Bana iğne de yapmadılar hapta vermediler. Nts ye girdim sancı yoktu 2 hafta sonra tekrar gel dediler. Sana da geçmiş olsun umarım zamanında sağlıkla kucağına alırsın.Merhaba canim. Benim de dogum 29 haziran normalde ama gecen hafta 31. Haftada adet sancisi gibi sancilarim oldu. Doktora gittim bebek cok asagida dedi. Erken dogum olabilir diye ciger gelistirici igne ve dogum durdrucu hap verdi kullaniyorum. Tuvalet disinda ve yemek yeme disinda kalkmiyorum sukur 1 hafta bitti 32. Haftadayim su an. Sen de dinlenerek devam et. Illa dogum olacak diye bisi yokmus yani nasipte ne zamansa o. Tedbirimizi alalim gerisi Allahtan
Çok sevindim senin adına. Darısı başıma. Bana iğne hap vs vermediler nts de sancı da görmedi doktor şuan belki ondan vermedi ama akşam sancılarım olmaya başladı belki stresten oldu. Yatıcam artık umarım herşey güzel olur.Merhaba. Sıkıntı yapma canım. Bazılarımız da oluyor demekki bu durum. Benimde 31+4 de bebek baya aşağıda nst de sancılarım 75 80 görünüyordu erken doğum riskin var dedi doktor. Yatak istirahati verdi çok ayakta kalma eğilip kalkma. Ciğer geliştirici de yapıldı.
İlaç kullanıyorum.
Çok şükür şimdi 34+2 olduk.
Yani neredeyse 3 hafta olacak dikkat edersen bir şey olmaz inşallah
Nst de sancının olmaması güzel. Ben birer hafta arayla gittim ikinci hafta da sancı çıkınca doktor ciğer geliştirici yaptı.Çok sevindim senin adına. Darısı başıma. Bana iğne hap vs vermediler nts de sancı da görmedi doktor şuan belki ondan vermedi ama akşam sancılarım olmaya başladı belki stresten oldu. Yatıcam artık umarım herşey i olur.
Umarım umarım zaman çabuk geçer.Nst de sancının olmaması güzel. Ben birer hafta arayla gittim ikinci hafta da sancı çıkınca doktor ciğer geliştirici yaptı.
Sen çok korkma dikkat et sancında yoksa dinlen bol bol inşallah zaman çabucak geçer
Anladım canım hayırlısı bakalım ❤Evet canım özelde her bir takımın içinde sapkası eldivenı agızbezi ve corabı var
Kızlar lansinoh gogus ucu kremını doguma 1 ay kaladan itibaren kullanmaya başlayın dıyolardı ,başlayanlar var mı
kızlar hele bi ikir verin bana bi oglum olacak kendime pjama takımı lacivert aldım 3lü içi su yeşili dışı lacıvert takım gibi olsun diye oğlummada lacivert aldım ama şapka ve üstü lacıvert altını beyaz karısımlı yapmışlar üstüne beyaz kullanmamıslar sorun şu bebeğe cokmu koyu oldu acaba cok sevdim ama eve gelınce acaba koyumu oldu diye düşündüm
Hazırlaıdm ama tam değil.daha pijamalrım ve lohusa külodu vs kargoda. Ağzı açık geleni yıkayıp koyuyorum. Bebeğin herseyi hazır ama ben yine de bir telaştayım. Annemler gelcek ama 37 gibi gelsinler istiyorum çünkü onlar gelince psikolojik olarak doğum yaklaşmış gibi hissetcem.erken gelirlerse kötü heran doğurcsk gibi olurum diyorum. Bayramdan sonra gelsinler istiyorum ama pt diye doğurursam korkusu da var.ay amaaan ne zormuş yaEn fazla bir ay var diye düşünüyorum ve böyle ağrılar oldukça, erken gelecek gibi hissediyorum hiç bir şey de hazır değil sizler hazırladınız mı çantanızı falan.
Boş vaktim yok ama bende öyle korku falan değil bı an önce vakit geçsin kavusalim da rahatliyalim istiyorum dizimden aşağısı ağrıyor ayak bileklerim şişmeye başladı tabanlarim ağrıyor vücudumu tasiyamiyor sanırım belim de öyle zaten bı de midem yanıyor bı de uyuyamıyorum mmBen boş boş beklemekten o kadar sıkıldım ki korku falan kalmadı saldım artık . Zaman geçse de bebiş hanımla tanıssak artik diye bekliyorum :)
Bezimiz ve sampuanimiz kaldı bitirdim şükürEn fazla bir ay var diye düşünüyorum ve böyle ağrılar oldukça, erken gelecek gibi hissediyorum hiç bir şey de hazır değil sizler hazırladınız mı çantanızı falan.
Bence çok tatlı
M Muallimeee90 da seninle aynı canım ona da bebek aşağı da demiş dinlenip istiraht et bol bol ne kadar dursa o kadar iyi hiç canını sıkma rabbim herşeyin iyisini bilir bebisler büyüyor artıkKızlar merhaba. Normalde temmuz 1 doğum görünüyordu benim ama sezeryan la haziran da doğuracaktır. Doktor kontrolüm oldu bugun. 32+0 dayım 1950 gram olmuş suyu iyimiş bebeğin ama çok çok aşağıda bebek erken doğum riskin var ayağa kalkmayacaksın yatacaksın gün içinde ev içinde ufak yürüyüşler yapabilirsin bebeği içeride ne kadar tutarsak o kadar iyi dedi baya üzgünüm bugün ve korktum bebek sağlıklı ama erken doğum riski korkutuyor insanı.Aranızda benzer durumu yaşıyan ya da tecrübeli anneler yazabilir mi tecrübelerini
28. Haftadan beri hep başı asagidaydi benim kızın ama son hafta bile dönenler oluyormuşve normal dogum yapacaklar bebişler döndümü acaba bugun gittim daha dönmemiş döner muhtemelen döner dedi dr.
Yukarı da mı acaba agrin benim de tam gogsumun alt sağ tarafı aynı bere olmuş gibi dokununca çok acıyor otururken hep batıyor ama gebelik kesesi buyuyp baskı yaptigindan dedi Dr yani önemli demedi34+4 günlük hamileyim bir haftadır karnımın belli bir bölgesinde aşırı acıma var öksürürken hapşırırken konuşurken eğilirken çok acıyor bunun sebebi ne olabilir doktoruma geçen gittiğimde sordum ve cevaplamadı sanırım unuttu birdaha salı gidicem sizce ne olabilir ikinci gebeliğim diğeri sezeryandı
Benim herşey tmm eksik yok gibi yıkaması yerleştirmesi falan var ama bir türlü yapamadım.gerçekten heran herşey olabilir doğum olabilir heran çok zor gerçekten yaHazırlaıdm ama tam değil.daha pijamalrım ve lohusa külodu vs kargoda. Ağzı açık geleni yıkayıp koyuyorum. Bebeğin herseyi hazır ama ben yine de bir telaştayım. Annemler gelcek ama 37 gibi gelsinler istiyorum çünkü onlar gelince psikolojik olarak doğum yaklaşmış gibi hissetcem.erken gelirlerse kötü heran doğurcsk gibi olurum diyorum. Bayramdan sonra gelsinler istiyorum ama pt diye doğurursam korkusu da var.ay amaaan ne zormuş ya
Göbek deliğimin tam yanında konuşamıyorum bile o derece kötü acıyorYukarı da mı acaba agrin benim de tam gogsumun alt sağ tarafı aynı bere olmuş gibi dokununca çok acıyor otururken hep batıyor ama gebelik kesesi buyuyp baskı yaptigindan dedi Dr yani önemli demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?