Anladim canim bakayım bende teşekkür ederimBu sayfadan aldık cogumuz ,uygun ve kaliteli gibi
Bende aldım hepsiburadadan çek vermişlerdi 48 tl inmiş birde 15 tl çek kullandık baya ucuza geldiEmzirme yastığı aldim ben cok guzel 59 tl ye aldim. Fermuarli bak resmini atıyorum.
Merhaba, Ben de 34.haftaya gireceğim, benim geçen hafta bir akşam süren öyle bir durumum oldu ama ben sabahında aşı vurulmuştum ona bağladım, dediğniz gibi cok acıyan, elektiriklenme gibi yanma gibi değişik bir şeydi, eşime anlatamadım bile nasıl oldugunu dokundugumda hareket ettiğimde can yakıyordu, internette sinirsel diyordu sinir hücreler fln, o aksamdan sonra geçti bir daha yaşamadım o yuzden üzerinde durmadım, umarım sizin de geçer gider, ama uzarsa yine doktorunuza danışırsınızGöbek deliğimin tam yanında konuşamıyorum bile o derece kötü acıyor
Bu indirimde 80 tl ye düşmüş ben bunu evde de giyerim diye düşünüyorum alt pijamasini cok begendim bu modelin pembeye yakin rengi de var o 200 kusurdu fiyatiBende bu modelin farklı rengini beğenmiştim ama önceki doğumdan kalan takimlarim vardı, sadece yeni de olsun diye 1 tane daha aldım ama kimse gelmeyeceği için süslü birseyden çok rahat bişey tercih ettim
Aa okadar alisveris yapıyorum nasil cek verdiler sizeBende aldım hepsiburadadan çek vermişlerdi 48 tl inmiş birde 15 tl çek kullandık baya ucuza geldi
Ben de lansinohu kullaniyorum bide zaten hep kremliyorum yagliyorum catlak olmasin diye faydasi olurmu bilmem ama kullaniuorum her dustan sonraYa herkeste yara oluyomu yani hiç kullanmak istemıyorum şahsen yara eğer olursa kullanayım diyorum mantıklımı
Ben bunları aldim henuz gelmedi. Umarim memnun kalirim tereddütle aldim ama gelsin de bi bakalimBende bu modelin farklı rengini beğenmiştim ama önceki doğumdan kalan takimlarim vardı, sadece yeni de olsun diye 1 tane daha aldım ama kimse gelmeyeceği için süslü birseyden çok rahat bişey tercih ettim
Ya aslında söyle oldu ben ped aldım onun hediye kutusu varmış benim haberim yok. Sonra eşim siparişleri kontrol ederken ped kutusu ne diye bana sordu bende bilmiyorum öyle bir şey gelmedi dedim. Müşteri hizmetlerine yazdı anında çek yolladılar 15 tl lik. Sonra eşim şey yazdı çek yolluyorsunuz ama yarısı kargoya gidecek neden kargo parası vererek alışveriş yapayım dedi. Bir tane daha çek yolladılar 7tl kargo karşıtıAa okadar alisveris yapıyorum nasil cek verdiler sizebana daha hic vermediler
Aa hic karsilasmadim daha brn bütün herseyimi hepsiburadadan aldim bana hic verilmedi.n11 den yapinca veriyodu.Ya aslında söyle oldu ben ped aldım onun hediye kutusu varmış benim haberim yok. Sonra eşim siparişleri kontrol ederken ped kutusu ne diye bana sordu bende bilmiyorum öyle bir şey gelmedi dedim. Müşteri hizmetlerine yazdı anında çek yolladılar 15 tl lik. Sonra eşim şey yazdı çek yolluyorsunuz ama yarısı kargoya gidecek neden kargo parası vererek alışveriş yapayım dedi. Bir tane daha çek yolladılar 7tl kargo karşıtı
Bizde bilmiyorduk saçma bir hediye sayesinde işime yarayacak bir ürün aldım çok da iyi olduAa hic karsilasmadim daha brn bütün herseyimi hepsiburadadan aldim bana hic verilmedi.n11 den yapinca veriyodu.Neyse saglik olsun bidahakine kontrol ederim
Gecelikli olanın diğer rengını aldım ben canım ,guseldı begendım ,sadece gecelıgın yakası bıraz açık(belki de ben bedenını buyuk aldıgım içindir) yani dantelli kalın askısı var ama fiyat performans iyi bence ,evde sıkca giyerız yazın :))Ben bunları aldim henuz gelmedi. Umarim memnun kalirim tereddütle aldim ama gelsin de bi bakalim
kızlar bende bugün gittim kontrole şimdilik bi sıkıntı yok şu an 2 hafta sonra NST va
Diyet yap dedi ama onemsemedi dahilyeye bile göndermedi açlık 100 1. Saat tokluk 180 2. Saat 153 duCanim bende gidince sadece nts istedi doktorum 3 hafta sonra tekrar gidicem. Benimde karnimda sertlesme cok var magnezyum icin doktorum magvital verdi ama kullanmiyorum cok fazla. Ara sira kullaniyorum. Senin sekerin kac cikiyordu benimde yuksekde korkuyorum bebise inslalaj zarari olmaz tokluk ve aclik yuksek cikmisti benim diyet verdimi doktorun
Bana resmini atarmisin cekip ya cok merak ettim ben bayadir verdim.halen gelmedi sanirim yogunluktan dolayiGecelikli olanın diğer rengını aldım ben canım ,guseldı begendım ,sadece gecelıgın yakası bıraz açık(belki de ben bedenını buyuk aldıgım içindir) yani dantelli kalın askısı var ama fiyat performans iyi bence ,evde sıkca giyerız yazın :))
Aa benimde öyle çıkıyor ac iken 110 falan çıkıyor tokluk 1.saat 170 180 öyle cikiyor benim doktorum beni dahiliyeye yonlendirdi diyet uyguladim düşmedi sonra insulin verdi onu da kullanmadim ama kullansammi diyorumDiyet yap dedi ama onemsemedi dahilyeye bile göndermedi açlık 100 1. Saat tokluk 180 2. Saat 153 du
Canım benim seker yukleme bu normal açlık tokluk değil 24. Haftada yukleme sonucumAa benimde öyle çıkıyor ac iken 110 falan çıkıyor tokluk 1.saat 170 180 öyle cikiyor benim doktorum beni dahiliyeye yonlendirdi diyet uyguladim düşmedi sonra insulin verdi onu da kullanmadim ama kullansammi diyorum
Aslında verdiyse kullanman senin için daha iyi kullansan.keşkeCanım benim seker yukleme bu normal açlık tokluk değil 24. Haftada yukleme sonucum
Yatağa yatınca bı macera başlıyor sanki bende sağa sola carpinmakdan gözüme uyku girmiyor kan ter içinde kaliyorum bacak arama alıyordum yastığı hep bı de ayaklarımın altina koymayı deniyeyim teşekkürlerCanım ben gece yatarken ayaklarımın altına da bir ıkı sert yastık koyuyorum,ayaklar bıraz yukarda olunca kan dolasımı iyi oluyo ve bıraz rahatlatıyo gibi ,deneyebılırsın
Pembe olani 110 TL'ye diğerini 85 TL ye aldım bu siteden baya alan oldu ben çok beğendim tavsiye ederim güzel ve fiyat uygunKizlar bu nasil sizce hamilelik pijama takimi kumasi falan spor gibi duruyor. Siz nasil aldiniz bunun fiyati da uygun ben öyle lohusa takimlarina okadar para vermek istemedim 200 den asagi yok çünkü. Siz nasil ne kadara aldiniz resim atarmisiniz rica etsem
Çok şükür ben hiç kullanmadım iki çocuğumda da şükür yara da olmadı ama bazen kizarirdi ve ben kantaron yağı surerdim hem doğal hem zeytinyağı bebek emse de sıkıntı olmazYa herkeste yara oluyomu yani hiç kullanmak istemıyorum şahsen yara eğer olursa kullanayım diyorum mantıklımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?