Bugün benim de adet sancısı gibi ağrıdı karnım.Beni de sardıkarnım şuan regl olcak gıbı agrıyo daha hazır degilim sanki mayıs anneleri grubuna baktıgımda çogu beklenen tarihten. 2-3 hafta once dourdu sanki
Hakkımızda hayırlısı sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım da inşAllah.birde devlet hastanesinde yapıcam ondan da korkuyorum biraz nasıl davranırlar falan diyeBeni de sardı o korku hatta doktora sordum bugün karnımdaki sertleşmeler ve kasık ağrılarımı bunlar olması gereken yalancı sancılar korkma vucut kendini hazırlıyor dedi benim 16 haziran ama içimden haziranın ilk haftası geçiyor hep nedense
Hakkımızda hayırlısı sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım da inşAllah.birde devlet hastanesinde yapıcam ondan da korkuyorum biraz nasıl davranırlar falan diyeBeni de sardı o korku hatta doktora sordum bugün karnımdaki sertleşmeler ve kasık ağrılarımı bunlar olması gereken yalancı sancılar korkma vucut kendini hazırlıyor dedi benim 16 haziran ama içimden haziranın ilk haftası geçiyor hep nedense
Bikaç takım yenidogan takımı(her bir takımın içine ikişer bebek bezi ,biraz temızleme pamugu,birer alt degıstırme örtüsü) bikaçtane kendime gecelik sabahlık, emzik biberon gogus pompası,lansinoh krem, gogus kalkanı , kendime diş macunu fırcası tarak taç hırka terlik,makyaj malzemesi koycam . Bebege battaniye bikaç muslin koydum,aklıma bunlar geldi şimdilik canımNeler koydun canım mesela
Canım kalbi atıyo demi? Uyudugu ana denkgelmişsinizdirMerhaba kızlar benım bebek ultrasonda hiç canlanmadı ve bu yüzden nst istedi dürttü gene canlanmadı nst sancı için degil mi ya korktum canım sıkıldı bide 31+4 günlük 1700 dedi az mi anlamadım
Kolonya ,maske,refekatcım için carsaf yastık kılıfıBikaç takım yenidogan takımı(her bir takımın içine ikişer bebek bezi ,biraz temızleme pamugu,birer alt degıstırme örtüsü) bikaçtane kendime gecelik sabahlık, emzik biberon gogus pompası,lansinoh krem, gogus kalkanı , kendime diş macunu fırcası tarak taç hırka terlik,makyaj malzemesi koycam . Bebege battaniye bikaç muslin koydum,aklıma bunlar geldi şimdilik canım
Zıbın da birde ağız bezi de koyabilir sin canm özelde mi yapcaksın doğumBikaç takım yenidogan takımı(her bir takımın içine ikişer bebek bezi ,biraz temızleme pamugu,birer alt degıstırme örtüsü) bikaçtane kendime gecelik sabahlık, emzik biberon gogus pompası,lansinoh krem, gogus kalkanı , kendime diş macunu fırcası tarak taç hırka terlik,makyaj malzemesi koycam . Bebege battaniye bikaç muslin koydum,aklıma bunlar geldi şimdilik canım
Evet canım özelde her bir takımın içinde sapkası eldivenı agızbezi ve corabı varZıbın da birde ağız bezi de koyabilir sin canm özelde mi yapcaksın doğum
Kendime El yüzhavlusu,bebek için havlu(orda yıkarlarsa)Kolonya ,maske,refekatcım için carsaf yastık kılıfı
Atıyo zaten kıpırdıyo sadece eskiye nazaran azalduCanım kalbi atıyo demi? Uyudugu ana denkgelmişsinizdir
Kendine ve bebişe çorap olabilir ıslak mendil peçete göğüs pedi iç çamaşırı annem çok terlendiğini söyledi emzirme sütyeni şimdilik aklıma bunlar geldi bende hafta sonu hazırlayacağım tabi kesenlerim gelirseBikaç takım yenidogan takımı(her bir takımın içine ikişer bebek bezi ,biraz temızleme pamugu,birer alt degıstırme örtüsü) bikaçtane kendime gecelik sabahlık, emzik biberon gogus pompası,lansinoh krem, gogus kalkanı , kendime diş macunu fırcası tarak taç hırka terlik,makyaj malzemesi koycam . Bebege battaniye bikaç muslin koydum,aklıma bunlar geldi şimdilik canım
Merhaba canim. Benim de dogum 29 haziran normalde ama gecen hafta 31. Haftada adet sancisi gibi sancilarim oldu. Doktora gittim bebek cok asagida dedi. Erken dogum olabilir diye ciger gelistirici igne ve dogum durdrucu hap verdi kullaniyorum. Tuvalet disinda ve yemek yeme disinda kalkmiyorum sukur 1 hafta bitti 32. Haftadayim su an. Sen de dinlenerek devam et. Illa dogum olacak diye bisi yokmus yani nasipte ne zamansa o. Tedbirimizi alalim gerisi AllahtanKızlar merhaba. Normalde temmuz 1 doğum görünüyordu benim ama sezeryan la haziran da doğuracaktır. Doktor kontrolüm oldu bugun. 32+0 dayım 1950 gram olmuş suyu iyimiş bebeğin ama çok çok aşağıda bebek erken doğum riskin var ayağa kalkmayacaksın yatacaksın gün içinde ev içinde ufak yürüyüşler yapabilirsin bebeği içeride ne kadar tutarsak o kadar iyi dedi baya üzgünüm bugün ve korktum bebek sağlıklı ama erken doğum riski korkutuyor insanı.Aranızda benzer durumu yaşıyan ya da tecrübeli anneler yazabilir mi tecrübelerini
Nst de benim de hareket etmiyor cok. Cikolata yiyorum oncesinde ona ragmen cok az yani. Her bebek farklidir hep hareketli olmazAtıyo zaten kıpırdıyo sadece eskiye nazaran azaldu
Lansinoh içeriği pek iyi değil, ınstagramda mühendisinoglu hesabına bakarsan temiz içerikli olanları görebilirsin. Ben ilk kizimda lansinoh kullandım ama bi faydasını gormedim malesef. Bu sefer mustela ve incia aldimTeşekkür ederim genelde lansinoh alıyo herkes bende alayım o zaman.
Anneden anneye göre değişiyor heralde. Benim annemde 3. Gebeliğinden sonra diş kalmamış ağzında. Doğum korkusu mu heyecanı mı karışığım aslında. Olsun bitsin diye bi telaşım var bebişi alıp eve gelip bi an önce düzenimi kurmak istiyorum. Belki de bu günlerimi arıcam :)) bileMiyorymDemekki normal kırılabiliyor bende şaşırdım sert bişeyde yemiyordum.Bende duş falan aldım iyi geldi. Yavaştan doğum korkusu sardı beni ya
Bebeğin kalp atışları, stresi, sancılar hepsine bakılıyor nst de. 1700 normal gibi sadece ileri degilMerhaba kızlar benım bebek ultrasonda hiç canlanmadı ve bu yüzden nst istedi dürttü gene canlanmadı nst sancı için degil mi ya korktum canım sıkıldı bide 31+4 günlük 1700 dedi az mi anlamadım
Merhaba. Sıkıntı yapma canım. Bazılarımız da oluyor demekki bu durum. Benimde 31+4 de bebek baya aşağıda nst de sancılarım 75 80 görünüyordu erken doğum riskin var dedi doktor. Yatak istirahati verdi çok ayakta kalma eğilip kalkma. Ciğer geliştirici de yapıldı.Kızlar merhaba. Normalde temmuz 1 doğum görünüyordu benim ama sezeryan la haziran da doğuracaktır. Doktor kontrolüm oldu bugun. 32+0 dayım 1950 gram olmuş suyu iyimiş bebeğin ama çok çok aşağıda bebek erken doğum riskin var ayağa kalkmayacaksın yatacaksın gün içinde ev içinde ufak yürüyüşler yapabilirsin bebeği içeride ne kadar tutarsak o kadar iyi dedi baya üzgünüm bugün ve korktum bebek sağlıklı ama erken doğum riski korkutuyor insanı.Aranızda benzer durumu yaşıyan ya da tecrübeli anneler yazabilir mi tecrübelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?