Bence gec yani bende senin gibi gec gittim doktorum cok gec kaldin neden bu kadar geciktin demisti. Bilmiyorum ama doktorunu ara istersen öyle gitKızlar ben en son dr a 23+2 de gıtmıstım ,şuan 28+2 yim hala gitmedim 32+0 da gitsem hem rapor da alsam cok mu geç
Ben yemeği geç yiyince ve aşırı salçalı baharatlı acılı şeyler yiyince gece ağrıdan ekşimeden duramıyorum o yüzden az ve hafif yiyorum rahatımKizlar mide yanmaniz ağrılarınız basladimi nasil geciriyosunuz benim.ozellikle geceleri ozellikle acıktığım zamanlar falan midem cok yaniyor agriyor degisik bir agri 2 gündür boyleyim. Az once elma yedim biraz iyi geldi gibi
Benim mesajida alıntı yapınca cevapliyim dedim :) sen yaptırmadım herhlde, şüphelendiğin bişey varsa evde kendin olc bi kac gun anlasiliyor zatenYok cnm sana değil arkadaşa sormuştum yanlış oldu galiba ben kendi ailemden az çok şeker belirtilerini biliyorum malesef şeker hastası çok ama hamilelikte belirtisi başka mi acaba dedim çoğunlukla belirti vermiyor
Aslında şimdi gidip bi görünsen iyi olur yoksa zaman çok uzuyor ve durum iyiye mi gider kötüye mi bilemiyoruz. Bende 5 hafta gitmemiştim, hem korkudan vardı hemde merak ama gittim ve rahatladımKızlar ben en son dr a 23+2 de gıtmıstım ,şuan 28+2 yim hala gitmedim 32+0 da gitsem hem rapor da alsam cok mu geç
Benim oluşmadı çatlak kremi kullanıyorum ama tabi ondan mı bilinmezKızlar çatlaklarınız oldumu hiç ?
Canım ben de öyle düşünmüştüm ama doktorum aksine artık 2 haftada 1 göreyim seni dedi. Bebek buyumesi hızlandıgi için, buyume geriligi olmasin diye takip açısından .... diğer sebepler de var sanırım. Çok ara verme bence 23ten 32ye kadar 9 hafta oluyor iyi korunursan bişey olmaz, bi sürü sağlıkçı her gün covid+ hastaların içinde ama bişey olmuyor bak :)Kızlar ben en son dr a 23+2 de gıtmıstım ,şuan 28+2 yim hala gitmedim 32+0 da gitsem hem rapor da alsam cok mu geç
1 bardak süt hafifletiyor canım ..Kizlar mide yanmaniz ağrılarınız basladimi nasil geciriyosunuz benim.ozellikle geceleri ozellikle acıktığım zamanlar falan midem cok yaniyor agriyor degisik bir agri 2 gündür boyleyim. Az once elma yedim biraz iyi geldi gibi
HAklısın canım bu hafta içi yada haftaya gıdeyım olmadıCanım ben de öyle düşünmüştüm ama doktorum aksine artık 2 haftada 1 göreyim seni dedi. Bebek buyumesi hızlandıgi için, buyume geriligi olmasin diye takip açısından .... diğer sebepler de var sanırım. Çok ara verme bence 23ten 32ye kadar 9 hafta oluyor iyi korunursan bişey olmaz, bi sürü sağlıkçı her gün covid+ hastaların içinde ama bişey olmuyor bak :)
Neden 2 haftada bir gorcek canım ,normal sürec mı oyle?Canım ben de öyle düşünmüştüm ama doktorum aksine artık 2 haftada 1 göreyim seni dedi. Bebek buyumesi hızlandıgi için, buyume geriligi olmasin diye takip açısından .... diğer sebepler de var sanırım. Çok ara verme bence 23ten 32ye kadar 9 hafta oluyor iyi korunursan bişey olmaz, bi sürü sağlıkçı her gün covid+ hastaların içinde ama bişey olmuyor bak :)
30 hafta itibariyle takip sayısı genelde artık 2 haftada 1e düşüyor zaten . Bi de benimki biraz minnak büyüyor, tam ortalamada hep(50p yani) geride kalmadığından iyice emin olalım riske atmayalım dedi ..Neden 2 haftada bir gorcek canım ,normal sürec mı oyle?
Geride kalırsa erken dogum rıskı mı oluyor canım,ay vırus yuzunden bebeklerımızı takipbını aksatmayalım ozmn30 hafta itibariyle takip sayısı genelde artık 2 haftada 1e düşüyor zaten . Bi de benimki biraz minnak büyüyor, tam ortalamada hep(50p yani) geride kalmadığından iyice emin olalım riske atmayalım dedi ..
ya aslında şöyle bişey oldu diyelim 3 hafta önce gittim ondada 1 hafta geri çıkmıştı....3 hafta sonra gittiğimde de 1 hafta geri çıktıgı için sorun yok sonuçta 3 haftalık büyümüş demişti...ama yinede bu dönemden sonra hızlı büyüdükleri için takip yapıcak canm....Geride kalırsa erken dogum rıskı mı oluyor canım,ay vırus yuzunden bebeklerımızı takipbını aksatmayalım ozmn
bu arada doktoruma akşam nöbetçi olduğu zamanlarda gitmeye çalışıyorum hastane daha sakin oluyor ve doktorda daha müsait oluyo ... hastanesinde sıkıntı olan var mıGeride kalırsa erken dogum rıskı mı oluyor canım,ay vırus yuzunden bebeklerımızı takipbını aksatmayalım ozmn
Benim de aynı, ilk zamandan beri 1 hafta geç döllenme. O yüzden sıkı takip dedien son bebiş kiloları boyları ne durumda... benim kızımı doktor iki haftada bir görmek istedi 1 hafta geriden geliyoruz takip edelim dedi... tek duam sağlıkla gelsinler bu sıkıntılı zamanlarda şu illet virüs bi kalksa ortalıktannn
Evet geride kalırsa gebeliği erken sonlandirabiliyorlar canım, doğup da gözetim altında destek tedaviyle büyüsün diyeGeride kalırsa erken dogum rıskı mı oluyor canım,ay vırus yuzunden bebeklerımızı takipbını aksatmayalım ozmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?