Merhaba ben insülin kullanıyorum 2 haftadır. Çünkü diyet ile düşmedi şekerim. Ve inanın diyet yapmak çok zor. Hele evdeyken. Hepimiz şu anki virüs sebebiyle evlerdeyiz ve hareketsiziz bu da çok etkili maalesef. Ben de çok korkuyordum insüline başlamaktan. Sonrasında kullanmak zorunda kalırım falan diye. Ama doktorlarımın (kadın doğum-endokrin-diyetisyen) genel görüşü gebelikten sonra normale döneceği şeklinde ama takip etmek gerekiyor sonrasında da. Ben gebelikten sonra düzeleceğine inanmak istiyorum:)Tuvalete çok çıkıyor musun ağzın kuruyor mu
Hastane çantasını nasıl olacak? Baya bavul gibi değil mi? Bebek ile kendi kıyafetlerinizi aynı çantaya mı ayrı çantalara mı koyacaksınız?Eksiklerimi tammlayinca hemen hazirlicam ben 32 ye kadar
Bildigim kadariyla birinci hastanesi pandemi hastanesi değil, daha temiz hastanebu arada doktoruma akşam nöbetçi olduğu zamanlarda gitmeye çalışıyorum hastane daha sakin oluyor ve doktorda daha müsait oluyo ... hastanesinde sıkıntı olan var mı
Doktorlar gorustun mu, doğum icin mesai dişi geliyor mu??bu arada doktoruma akşam nöbetçi olduğu zamanlarda gitmeye çalışıyorum hastane daha sakin oluyor ve doktorda daha müsait oluyo ... hastanesinde sıkıntı olan var mı
Kilo olarak çok fazla degil 1 hafta ilerden gitmesi normal. Büyük olasilikla kemik yapısı iridir, ondan oyle demiştir doktorunuz. Yoksa endişe edilcek bişey yokKızlar bebegin kilosu fazlamı doktor iri bir bebek olucak dedi şekerim falan yok çok mu acaba
Benimde çoğunlukla oyle büyük hareketler azaldı. Normalde 34.haftaya kadar döner diyorlar ama daha gec haftalarda bile dönenler varBenim bebek daha makat geliş duruyormuş. Umarım döner ya.doktor döner dedi ama sanki yeri kalmadı gibi hissediyorum. Karnım biaydır aynı hatta 2 kilo da vermişim. Bir de hareketleri daha az eskiye göre eskiden pat küt girerdi karnıma şimdi ancak ittiriyo gibi.sizde de öyle mi
Bavulun boyutuna gore ve icine koydugunuz eşyalara gore 1 yada 2 tane kullanabilirsiniz.Hastane çantasını nasıl olacak? Baya bavul gibi değil mi? Bebek ile kendi kıyafetlerinizi aynı çantaya mı ayrı çantalara mı koyacaksınız?
mesai dışı geliyomuş canmDoktorlar gorustun mu, doğum icin mesai dişi geliyor mu??
ay evet bende öyle duydumBildigim kadariyla birinci hastanesi pandemi hastanesi değil, daha temiz hastane
dönen bebekler varmış canım yaaBenim bebek daha makat geliş duruyormuş. Umarım döner ya.doktor döner dedi ama sanki yeri kalmadı gibi hissediyorum. Karnım biaydır aynı hatta 2 kilo da vermişim. Bir de hareketleri daha az eskiye göre eskiden pat küt girerdi karnıma şimdi ancak ittiriyo gibi.sizde de öyle mi
Hangisini kullanıyosunBenim oluşmadı çatlak kremi kullanıyorum ama tabi ondan mı bilinmez
Ben 3 hafta önce gittim 1300 küsürdü büyük ihtimalle benimki de şuan seninkiyle aynı kilolar da Dr bana 1 hafta önünden gidiyor normal dedi olabilir bende dedim şeker mi var dedim şeker yüklemesi yaptık onda da bişey çıkmadı. Bi kaç hafta önden olması normal oluyor muş her bebek aynı kilo da boyda olmuyor mesela ben tombiş doğmuşumKızlar bebegin kilosu fazlamı doktor iri bir bebek olucak dedi şekerim falan yok çok mu acaba
Iyi yaa, belki yine doguma yakin o tarafa gelebilirim, ülkenin durumuna gore. Geldiğini bilmek iyi oldumesai dışı geliyomuş canm
28+1de 1380 Gr 37 cm dün söyledien son bebiş kiloları boyları ne durumda... benim kızımı doktor iki haftada bir görmek istedi 1 hafta geriden geliyoruz takip edelim dedi... tek duam sağlıkla gelsinler bu sıkıntılı zamanlarda şu illet virüs bi kalksa ortalıktannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?