Doğum durdurucu hap nedir acaba? İsmi ne ki?Merhaba canim. Benim de dogum 29 haziran normalde ama gecen hafta 31. Haftada adet sancisi gibi sancilarim oldu. Doktora gittim bebek cok asagida dedi. Erken dogum olabilir diye ciger gelistirici igne ve dogum durdrucu hap verdi kullaniyorum. Tuvalet disinda ve yemek yeme disinda kalkmiyorum sukur 1 hafta bitti 32. Haftadayim su an. Sen de dinlenerek devam et. Illa dogum olacak diye bisi yokmus yani nasipte ne zamansa o. Tedbirimizi alalim gerisi Allahtan
Kızlar doktordan geldim koronadan dolayı kalabalık değildi ama tahlil yaptırmadı doktor sanırım riskli görmeyince yapılmıyor. kızım büyümüş en son 684 gram di şimdi minyatür bi canli1874 gram olmus. çok şükür ne çok zayıf ne kilolu seker yuklemesinde skerin var demişti doktor ama öyle yüksek değildi. tek.korkum iri bebek olmasıydı karın çevresi uyumlu haftasiyla maşallah çok korkuyordum en son 7 Hafta önce gitmiştim ama şöyle bi durum var artık acil olmadıkça sanirim çok gelmemizi istemiyorlar.karında sertleşme filan var dedim magnezyum yazalım dedi ama çıkarken ben unuttum o da yazmadı idrara çıkıyorum çok fazla dedim demekki baskı yapıyor filan dedi yani gönderme peşindeydi hemen
bununla ilgili benimde sizlerin fikrine ihtiyacım var ben hemen yapılmasını istiyorum ama şu zamanda ne kadar hijyenik onda kararsızım
Inşallah canim boşa gitmesinde faydasi olsun yeterkiOlmuş dur bence zaten içeriyi temizleyip dışarı akıtıyor fitiller
Canım ben gece yatarken ayaklarımın altına da bir ıkı sert yastık koyuyorum,ayaklar bıraz yukarda olunca kan dolasımı iyi oluyo ve bıraz rahatlatıyo gibi ,deneyebılırsınBoş vaktim yok ama bende öyle korku falan değil bı an önce vakit geçsin kavusalim da rahatliyalim istiyorum dizimden aşağısı ağrıyor ayak bileklerim şişmeye başladı tabanlarim ağrıyor vücudumu tasiyamiyor sanırım belim de öyle zaten bı de midem yanıyor bı de uyuyamıyorum mmyine de bugunume elhamdülillah çok şükür hala iyiyim diyebiliyorum ve mutluyum daha ne isterim (biraz tuhaf oldu hep hormonlar)
Ben de 4 mayısta gittim .2-3 hafta donra gel dedi, nst ye gircekmişim bu sefer.3 hafta durabılırmıyım bılmıyorum ,cok merak edıyorum ya hissetmedıgım sancım vs varsa diyebende gunde 2 tane magnezyum iciyorm ama bana artik onlem alarak 3 haftayi gecirmeden gel dedi
Canim ben bayadir takip ediyorum fiyatlari düşüyor biraz beklicem o yüzden şimdilik koltukalti aldim is görür sonra alicam fiyat düşünceBen de hala ateşölcer almadım ,fiyatlar coşmuş,kulaktan yada alından karar vermem lazım
Emzirme yastığı aldim ben cok guzel 59 tl ye aldim. Fermuarli bak resmini atıyorum.Emzirme minderi almayı düşünen varsa hepsiburada da mycey indireme girmiş haberiniz olsun arada orayı da takip edin derim bazı ürünler baya uyguna satılıyor kapanyadayken
Benimde pandemi hastahanesi mecbur korka korka gidiyorum dogumda ne olur bilmiyorum insallah gecer ozamana kadarKızlar benım dr umun oldugu hastane de pandemi hastanesi tabı tum hastaneler gibi . Hastane ile anlaşmalı fotografcı hala calısıyomus,koronadan sonra da , fotografcıyla yazıştım da ,biz gereklı onlemlerı alıyoruz dıyor. Bi yandan o anı ölümsüzlestirmek istiyorum fotolarımız olsun ıstıyorum,bi yandan da hem ben hem bebek için risk mi onun doguma girmesi dıyorum,cokkararsız kaldım,sizler ne yapcaksımız foto konusunu?
Benimki 31.haftada dönmüştü:)ve normal dogum yapacaklar bebişler döndümü acaba bugun gittim daha dönmemiş döner muhtemelen döner dedi dr.
Ben adım değil de dakika tutuyorum yarim saat hergunKizlar aksamlari yürümeye basladim sizce gunluk kac adim atmak gerekiyor
Ben 3 bin adim yürüdüm baya bu aksam artik belim agridi o yüzden eve geldik geri yeterlimidir bilmiuorum ama her aksam yurucem böyle umarim etkili olurBen adım değil de dakika tutuyorum yarim saat hergun
Bu sayfadan aldık cogumuz ,uygun ve kaliteli gibiKizlar bu nasil sizce hamilelik pijama takimi kumasi falan spor gibi duruyor. Siz nasil aldiniz bunun fiyati da uygun ben öyle lohusa takimlarina okadar para vermek istemedim 200 den asagi yok çünkü. Siz nasil ne kadara aldiniz resim atarmisiniz rica etsem
Bende bu modelin farklı rengini beğenmiştim ama önceki doğumdan kalan takimlarim vardı, sadece yeni de olsun diye 1 tane daha aldım ama kimse gelmeyeceği için süslü birseyden çok rahat bişey tercih ettimKizlar bu nasil sizce hamilelik pijama takimi kumasi falan spor gibi duruyor. Siz nasil aldiniz bunun fiyati da uygun ben öyle lohusa takimlarina okadar para vermek istemedim 200 den asagi yok çünkü. Siz nasil ne kadara aldiniz resim atarmisiniz rica etsem
Ya herkeste yara oluyomu yani hiç kullanmak istemıyorum şahsen yara eğer olursa kullanayım diyorum mantıklımıLansinoh içeriği pek iyi değil, ınstagramda mühendisinoglu hesabına bakarsan temiz içerikli olanları görebilirsin. Ben ilk kizimda lansinoh kullandım ama bi faydasını gormedim malesef. Bu sefer mustela ve incia aldim
Canim bende gidince sadece nts istedi doktorum 3 hafta sonra tekrar gidicem. Benimde karnimda sertlesme cok var magnezyum icin doktorum magvital verdi ama kullanmiyorum cok fazla. Ara sira kullaniyorum. Senin sekerin kac cikiyordu benimde yuksekde korkuyorum bebise inslalaj zarari olmaz tokluk ve aclik yuksek cikmisti benim diyet verdimi doktorunKızlar doktordan geldim koronadan dolayı kalabalık değildi ama tahlil yaptırmadı doktor sanırım riskli görmeyince yapılmıyor. kızım büyümüş en son 684 gram di şimdi minyatür bi canli1874 gram olmus. çok şükür ne çok zayıf ne kilolu seker yuklemesinde skerin var demişti doktor ama öyle yüksek değildi. tek.korkum iri bebek olmasıydı karın çevresi uyumlu haftasiyla maşallah çok korkuyordum en son 7 Hafta önce gitmiştim ama şöyle bi durum var artık acil olmadıkça sanirim çok gelmemizi istemiyorlar.karında sertleşme filan var dedim magnezyum yazalım dedi ama çıkarken ben unuttum o da yazmadı idrara çıkıyorum çok fazla dedim demekki baskı yapıyor filan dedi yani gönderme peşindeydi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?