2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

bende bu bir iki ay önce de olmuştu bişey yok bence vücut kendini hazırlıyor diye düşünüyorum ara ara süt geliyor biraz zaten

bende bu bir iki ay önce de olmuştu bişey yok bence vücut kendini hazırlıyor diye düşünüyorum ara ara süt geliyor biraz zaten
Korktum aniden öyle bisey görünce bi de nstye girdiniz mi bana 37. Hafta gireceğim söylendi.

Kızlar bende bişey soracağım daha öncede sormuştum ama kaynadı arada. Doğumda başka şehire gidecek olan var mı aranızda ben van da yaşıyorum ailem antalya da doğumu antalya da yapacağım ne zaman yola çıkmak lazım bayramdan sonraki hafta yola çıkmayı düşünüyorum ama iki günlük araba yolculuğunu yapabilir miyim? Ağırlaşır mıyım o zaman 36-37. Haftada olacağım

Ondan sonra girdim 32. Haftada bişey yoktu doktor erken doğum beklemediğini söyledi herhangi bişey çıkmadı. Bence belirti olarak süt değil de kasılma ağrı vs ye bakılmalı onlar yoksa korkmayın Allahın izniyle

Kızlar vajinadaki ağırlar normalmi yani normal diye düşünüyorum yaşayan var mı benim ağrıyo saçma yerlerde bacağımı koltuğa kalırdığım zaman , yatakta döndüğüm zaman ..
Bende de çok fazla olmaya başladı, yururkende zorlanıyorum, her harekette

Hamdolsun canim iyiyim Bugun ilk kez kizima dokundum yakindan gordum ve emzirdim Bir iki gun icinde vericekler insallah. Hamdolsun bi sıkıntımiz yok. Kilo alip buyuyucez sadece
Gözün aydın çok sevindim şuanki kilosu ne kadar oldu peki

Benim tecrubem yok ama kişisel fikrim daha erken gitmen iyi olur gibi,cunku her yeni gun daha bir agırlasıyoruz ve bebeklerin daha erken gelmeyecegının garantiş yok, uzun yolculuk zorlar,kan dolaşımı ve wc için de sakıncalı uzun otobus yolculugu, saatte bir fln otobuste bi tur at derım yine sen bilirsın canım ,dr un ne dıyor bu konuda

Kızlar phılıps avent gogus kalkanı almıstım,onu da hastane cantasına koymalılıyum,yine emzık temızler gibi kaynatmalı mıyız bunu?

Ben girdim nst ye normal dedi doktorum hareketleri azaldı diye girdim galiba yeri daralıyo ondan rahat dönemiyor bırakıyor filan

Kızlar yaa benim her geçen gün catlaklarim büyüyor bu böyle sonsuza kadar büyüyecek mi daha doğuma bi sürü zaman var o kadar da krem kullandım
Valla çatlak konusunda gebeliğin 2. Ayından beri zeytinyağı sürüyorum 2 günde bir kesinlikle tavsiye ederim zeytinyağından sür düzenli kullanımda gerçekten çatlama olmuyor. Birde sarı kantoron yağı çatlaklar cok iyi geliyor diye okumuştum bir kaç yerde onu kullan bence. Umarım ikiside iyi gelir

Hamdolsun canim iyiyim Bugun ilk kez kizima dokundum yakindan gordum ve emzirdim Bir iki gun icinde vericekler insallah. Hamdolsun bi sıkıntımiz yok. Kilo alip buyuyucez sadece
Maşallah canım ne güzel az kalmış kavusmaniza sağ salim mutlu güzel gunleriniz olsun inşallah

Uzun süre üzerine yattigindan dolayı olabilir

Kızlar yaa benim her geçen gün catlaklarim büyüyor bu böyle sonsuza kadar büyüyecek mi daha doğuma bi sürü zaman var o kadar da krem kullandım
İlk gebeligimde çok kremler sürdüm ama çok catlagim oldu ikincide ve bunda hiç krem falan sürmedim catlicak oldu mu ne yaparsan yap zaten çatlıyor

İki gün çok uzun bı sure daha erken gidebilme imkanın varsa bence önce git

Ben zeytinyağı veya kantaron yağı öneririm başka bişey sürmedim hiç diğer çocuklarında da
Doğumdan önce en azından nemlensin niyetindeyim çünkü gerçekten acıyor.
Doğum sonrasında da lansinoh aldım bakalım inşallah ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…