2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benimki de son gittiğim iki kontrolde başı asagidaydi ama niyeyse tekrar döndü gibi geliyor . Hiç durmuyor ki yerinde
Yaa bende bu hareketleri herhalde kanala yerleşiyor ondandır diye dusunuyordum ki, o içerde dönüyormuş hiç beklemiyordum aslında sok oldum, inşallah geri döner eğer dondu gibi geliyorsa olabilir büyük ihtimal

Ben doktora ne sorsam hamileliğin başından beri daha ne ağrılrı çekceksin bi bilsen dedi ondan adama artık normal mi diye sormuyorum çünkü kesin normal oluyor o ağrı. 32 de benimde dönmemişti pztsi kontrol var umarım dönmüştür ya

Herkese merhabalar ben de normalde haziran annesi görünüyorum ama ikiz bebek beklediğim için muhtemelen mayıs sonunda planlı sezeryan ile alınacak. İkizlerde genelde 36-37 lerde doğum oluyormuş. O yüzden daha çok mayıs anneleri grubundayım. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Başka ikiz bekleyen var mı acaba?

Sanki bütün hafta sokakta geziyomuşum gibi bu yasak gireceği anda nasıl stres yapıyorum. Bişey olsa bir yere yetişemicem gibi :))

Ondanmış demek . Neyse kötü bişe olmasında otursunlar napalım nasıldı genel olarak kaçıncı haftadasın
Bu sefer başka doktora gittim, geçen haftaki ölçümler ile aynı cıktı :) yine bebeğin karin çevresi 1 hafta geride cıktı, tüm gelişimine bakınca yine gününden ilerde. Tabi farklı doktorlar ölçünce, sonuçların farklı olması çok normal dedi doktorda. Inşallah artık bu doktor ile devam edicem, çok beğendim kendisini ve ebesini :) nstye gerek duymadı şuan 33+2 deyim, erken doğum gözükmüyor dedi, rahim uzunluğunu ölçtü Bakalım:)

Ben tekmeleri gobek delıgımın hizasında sag ve sol karnımda hissedıyorum ,sanırım bitaraf el bitaraf ayak nasıl duruyo şuan kestıremıyorum ,sen nerde hıssedıyosun tekmelerı
benimde sağ ve sol taraf bazen öyle garip oluyorki heryerde ayak var gibi ve bazen öyle bir dönüyor karnım yamuk yumuk felç oluyorum o zaman .kaburgalarımın hemen altı çok acıyor sanırım biraz yukarıda

Ben tekmeleri gobek delıgımın hizasında sag ve sol karnımda hissedıyorum ,sanırım bitaraf el bitaraf ayak nasıl duruyo şuan kestıremıyorum ,sen nerde hıssedıyosun tekmelerı
Doktora sordum bebis nasıl duruyor diye, bası yukarda sol tarafta, poposu sol kasigimin üstünde ayakları da yine yüzüne dogru dedi :)

maşallah zamanında sağlıkla gelsin,çok sevindim.haftası için kafa boy karın çevresi ortalamasını mı alıyorlar aceba?

Bizde mayıs annelerini bu ara baya takip ediyoruz, bebisler inşallah sağlıkla sıhhatle gelirler

maşallah zamanında sağlıkla gelsin,çok sevindim.haftası için kafa boy karın çevresi ortalamasını mı alıyorlar aceba?
Evet Kafa ölçüsü, karin çevresi ve bacak boyu ölçümlerinin ortalaması alınıyor. Hepsinin tek tek hafta ile uyumuna bakıyorlar, 2 haftaya kadar sorun görülmüyor. Inşallah böyle devam eder :) kilosu 2035 cıktı. Çokta kilolu bir bebek olsun stemiyorum pek, sağlıklı olsun en önemlisi, zamanında gelsin

Mayıs anneleri mi takipdeyiz canım hep doğum karı takip ediyorum sağlıcakla kavuş yavrularına bizlerde tabiki

Sağlıkla gelsinler canım Minnaklarimm isimli arkadaş da ikiz bekliyordu yanlış hatırlamıyorsam

Teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…