Yaa bende bu hareketleri herhalde kanala yerleşiyor ondandır diye dusunuyordum ki, o içerde dönüyormuşBenimki de son gittiğim iki kontrolde başı asagidaydi ama niyeyse tekrar döndü gibi geliyor . Hiç durmuyor ki yerinde
Ondanmış demek . Neyse kötü bişe olmasında otursunlar napalımGittim doktora bebek resmen sol kasigimin üstünde oturuyordu. Doktor bebek tüm ağırlığını oraya vermiş ondan ağrın oluyor normal dedi
Ben tekmeleri gobek delıgımın hizasında sag ve sol karnımda hissedıyorum ,sanırım bitaraf el bitaraf ayakKızlar bebekleriniz dönmüş mü ?benimki hala enine duruyordu
Bu sefer başka doktora gittim, geçen haftaki ölçümler ile aynı cıktı :) yine bebeğin karin çevresi 1 hafta geride cıktı, tüm gelişimine bakınca yine gününden ilerde. Tabi farklı doktorlar ölçünce, sonuçların farklı olması çok normal dedi doktorda. Inşallah artık bu doktor ile devam edicem, çok beğendim kendisini ve ebesini :) nstye gerek duymadı şuan 33+2 deyim, erken doğum gözükmüyor dedi, rahim uzunluğunu ölçtü Bakalım:)Ondanmış demek . Neyse kötü bişe olmasında otursunlar napalımnasıldı genel olarak kaçıncı haftadasın
benimde sağ ve sol taraf bazen öyle garip oluyorki heryerde ayak var gibiBen tekmeleri gobek delıgımın hizasında sag ve sol karnımda hissedıyorum ,sanırım bitaraf el bitaraf ayaknasıl duruyo şuan kestıremıyorum ,sen nerde hıssedıyosun tekmelerı
Doktora sordum bebis nasıl duruyor diye, bası yukarda sol tarafta, poposu sol kasigimin üstünde ayakları da yine yüzüne dogru dedi :)Ben tekmeleri gobek delıgımın hizasında sag ve sol karnımda hissedıyorum ,sanırım bitaraf el bitaraf ayaknasıl duruyo şuan kestıremıyorum ,sen nerde hıssedıyosun tekmelerı
maşallah zamanında sağlıkla gelsin,çok sevindim.haftası için kafa boy karın çevresi ortalamasını mı alıyorlar aceba?Bu sefer başka doktora gittim, geçen haftaki ölçümler ile aynı cıktı :) yine bebeğin karin çevresi 1 hafta geride cıktı, tüm gelişimine bakınca yine gününden ilerde. Tabi farklı doktorlar ölçünce, sonuçların farklı olması çok normal dedi doktorda. Inşallah artık bu doktor ile devam edicem, çok beğendim kendisini ve ebesini :) nstye gerek duymadı şuan 33+2 deyim, erken doğum gözükmüyor dedi, rahim uzunluğunu ölçtü Bakalım:)
Bizde mayıs annelerini bu ara baya takip ediyoruz, bebisler inşallah sağlıkla sıhhatle gelirlerHerkese merhabalar ben de normalde haziran annesi görünüyorum ama ikiz bebek beklediğim için muhtemelen mayıs sonunda planlı sezeryan ile alınacak. İkizlerde genelde 36-37 lerde doğum oluyormuş. O yüzden daha çok mayıs anneleri grubundayım. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Başka ikiz bekleyen var mı acaba?
Benimde hergun oluyor canım normal galiba bende alisdimBazen kasık ağrım oluyor.kısa süre olup geçiyor ama her oldugunda korkuyorum yakasık ağırısı yaşayan vardı değil mi?
Evet Kafa ölçüsü, karin çevresi ve bacak boyu ölçümlerinin ortalaması alınıyor. Hepsinin tek tek hafta ile uyumuna bakıyorlar, 2 haftaya kadar sorun görülmüyor. Inşallah böyle devam eder :) kilosu 2035 cıktı. Çokta kilolu bir bebek olsun stemiyorum pek, sağlıklı olsun en önemlisi, zamanında gelsinmaşallah zamanında sağlıkla gelsin,çok sevindim.haftası için kafa boy karın çevresi ortalamasını mı alıyorlar aceba?
Başı aşağı geldikdem sonra ben dönmez sanıyordum demek yaramazlar tekrar dönüyor mıymış31 ve 32.haftada doktora gittim baş aşağı dönmüştü, bugün yine gittim yeniden donmuş bası yukarıdaydı
Mayıs anneleri mi takipdeyiz canım hep doğum karı takip ediyorum sağlıcakla kavuş yavrularına bizlerde tabikiHerkese merhabalar ben de normalde haziran annesi görünüyorum ama ikiz bebek beklediğim için muhtemelen mayıs sonunda planlı sezeryan ile alınacak. İkizlerde genelde 36-37 lerde doğum oluyormuş. O yüzden daha çok mayıs anneleri grubundayım. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Başka ikiz bekleyen var mı acaba?
Aynen bende öyle sanıyordum, hatta doktora demistim bi daha döner mi acaba, doktorda çok az bi ihtimal demiştiBaşı aşağı geldikdem sonra ben dönmez sanıyordum demek yaramazlar tekrar dönüyor mıymış
Daha çok doner demişti bana da dr 28.haftalarda .doguma kadar 10 defa doner dediydiBaşı aşağı geldikdem sonra ben dönmez sanıyordum demek yaramazlar tekrar dönüyor mıymış
Sağlıkla gelsinler canımHerkese merhabalar ben de normalde haziran annesi görünüyorum ama ikiz bebek beklediğim için muhtemelen mayıs sonunda planlı sezeryan ile alınacak. İkizlerde genelde 36-37 lerde doğum oluyormuş. O yüzden daha çok mayıs anneleri grubundayım. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Başka ikiz bekleyen var mı acaba?
Teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için.Kesinlikle çok memnunum cok ilgili bi doktor, biraz mesafeli davranır ama hiç bir detayı atlamadan ilgilenir. Ablamda doktor onunla beraber gidiyorum ve ilknur hanımın doktorluğunu çok beğendi, 5,6 doktordan sonra ona devam etmeye basladm. munibe hanımda kesinlikle adını dahi duymak istemeyeceğim bir doktor, ona da gitmiştim gebelikten önce, onceki dogumumda plesanta yapisikligim olmuştu ama hafif derecede ve sadece 1 çocuğum var, bana sen bir daha cocuk düşünme, rahmin alinir, öyle tehlikeli vs bisürü şey söyledi tam durumumu bilmediği halde ve benim istediğim testleri bana yapmadı bide doktor olan benim buna ben karar veririm dedi ki benim hiç bir ses yükseltme itiraz etme yada bi saygisizligim olmadi. Daha sonra zaten hastaneye şikayet ettim be özür dilediler. Bir de yine bi iki hafta önce ablamın arkadaşları doktor ve hemşire bir çift, bilmeden ona gitmişler, 6 aylık bebekleri var şuan ve yeniden hamile kalmış, ona da sen aldır bu çocuğu, çok riskli ölürsün filan demiş. Onlarda çok şaşırmış bu tepkiye ve tabiki şikayet etmişler. BIraz yazdıkların uzun oldu ama kendisini kesinlikle tavsiye etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?