2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Merhaba canım ben varım. Bende tam tersi kendi kendime totem yapıyorum. Büyük ihtimalle haziranda doğum yapacağım ama haftalarının görmelerini en azından 38 e gelmelerini çok istiyorum hayırlısı ile onun için gerçek doğum tarihim olan temmuz grubunda yazıyorum daha çok. Burda hayalet gibi kızları takip ediyorum rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Sen arada buraya da yaz canım sanki Haziran annesi olacaksın gibi bı his geldi içime sağlıcakla gelsinler inşallah

Kizlar 33 haftaya girince bebegin hareketlerinde azalmalar oldu , önceden sabahlari beni tekmeleriyle uyandirridi simdi o tekmeler yok gun icindede cok az oluyor boyle benim gibi olan varmi

Kizlar 33 haftaya girince bebegin hareketlerinde azalmalar oldu , önceden sabahlari beni tekmeleriyle uyandirridi simdi o tekmeler yok gun icindede cok az oluyor boyle benim gibi olan varmi
Bende de öyle 1 haftadır azalma hissediyorum, daha dün doktora gittim, herhangi bi sorun yoktu. Uzun zaman hareket hissetmeyincede evde kalp atisini kontrol ediyorum

Sen arada buraya da yaz canım sanki Haziran annesi olacaksın gibi bı his geldi içime sağlıcakla gelsinler inşallah
Orası kesin canım 15 Haziran diyor doktorum son kontrolde iki hafta daha beklemek istiyorum dedim bebişler durursa neden olmasın dedi bakalım artık sizin haftanız ilerde ya canım onun içinde aslında biraz orda kendi haftamdan arkadaşlarla daha net anlıyorum. Siz 4 hafta ortalama benden öndesiniz. Günlük girip okuyorum yazdıklarınızı.

Gunaydin bugun bende uyandigimdan beri asiri bir kasik agrisi var ayakta duramiyorum dun 1 saatlik yurusuyus yaptim acaba ondan midir telas yaptim biraz

Bugün benim de sol tarafıma sanki bi iğne batıyor gibi ağrı saplanıyo geçiyo biraz sonra tekrar aynı oluyo ben bayadır magnezyum içmiyorum ondan mı acaba ağrının girip çıkması da korkuttu beni yaa

İnşallah gönlüne göre olur canım haftalar ilerledikçe zorlanmalar da başlıyor benim kendim için tahminim 36+ lar o da bayramdan sonra oluyor ya mayıs sonu ya da en faz 37 dolduğu gün yani 1 haziran. Sağlıkla gelsin inşallah kuzular ama ikinci gebeliğim olduğu için diyebilirim ki tek gebelik çok rahatmış ikiz acayip zorluyor. Gelişimleri nasıl bebeklerinin cinsiyetleri nedir?

Benim ilk gebelik canım. Karşılaştırma durumum onun için yok ama çok yormadılar rabbime çok şükür 30 dan sonra bakıyorum tek bebişlerin 34. Haftasıyla aynı durumdayım. Gelişimleri iyi canım kızım biraz oğluma göre zayıf kalıyor. 19. Hafta perinatologa gittiğimde aynıydı o haftaya kadar eşittiler. 23. Haftada oğlum arayı açmaya başladı. 27 de yine öyle. Geçen hafta gittiğimde kızım oğlum kadar almıştı 190 gr fark var. Senin cinsiyetleri aynımı. Dokturum bana ikizlerde kilo farklı mutlaka oluyor birde senin kız ve erkek olunca haliyle gelişimleri aynı olmuyor dedi. 36. Haftam benimde 15 Haziran. Bugün 31+0 olduk çok şükür

Bende de öyle 1 haftadır azalma hissediyorum, daha dün doktora gittim, herhangi bi sorun yoktu. Uzun zaman hareket hissetmeyincede evde kalp atisini kontrol ediyorum
Bende doktoruma sordum 24 saat icinde 10 defa oynamasi normal yeterli bizim icin dedi benmkide tam o durumda işte canım

Bende doktoruma sordum 24 saat icinde 10 defa oynamasi normal yeterli bizim icin dedi benmkide tam o durumda işte canım
Eğer daha azalırsa gidersin doktora, her doktorun sayı sayması farklı oluyor, bazilarida yemeklerden sonra 10 kere sayın diyor yerleri azaldığı için eski kuvvetli hareketleri çok olmuyor zaten ama hep bi endişe oluyor yinede

nbr hanımlar nasılsınız bu aralar cok daralıyorum bunalıyorum evden cıkma ma 3 yaşındaki kızıma yetememe 7/20 oyun oynayan eş ağır geçen hamilelik bi türlü motıve olamayorum ilk defa 2 gun üst üste dısarı cıkıp bebişe bişeyler aldım korka korka hala hastane hakkında tam karar vermiş değilim

Bide süt pompası aldınız mınkızlar gerekli bişey mi
Bazıları için çok gerekli oluyor bazıları hiç ihtiyaç duymuyor. Özellikle çalışmayı düşününlere gerekli. Ben ablaminkini almıştım, hastanedeyken antibiyotik kullanmistim doktor sutu bebeğe verme sağ demişti bi o zaman kullandım sonrada gerek kalmadı, zaten pek sütümde olmadi. Ablamın sutu fiskirirdi, fazlaydı, o çok kullandı, sağıp buzluğa atardı ben kızıma verirdim

Bide süt pompası aldınız mınkızlar gerekli bişey mi
Ben aldim cnm eger clsiosan ztn sart yada uzun sure emzireym diosan ilk emzrmeden itibaren sagmayi oneriolar emzrdkten sora kalan sutu hep sagdm ilk kizimdada bukezde ole yapip istiflicem insallah dolaba ise basalyanca en buyuk kurtarici.

bi kaynanama geldim 1 hafta önce kaldım öylece burdada açılamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…