2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar mide yanmaniz ağrılarınız basladimi nasil geciriyosunuz benim.ozellikle geceleri ozellikle acıktığım zamanlar falan midem cok yaniyor agriyor degisik bir agri 2 gündür boyleyim. Az once elma yedim biraz iyi geldi gibi

Ben yemeği geç yiyince ve aşırı salçalı baharatlı acılı şeyler yiyince gece ağrıdan ekşimeden duramıyorum o yüzden az ve hafif yiyorum rahatım

Benim mesajida alıntı yapınca cevapliyim dedim :) sen yaptırmadım herhlde, şüphelendiğin bişey varsa evde kendin olc bi kac gun anlasiliyor zaten

Kızlar ben en son dr a 23+2 de gıtmıstım ,şuan 28+2 yim hala gitmedim 32+0 da gitsem hem rapor da alsam cok mu geç
Aslında şimdi gidip bi görünsen iyi olur yoksa zaman çok uzuyor ve durum iyiye mi gider kötüye mi bilemiyoruz. Bende 5 hafta gitmemiştim, hem korkudan vardı hemde merak ama gittim ve rahatladım

Evde sağlık hizmeti almak isteyenler için acıbadem uygulama başlatmış hatta memorial hastaneside. Digerleride yavas yavaş başlar büyük ihtimal

Eklentiler

• Screenshot_20200406-182518_Instagram.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar ben en son dr a 23+2 de gıtmıstım ,şuan 28+2 yim hala gitmedim 32+0 da gitsem hem rapor da alsam cok mu geç
Canım ben de öyle düşünmüştüm ama doktorum aksine artık 2 haftada 1 göreyim seni dedi. Bebek buyumesi hızlandıgi için, buyume geriligi olmasin diye takip açısından .... diğer sebepler de var sanırım. Çok ara verme bence 23ten 32ye kadar 9 hafta oluyor iyi korunursan bişey olmaz, bi sürü sağlıkçı her gün covid+ hastaların içinde ama bişey olmuyor bak :)

HAklısın canım bu hafta içi yada haftaya gıdeyım olmadı

Neden 2 haftada bir gorcek canım ,normal sürec mı oyle?

kızlar selam ne zamandır uğrayamıyodum daha doğrusu bilerek pek girmiyodum bazı konuları okurken çok etkileniyodum =))) 29.haftadan selam olsun

en son bebiş kiloları boyları ne durumda... benim kızımı doktor iki haftada bir görmek istedi 1 hafta geriden geliyoruz takip edelim dedi... tek duam sağlıkla gelsinler bu sıkıntılı zamanlarda şu illet virüs bi kalksa ortalıktannn

30 hafta itibariyle takip sayısı genelde artık 2 haftada 1e düşüyor zaten . Bi de benimki biraz minnak büyüyor, tam ortalamada hep(50p yani) geride kalmadığından iyice emin olalım riske atmayalım dedi ..
Geride kalırsa erken dogum rıskı mı oluyor canım,ay vırus yuzunden bebeklerımızı takipbını aksatmayalım ozmn

Geride kalırsa erken dogum rıskı mı oluyor canım,ay vırus yuzunden bebeklerımızı takipbını aksatmayalım ozmn
ya aslında şöyle bişey oldu diyelim 3 hafta önce gittim ondada 1 hafta geri çıkmıştı....3 hafta sonra gittiğimde de 1 hafta geri çıktıgı için sorun yok sonuçta 3 haftalık büyümüş demişti...ama yinede bu dönemden sonra hızlı büyüdükleri için takip yapıcak canm....

benim bebiş baştan beri 7 8 gün geri geliyo ben zaten ovulasyon testi yaptıgım için zamanını biliyorum aslında =)

bu arada doktoruma akşam nöbetçi olduğu zamanlarda gitmeye çalışıyorum hastane daha sakin oluyor ve doktorda daha müsait oluyo ... hastanesinde sıkıntı olan var mı

Benim de aynı, ilk zamandan beri 1 hafta geç döllenme. O yüzden sıkı takip dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…