Almayanlar var. Merak ettiklerinizi arayıp sorabilirsiniz, pandemi hastanesi olup olmadiginiKızlar tüm özel hastaneler virüslü vakaları alıyor mu bilginiz var mı ?
Almayanlar var. Merak ettiklerinizi arayıp sorabilirsiniz, pandemi hastanesi olup olmadiginiKızlar tüm özel hastaneler virüslü vakaları alıyor mu bilginiz var mı ?
Lierac kullanıyorum canımHangisini kullanıyosun
Bebek bakım çantasına bebeginkileri kendime de küçük boy başka canta hazırlamayı düşünüyorum aşırı çok şey almaya gerek yok ama eksik de olmaması lazım herşey kararında olmalıHastane çantasını nasıl olacak? Baya bavul gibi değil mi? Bebek ile kendi kıyafetlerinizi aynı çantaya mı ayrı çantalara mı koyacaksınız?
benimde 27+3te 1100 gramdı28+1de 1380 Gr 37 cm dün söyledi
Geçen biraz tansiyonum düştü gibi oldu benim gittiğim özel hastanede sakin bi yer orada varmıdır diye düşündüm ama sonra doktoru aradım acil bişey olmayınca gitmemeye karar verdim gerçi şuan herkes şüpheli çünkü bulgulara hemen rastlamayan insanlar var o sırada yanlışlıkla bi Temas olsa Allah korusun öyle de geçer o yüzden çok dikkatli olmak lazımAlmayanlar var. Merak ettiklerinizi arayıp sorabilirsiniz, pandemi hastanesi olup olmadigini
Yıkamak için erken degıl mi kızlarBebek bakım çantasına bebeginkileri kendime de küçük boy başka canta hazırlamayı düşünüyorum aşırı çok şey almaya gerek yok ama eksik de olmaması lazım herşey kararında olmalı
Ben azar azar yıkayıp utuluyorum valla.. hem can sıkıntısından hem de nolur nolmaz diyeYıkamak için erken degıl mi kızlar
Bende haftaya dolabi beşiği gelcek kiyafetlerinin.hepsini yikayip icine yerlestirmeyi duusnuyorumBen azar azar yıkayıp utuluyorum valla.. hem can sıkıntısından hem de nolur nolmaz diye
Aynen belirtisiz geçiren de cok kişi var, belki hamilelerde bile vardir bilemeyiz. O yuzden elimizden geldiğince ilk once kendimiz dikkat etmeliyiz. Ben o yüzden yine özel muayeneye gidicem bi sure, suan nerde hangi doktorda doğum yapacağım hic belli değil. Virüsün durumuna gore belli olucak artikGeçen biraz tansiyonum düştü gibi oldu benim gittiğim özel hastanede sakin bi yer orada varmıdır diye düşündüm ama sonra doktoru aradım acil bişey olmayınca gitmemeye karar verdim gerçi şuan herkes şüpheli çünkü bulgulara hemen rastlamayan insanlar var o sırada yanlışlıkla bi Temas olsa Allah korusun öyle de geçer o yüzden çok dikkatli olmak lazım
Ben yapacaktım hatta organizasyoncu ve fotoğrafcı bile bulmuştum ama artık olmaz zaten heveste kalmadı. Sağlıcakla hastaneye girip çıksam yeter şu ortam daHediyelik yine de yaptıracak mısınız kızlar?
Ben bebek sekeri ve kapi susu yaptircam veya kendim yapacagim karar vermedim henuz. Fotografci tutacaktim bulmustum onu iptal ettim.Hediyelik yine de yaptıracak mısınız kızlar?
bende 31 de falan yapmayı düşünüyorum yavas yavas canm bence yapalım hazır dursun =)Yıkamak için erken degıl mi kızlar
bende 32 de çalışabilir raporu alıcam doktorum pek vermek istemiyor ama bebekle geçirmek istiyorum kalan zamanımı ne kadar ilerletsem iyidir çalıştıgım yere kadar götürücem..benm çalıştıgım yer sıkntı çıkarmaz aksine gelmemi istiyolar zatneGunaydin canlar..uzn zamandr giremiyordum..yeni bi eve tasndim ..cok yorgundum gercekten.4 haftadir idari izinli oldugumdan dolayida bebisin herseyni yikadim utuledm astim dogm cantamida hazrladim hersy tamam suanlik.ozellikle calisan hamislere bsey sorucam.32 de calisir raporu alcakmisinz yada aldinizmi kurumunuz kabul etti mi?haftata almayi dusunuyorm ama kabul edeceklerinden emin degilim kizlar durumunuz nedir.
Hepinizi opuyorm rbbm sag salim bebislermizi evmze getrmyi nasip etsin insallahh
ben yapıyorum canm kendim.. hevesim içimde kalmasın evimize gelenlere veririz ilerde hatıra olur..Hediyelik yine de yaptıracak mısınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?