Kızlar bugun bebegım cok hareketlıydı ,şimdi de baya bi karnımda agrı var ve regl agrısı gibi bir agrı , bu erken dogum belirtisi mi yoksa varmı fikri olan
Ben de aynısı yaşıyorum bugün sabahtan beri geçmedi adet olacakmışım gibi rahatsızlık hissi var.Dinleniyorum ama ara ara geçiyor gibi oluyor geçmiyor akşama geçmezse doktoruma yazacağım
Ben beylikduzu Birinci hastanesine gidiyorum, buraya covidli hastalar alınmıyor, burayıda tercih edebilirsiniz. Çok güzel temiz hastane. Fiyatında uygun
Ben de aynısı yaşıyorum bugün sabahtan beri geçmedi adet olacakmışım gibi rahatsızlık hissi var.Dinleniyorum ama ara ara geçiyor gibi oluyor geçmiyor akşama geçmezse doktoruma yazacağım
Kızlar vajinadaki ağırlar normalmi yani normal diye düşünüyorum yaşayan var mı benim ağrıyo saçma yerlerde bacağımı koltuğa kalırdığım zaman , yatakta döndüğüm zaman ..
Kızlar bugun bebegım cok hareketlıydı ,şimdi de baya bi karnımda agrı var ve regl agrısı gibi bir agrı , bu erken dogum belirtisi mi yoksa varmı fikri olan
Ne yaparsan yap çatlıyor kimisi. Ben mesela görenler diyor ki 5 aylık mısın, ama ona rağmen patır patır ayrıldığını hissediyorum derimin. Ki kremde kullandım.
Magnezyum içtim baya iyi geldi o yüzden doktora sormadım ama yarın olursa tekrar soracağım olmazsa gider bir baktırırım çok uzun süren bir rahatsızlık hissiydi çünkü
Hamdolsun canim iyiyim Bugun ilk kez kizima dokundum yakindan gordum ve emzirdim Bir iki gun icinde vericekler insallah. Hamdolsun bi sıkıntımiz yok. Kilo alip buyuyucez sadece
Hamdolsun canim iyiyim Bugun ilk kez kizima dokundum yakindan gordum ve emzirdim Bir iki gun icinde vericekler insallah. Hamdolsun bi sıkıntımiz yok. Kilo alip buyuyucez sadece
Günaydın arkadaşlar size bir soru soracağım dün kendimi çok yordum ev işi yemek bahçe vs derken cok agrim oldu, akşam da erkenden uzandim kalktıgımda aniden sağ gogsumden süt geldi ve tisortumu ıslatacak şekilde geldi bu durum normal mi ?
Yahut bunu yaşayan var mı?