2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Arkadaşlar Türk kahvesi içiyor musunuz? Ben hamileliğin başından beri içmiyorum kafein olduğu için ama bazen canım çekiyor. Kendimi zor tutuyorum. Arada icmenin sakincasi olur mu acaba
Ben bir iki kez içtim canım çok canik çekiyorsa doktorun iç diyorsa ic tabi ama çok degil

Arkadaşlar Türk kahvesi içiyor musunuz? Ben hamileliğin başından beri içmiyorum kafein olduğu için ama bazen canım çekiyor. Kendimi zor tutuyorum. Arada icmenin sakincasi olur mu acaba
Gunde 1 fincan kahve icen cok kisi var ama ben icmiyorum. Sadece pazar gunleri esime turk kahvesi yapinca kendime de sutlu kahve yapiyorum. Haftada bir defa bisi olmaz bence.

Bende türk kahvesi içiyorum hemen hergün bazen .çoğunlukla sütlü içiyorum çok canım istiyor bebek ağzıma koyduğum an hareketleniyor kasılmalar için magnezyum kullanıyorum bende doktorum önerdi ve çok iyi geliyor. Kızlar lohusa pijaması aldınız mı ?

gunde 1 fincani gecmeyecek sekilde icebilirsiniz benim kahveyle aram pek yok nadir icerim ama doktorum 1 fincana izin vermisti

Sipariş vereli bı hafta oldu gelmedi daha sanırım gelmicek gidip carsidan alicam galiba

Aynen ya 3 hafta olmusdu ben 1 kg falan olmuştur diye dusunuyorken 1400 dedi çok sevindim sanırım 1 hafta önde her zaman öyle diyordu bu bebeğimde kilolu olacak galiba
Bende en son gittigimde 600du, geçen hafta gittim 1250 dedi, sevindim :)) benimkide 5 gun onde hep aynı gidiyor, son aylara girince daha çok kilo alınıyor

Magnezyumu hergun mu aliyorsunuz

Kizlar bende carsamba gidicem doktora mecburen. Hem dahiliye hem kadindoguma gidicem. Sekerimi düşüremedim sanirim insuline baslaticak doktor. Korkuyorum ondan da hic kullanmadim.daha önce. Acaba insülini kullanirsam gebelikten sonra da kullanmam lazim yani omur boyu kullanmak.zorunda kalrmiyim. Hic tatli yiyemiyorum canim.ozellikle yemeklerden sora asiri tatli istiyor ama yiyemiyorum.

Bende en son gittigimde 600du, geçen hafta gittim 1250 dedi, sevindim :)) benimkide 5 gun onde hep aynı gidiyor, son aylara girince daha çok kilo alınıyor
[/QUO
Tuvalete çok çıkıyor musun ağzın kuruyor mu

Oyle bir belirtim yok. Eğer şeker icin soruyorsan sekerim yok :)) ben en son 5 hafta once gitmistim
Yok cnm sana değil arkadaşa sormuştum yanlış oldu galiba ben kendi ailemden az çok şeker belirtilerini biliyorum malesef şeker hastası çok ama hamilelikte belirtisi başka mi acaba dedim çoğunlukla belirti vermiyor

Gunde 1 fincan kahve icen cok kisi var ama ben icmiyorum. Sadece pazar gunleri esime turk kahvesi yapinca kendime de sutlu kahve yapiyorum. Haftada bir defa bisi olmaz bence.
Ben kahvesız asla duramayanlardandım , oyuzden ben de haftada bir sütlü turk kahvesı ıcıyorum (kahvrsı az olcak sekılde ) günde bir bardak ta kahvaltıda cay ıcıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…