2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hastane çantasını nasıl olacak? Baya bavul gibi değil mi? Bebek ile kendi kıyafetlerinizi aynı çantaya mı ayrı çantalara mı koyacaksınız?
Bebek bakım çantasına bebeginkileri kendime de küçük boy başka canta hazırlamayı düşünüyorum aşırı çok şey almaya gerek yok ama eksik de olmaması lazım herşey kararında olmalı

Almayanlar var. Merak ettiklerinizi arayıp sorabilirsiniz, pandemi hastanesi olup olmadigini
Geçen biraz tansiyonum düştü gibi oldu benim gittiğim özel hastanede sakin bi yer orada varmıdır diye düşündüm ama sonra doktoru aradım acil bişey olmayınca gitmemeye karar verdim gerçi şuan herkes şüpheli çünkü bulgulara hemen rastlamayan insanlar var o sırada yanlışlıkla bi Temas olsa Allah korusun öyle de geçer o yüzden çok dikkatli olmak lazım

Aynen belirtisiz geçiren de cok kişi var, belki hamilelerde bile vardir bilemeyiz. O yuzden elimizden geldiğince ilk once kendimiz dikkat etmeliyiz. Ben o yüzden yine özel muayeneye gidicem bi sure, suan nerde hangi doktorda doğum yapacağım hic belli değil. Virüsün durumuna gore belli olucak artik

Ya benim bebeğim en başından beri Bir hafta hep geriden geliyor ben de geç döllenme heralde diye düşünüyordum bi sorun mu bu acaba

Gunaydin canlar..uzn zamandr giremiyordum..yeni bi eve tasndim ..cok yorgundum gercekten.4 haftadir idari izinli oldugumdan dolayida bebisin herseyni yikadim utuledm astim dogm cantamida hazrladim hersy tamam suanlik.ozellikle calisan hamislere bsey sorucam.32 de calisir raporu alcakmisinz yada aldinizmi kurumunuz kabul etti mi?haftata almayi dusunuyorm ama kabul edeceklerinden emin degilim kizlar durumunuz nedir.
Hepinizi opuyorm rbbm sag salim bebislermizi evmze getrmyi nasip etsin insallahh

Günaydın kızlar bugün bu akrabam dogum yaptı çok sevindim. Normalde bebek 4 buçuk kilo sezeryan diyolardi gunude gelmişti gizli seker ve demiş doktor ışte 20 kiloya yakın aldı. Haftası gelmişti kızın dün gönderip demiş cuma gel San cin olmazsa sezeryan yapacaz ebeye de soyle bebek tombul diye. Bu sabah sancısı gelmiş normal yolla bebisi sağlıklı gelmiş 4 kilo. Demem o ki elbette doktorları dinlemeli ona göre hareket etmeli ama her şey nasip kısmet gerçekten darısı bizim başımıza.

bende 32 de çalışabilir raporu alıcam doktorum pek vermek istemiyor ama bebekle geçirmek istiyorum kalan zamanımı ne kadar ilerletsem iyidir çalıştıgım yere kadar götürücem..benm çalıştıgım yer sıkntı çıkarmaz aksine gelmemi istiyolar zatne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…