2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben de 4 mayısta gittim .2-3 hafta donra gel dedi, nst ye gircekmişim bu sefer.3 hafta durabılırmıyım bılmıyorum ,cok merak edıyorum ya hissetmedıgım sancım vs varsa diye

hareketleri vs normal hissediyosan bence cok panikleme bende biraz panik olmustum suan bile gelse kdndini kurtardi artik dedi. Sanci baslayincada ole hop diye gelmiyormus

Ben de verdim bu sayfadan ama başka seti :) Geldiler gayet güzeller, satıcının da yeni bebişi oldu :), biraz büyük gibi geldiler ama değildir heralde
Hayırla sağlıkla kullansınlar inşalllah :)
İnşallah çok büyük değildir evet bende çok beğendim çok tatlılar sağlıcakla taksinlar

Hangi kremi kullandın birde doğumdan ne kadar önce ? Son sorum şu bebek doğduktan sonra da kullanılıyor mu ya emzirdiğmiz zamanlarda yani çocuk kremli kremli Mi emiyo gerçekten hiç bilgim yok..
Sor canım sıkıntı değil bildiğim kadar cevaplarım ben doğuma dek bepanthol kullandım doğum. Doğuma giderken garmastan diye bi krem vardı onu aldım doğumdan çıkar çıkmaz bebeği emzirdim sürdüm. Garmastanla emziriliyor diye okudum ama ben riske atmadım emzireegimde nemli peçeteyle sildim. Emdikten sonra yine nemli peçeteyle silip kremi sürdüm

xyzabc00 canım yeni doğum yapan arkadaşıma da önermiştim kremi o da netten okumuş herkes lansinoh demiş gitti onu aldı ve yara oldu göğsü sonra dedigimi aldı ve geçti. Eğer alacaksan lansinoh alma derim

Bu indirimde 80 tl ye düşmüş ben bunu evde de giyerim diye düşünüyorum alt pijamasini cok begendim bu modelin pembeye yakin rengi de var o 200 kusurdu fiyati
O zaman çok iyi fiyatı bence al mutlaka. Ben biraz kilolu oldugum için fazla model seçeneğim yoktu. Evt bende pembeyi begenmistim

Bazı hastaneler bildiğim kadarıyla ekstra kimseyi almıyorlar doğuma ama hastane izin vermişse demekki dikkat ediyorlar yoksa öyle bir riski almazlar. Ben böyle şeyleri çok onemsemedigim için bişey diyemiyorum

kızlar sizlerde de el ve ayaklarda uyuşma karıncalanma oluyor mu magnezyum da kullanıyorum ama uykumdan uyandırıyor

MasaAllah buyumus bebis. InsaAllah tahliller de tertemiz ciksin da rahatca dogumu beklersiniz

Ben bunun pembesini aldim. Kumasi guzel, incecik. Zaten haziranda cok sicak olacağından iyi geldi bana. Ama yine de pahalı. Hani daha uygun varsa alabilirsin baska yerden. Ben ilk kizimda ilk 1 yil cok sik emzirmistim. Toplamda 2 yil. hep pijamaylaydim öyle olunca..biraz guzel bisey alayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…