi cok sukur. Bekle canim senin de yarin baslayacaktir eminim. Artik keyiflerine gore hareket ediyorlar galiba
Ay benimde başladı hatta babası elini karnima koydu baya baya hissetti kuzumune zor annelik ya ben 3 Gun keyifsiz keyifsiz dururken bizim bey gayet rahat bişey olmaz diyordu. ☺bilmemek cidden mutluluk hamilelik ne bilmiyor tabi

Benimki mesela şuan başı yukarda ayakları aşağıda pozisyonda o yüzden ayaklarını hareket ettirince aşağı tarafta bi baskı gibi bişey hissediyorum.

Gerçekten hamilelik son 3 ay da basliyormus kızlar kusura bakmayın gereksiz konular mi bilmiyorum ama her gün bişey çıkıyor dün geceden beri makatima giren bir sancı var afedersiniz kabızlık değil bu resmen saplanıp gidiyor böyle bi agri yaşayan var mi ikinci bebegine hamile arkadaşlar bu hüseyin belirtisi mi gece boyu uyutmadi ağrısına uyandım ve resmen sancı yapıyor bicak gibi saplanıp ama sancılar böyle düzensiz o kadar tecrubesizim ki erken dogum sinyali filan değil umarim

Merhaba bende de pelvik agri ve kalca agrisi oluyor. Sanirim vucutta kalsiyum magnezyum eksiliyor ondan. Takviye kalsiyum alacagim bugun

Cagirilmazsiniz zaten dogum temmuz basi. Ucretli dogum izni agustosun sonunda biter sizin.
Bana bu idari izin durumunda calisabilir raporu almak mantikli gelmiyor. Her idare kafasina gore uygulayacak gibi

Cagirilmazsiniz zaten dogum temmuz basi. Ucretli dogum izni agustosun sonunda biter sizin.
Bana bu idari izin durumunda calisabilir raporu almak mantikli gelmiyor. Her idare kafasina gore uygulayacak gibi
40 haftayı doldurmadan doğma ihtimali de var ama en son 20 haziran gösteriyordu doğumu

Günaydın arkadaşlar Dr dan geldim şimdi çok şükür bebeğim iyi ve hastanede bombosdu maske ve eldivenle gittim . Bizim kızın keyfi yerinde esnedi dilini çıkarttı durdu 1400 Gr olmuş tahlil verdim öğlen çıkınca yapılacak sanırım ignem mecbur bı daha gidicem ama görünce biraz daha rahatladım şükür eğer sakin şehirlerde iseniz Dr gidebilirsiniz onlemlerinizi alarak iciniz rahatlar ❤

40 haftayı doldurmadan doğma ihtimali de var ama en son 20 haziran gösteriyordu doğumu
Dogum erken olursa kac gun erken dogduysa o dogum sonrasi izne ekleniyor. Benim ilk cocugum 8 gun erken dogmustu dogum sonrasi izne eklendi. Zaten genelde belirtilen tarihten once dogar bebekler

Merhaba bende de pelvik agri ve kalca agrisi oluyor. Sanirim vucutta kalsiyum magnezyum eksiliyor ondan. Takviye kalsiyum alacagim bugun
Benimde kasigim ağrıyordu kac gündür, doktor magnezyum vermişti, dun gece icip yattım, sabah ağrı geçmişti cok şükür, hergun iç dedi doktor bende oyle yapicam. Özellikle magnezyum çok önemli, doktor hemde erken doğumu engeller dedi

Masallah buyumus bebiş :) insan doktora gidince rahatliyor gerçekten

Doğum sancısı daha çok hatırladığım kadarıyla bel ve kasik civarında oluyordu. Benim bi kac gündür çok kasik agrım vardı. Doktor magnezyum ic dedi, rahatladim gerçekten. Sende varsa ic mutlaka. Doktor akşam ic demişti bana

Arkadaşlar Türk kahvesi içiyor musunuz? Ben hamileliğin başından beri içmiyorum kafein olduğu için ama bazen canım çekiyor. Kendimi zor tutuyorum. Arada icmenin sakincasi olur mu acaba

Dogum erken olursa kac gun erken dogduysa o dogum sonrasi izne ekleniyor. Benim ilk cocugum 8 gun erken dogmustu dogum sonrasi izne eklendi. Zaten genelde belirtilen tarihten once dogar bebekler
Zaten süt izninde olanların da idari izni var bu şekilde devam ederse bu vırus (ki inşallah devam etmez) analık izni sonrası da idari izinli devam edilecek. Şu an tek düşündüğüm şey şu virüsün kaybolup gitmesi ve sağlıklı kolay bi doğum yapmak. Şükür eşim çalışıyor ücretsize ayrılırım paranın bi kıymeti yok sağlık en onemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…