2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben de verdim canım bu setten güle güle kullansınlar ,bu sayfa hem güzel hem uygun ama yeni dogum yaptı sayfa sahibi ,oyuzden biraz gecıktı benım siparısler
Evet galiba tek sorunu geç geliyormuş bende bugün tekrar sorucam kargoya verildi mi diye . Geldi mi seninki peki

Tansiyonun kaç çıktı canım dün benimde 12 8 çıktı geçen hafta 9 a 7 di benim de ikinci gebeligimde son haftalarda yüksek çıkıyordu 14 e 9 falan tansiyon ilacı kullandım . İdrarda protein kaçağına bakacakdir Dr inşallah temiz çıkar canım çok çıkarsa yatırır ama az çıkarsa yatirmaz galiba

Evet galiba tek sorunu geç geliyormuş bende bugün tekrar sorucam kargoya verildi mi diye . Geldi mi seninki peki
Canim pijama alirken bir beden buyuk mu aldiniz. Benim var aslinda ama fiyatlara baktim uygun diye lohusa degil de normal takimlardan alsam hem hastanede giysem hem de sonra evde de giysem olur mu?Tecrubelisin sen

12 8 çıktı sınırdaymış aynen proteine bakacakmış eğer değerler normal çıkarsa sıkıntı yok dedi normal çıkmazsa yatış verecek inş birşey çıkmaz

12 8 çıktı sınırdaymış aynen proteine bakacakmış eğer değerler normal çıkarsa sıkıntı yok dedi normal çıkmazsa yatış verecek inş birşey çıkmaz
İnşallah çıkmaz canım ya 12 8 sinir oldugunu bilmiyordum bugün yarın bı daha olctureyim bende evde tansiyon aleti yok malesef sağlık ocağına gitmem lazım. Hayırlı haberlerini bekliyorum

kızlar sizlerde de el ve ayaklarda uyuşma karıncalanma oluyor mu magnezyum da kullanıyorum ama uykumdan uyandırıyor
Bende 2 ay önce çok oluyordu, tsh değerim yuksekmis ondan da olabiliyormus, tiroid ilacı kullandigimdan beri duzeldi. Hiç baktirdin mi tiroide

İnşallah çıkmaz canım ya 12 8 sinir oldugunu bilmiyordum bugün yarın bı daha olctureyim bende evde tansiyon aleti yok malesef sağlık ocağına gitmem lazım. Hayırlı haberlerini bekliyorum
Bende bilmiyordum cünkü bende normalde düşük tansiyon vardır baş dönmesi yaşarım sürekli. Dün cok iyi uyuyamadım ondan mı acaba diye düşünüyorum

Bende 2 ay önce çok oluyordu, tsh değerim yuksekmis ondan da olabiliyormus, tiroid ilacı kullandigimdan beri duzeldi. Hiç baktirdin mi tiroide
baktırdım hiç birinde sıkıntı yok aslında ama zaman azaldığı için mi acaba diyorum :) gece uyumak için oda oda geziyorum zaten

Kızlar bi türlü başlayamadıgım yoga ya bugun basladım bu vıdeo ile.hergun bırbırımızı gaza getırıp devamını getırelım ne dersınız

Teşekkürler

Kızlar bugun bebegım cok hareketlıydı ,şimdi de baya bi karnımda agrı var ve regl agrısı gibi bir agrı , bu erken dogum belirtisi mi yoksa varmı fikri olan
Bebek çok harekeli olduğu zaman bende de ağrı oluyor normal herhalde.
Ağrıların beline doğru da geçtiyse ve artıyorsa birde dinlenince geçmiyorsa o zaman doktoruna bir görün istersen. Ama bu haftalarda artık ara ara ağrıların olması normal. Tabi dinlenince geçen ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…