2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

doktor sıkıntı olmaz dedi ama yine de bilemedim bende otobüsle değil kendi arabamızla gidicez dinlene dinlene gideriz ama bilemedim ya bende

doktor sıkıntı olmaz dedi ama yine de bilemedim bende otobüsle değil kendi arabamızla gidicez dinlene dinlene gideriz ama bilemedim ya bende
Saatte bir durup 10 dk yuruyus yapıp şeklınde gidebılırsın ,arkaya yatak gibi bişi ayarla istersen ben normalde bile dayanamam okdr uzun yola şimdi daha da zor , ayak uzatmak şart ,erken gıtme sansın varsa bence git,yıne sen bılırsın

Bende münibe hanım gidiyorum.Memnunmusunuz ilknur hanımdan nasıl ilgili bilgili bir doktormu.
Kesinlikle çok memnunum cok ilgili bi doktor, biraz mesafeli davranır ama hiç bir detayı atlamadan ilgilenir. Ablamda doktor onunla beraber gidiyorum ve ilknur hanımın doktorluğunu çok beğendi, 5,6 doktordan sonra ona devam etmeye basladm. munibe hanımda kesinlikle adını dahi duymak istemeyeceğim bir doktor, ona da gitmiştim gebelikten önce, onceki dogumumda plesanta yapisikligim olmuştu ama hafif derecede ve sadece 1 çocuğum var, bana sen bir daha cocuk düşünme, rahmin alinir, öyle tehlikeli vs bisürü şey söyledi tam durumumu bilmediği halde ve benim istediğim testleri bana yapmadı bide doktor olan benim buna ben karar veririm dedi ki benim hiç bir ses yükseltme itiraz etme yada bi saygisizligim olmadi. Daha sonra zaten hastaneye şikayet ettim be özür dilediler. Bir de yine bi iki hafta önce ablamın arkadaşları doktor ve hemşire bir çift, bilmeden ona gitmişler, 6 aylık bebekleri var şuan ve yeniden hamile kalmış, ona da sen aldır bu çocuğu, çok riskli ölürsün filan demiş. Onlarda çok şaşırmış bu tepkiye ve tabiki şikayet etmişler. BIraz yazdıkların uzun oldu ama kendisini kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Bunu kontrolde doktpruna sor canım yolculuk için fikir verecektir sana

kendinizi yormasanizda normal 8 ay itibariyle bircok kiside süt sızmaları başlar endise etmeyin güzel birsey sütünüz var demekki benim ilk dogumumda dogumdan 7 gun sonra ancak geldi sütüm kiz kardesim benden 20 gün önce doğum yapti onun 8 aydan itibaren sızıntılar başladı dogumla birlikte sütü geldi ve 2 sene bol bol sütü oldu

Bazen kasık ağrım oluyor.kısa süre olup geçiyor ama her oldugunda korkuyorum ya kasık ağırısı yaşayan vardı değil mi?

Bazen kasık ağrım oluyor.kısa süre olup geçiyor ama her oldugunda korkuyorum ya kasık ağırısı yaşayan vardı değil mi?
Benimde çok kaşık agrım var yurutmeyecek kadar, doktor bebek kaşığının üstünde duruyor dedi sol kasigima vermiş tüm ağırlığını ondan oliyor ağrı dedi, endiselenicek bişey yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…