2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Doğum durdurucu hap nedir acaba? İsmi ne ki?

bende gunde 2 tane magnezyum iciyorm ama bana artik onlem alarak 3 haftayi gecirmeden gel dedi

Canım ben gece yatarken ayaklarımın altına da bir ıkı sert yastık koyuyorum,ayaklar bıraz yukarda olunca kan dolasımı iyi oluyo ve bıraz rahatlatıyo gibi ,deneyebılırsın

Kızlar benım dr umun oldugu hastane de pandemi hastanesi tabı tum hastaneler gibi . Hastane ile anlaşmalı fotografcı hala calısıyomus,koronadan sonra da , fotografcıyla yazıştım da ,biz gereklı onlemlerı alıyoruz dıyor. Bi yandan o anı ölümsüzlestirmek istiyorum fotolarımız olsun ıstıyorum,bi yandan da hem ben hem bebek için risk mi onun doguma girmesi dıyorum,cokkararsız kaldım,sizler ne yapcaksımız foto konusunu?

Emzirme minderi almayı düşünen varsa hepsiburada da mycey indireme girmiş haberiniz olsun arada orayı da takip edin derim bazı ürünler baya uyguna satılıyor kapanyadayken
Emzirme yastığı aldim ben cok guzel 59 tl ye aldim. Fermuarli bak resmini atıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20200426-023312.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 62
Benimde pandemi hastahanesi mecbur korka korka gidiyorum dogumda ne olur bilmiyorum insallah gecer ozamana kadar

Kizlar bu nasil sizce hamilelik pijama takimi kumasi falan spor gibi duruyor. Siz nasil aldiniz bunun fiyati da uygun ben öyle lohusa takimlarina okadar para vermek istemedim 200 den asagi yok çünkü. Siz nasil ne kadara aldiniz resim atarmisiniz rica etsem

Eklentiler

• Screenshot_20200506-165653.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 85
Bu sayfadan aldık cogumuz ,uygun ve kaliteli gibi

Eklentiler

• 8C457B6D-C629-47FA-B627-B4EF05AFF579.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 82
Bende bu modelin farklı rengini beğenmiştim ama önceki doğumdan kalan takimlarim vardı, sadece yeni de olsun diye 1 tane daha aldım ama kimse gelmeyeceği için süslü birseyden çok rahat bişey tercih ettim

Ya herkeste yara oluyomu yani hiç kullanmak istemıyorum şahsen yara eğer olursa kullanayım diyorum mantıklımı

Canim bende gidince sadece nts istedi doktorum 3 hafta sonra tekrar gidicem. Benimde karnimda sertlesme cok var magnezyum icin doktorum magvital verdi ama kullanmiyorum cok fazla. Ara sira kullaniyorum. Senin sekerin kac cikiyordu benimde yuksekde korkuyorum bebise inslalaj zarari olmaz tokluk ve aclik yuksek cikmisti benim diyet verdimi doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…