Evet canım haftalar ilerliyor artık yaklaşıyoruz daha çok gibi geliyor bide bakıyorum sanki çok az kalmış gibiOrası kesin canım 15 Haziran diyor doktorumson kontrolde iki hafta daha beklemek istiyorum dedim bebişler durursa neden olmasın dedi bakalım artık sizin haftanız ilerde ya canım onun içinde aslında biraz orda kendi haftamdan arkadaşlarla daha net anlıyorum. Siz 4 hafta ortalama benden öndesiniz. Günlük girip okuyorum yazdıklarınızı.
30. Hafta sonrası evet biraz daha ağırlaştı göbek falan. Hayırlısı ile atlatsak şu son 4 5 haftayı daEvet canım haftalar ilerliyor artık yaklaşıyoruz daha çok gibi geliyor bide bakıyorum sanki çok az kalmış gibiyorgunluk çöküyor bana bı tanesiyle sen iki taneyi tasiyirsun bide daha zordur galiba.
Yorulunca artması normal gibi dün bende bahçeye çiçek falan dikdim akşam üstü çok ağrım vardı yemekden sonra dinlendim ve geçti .sabahdan beri de temizlik yaptım evde şimdi dinleniyorum yoksa sanki yine ağrıtacak gibiGunaydin bugun bende uyandigimdan beri asiri bir kasik agrisi var ayakta duramiyorum dun 1 saatlik yurusuyus yaptim acaba ondan midir telas yaptim biraz
Haftan erkense bence iç magnezyumu ihmal etmeBugün benim de sol tarafıma sanki bi iğne batıyor gibi ağrı saplanıyo geçiyo biraz sonra tekrar aynı oluyo ben bayadır magnezyum içmiyorum ondan mı acaba ağrının girip çıkması da korkuttu beni yaa
2 saatte 10 hareket diye biliyorum 24 saat çok fazla bence uzanıp sessiz bı ortamda dinle bebeğini bence daha fazla hareket edecekdir. Çikolata falan da ye aç kalma sakinBende doktoruma sordum 24 saat icinde 10 defa oynamasi normal yeterli bizim icin dedi benmkide tam o durumda işte canım
Aramızda çok da yokmuş ben de yarın 33+0 olucam . Belki aynı hafta bile doğum yapabiliriz30. Hafta sonrası evet biraz daha ağırlaştı göbek falan. Hayırlısı ile atlatsak şu son 4 5 haftayı dasöylerken bile garip oluyorum 5 hafta
Bı ramazan telaşı var gidiyor bizde . Bende de bı mutsuzluk can sıkıntısı başladı sanırım daha çok ilgi bekliyorumnbr hanımlar nasılsınız bu aralar cok daralıyorum bunalıyorum evden cıkma ma 3 yaşındaki kızıma yetememe 7/20 oyun oynayan eş ağır geçen hamilelik bi türlü motıve olamayorum ilk defa 2 gun üst üste dısarı cıkıp bebişe bişeyler aldım korka korka hala hastane hakkında tam karar vermiş değilim
Ben de onun için sırf gittim sıkıntı yok dediKizlar 33 haftaya girince bebegin hareketlerinde azalmalar oldu , önceden sabahlari beni tekmeleriyle uyandirridi simdi o tekmeler yok gun icindede cok az oluyor boyle benim gibi olan varmi
İnşallah 40. Haftanı bekler yavrun da böylece aynı doğururuzAramızda çok da yokmuş ben de yarın 33+0 olucam . Belki aynı hafta bile doğum yapabiliriz
Benim ilk gebelik canım. Karşılaştırma durumum onun için yok ama çok yormadılar rabbime çok şükür30 dan sonra bakıyorum tek bebişlerin 34. Haftasıyla aynı durumdayım. Gelişimleri iyi canım kızım biraz oğluma göre zayıf kalıyor. 19. Hafta perinatologa gittiğimde aynıydı o haftaya kadar eşittiler. 23. Haftada oğlum arayı açmaya başladı. 27 de yine öyle. Geçen hafta gittiğimde kızım oğlum kadar almıştı 190 gr fark var. Senin cinsiyetleri aynımı. Dokturum bana ikizlerde kilo farklı mutlaka oluyor birde senin kız ve erkek olunca haliyle gelişimleri aynı olmuyor dedi. 36. Haftam benimde 15 Haziran. Bugün 31+0 olduk çok şükür
Bizde de durum aynı. Oğlum haftasının üç gün falan önünde oluyor kız oğlana göre bir hafta minik kalıyor. Baktım bir çok yere çokta küçük değil ama işte haftasında olsa tam daha iyi olacak. Bende öğretmenim 23. Haftama kadar çalışmış oldum. Evet bu haftalar çok önemli. Hayırlısı sağ salim alalım kucağımızaMaşallah canım büyüsün kuzucuklarbenim de bir kız bir erkek nasipse. Benim de kızım ufak erkeğe göre aralarında 1 hafta fark var oğlum haftasında kız 1 hafta ufak benim doktorumda normal sınırlarda dedi zaten gelişim olarak aynı sadece kilo olarak ufak. İnşallah bekler bebişler en azından küveze girmezler. İlk bebeklerin olmasına çok sevindim sağlıkla kavuşun inşallah benim 3,5 yaşında kızım da olunca ister istemez 30.haftaya kadar hem onunla ilgilen hem ev işi hem de öğretmenim tatil olana kadar çalıştım. O yüzden yorucu oldu şimdi de baya ağırlaştım ayakta duramıyorum uzun süre. Yine çok şükür sancı vs yok. Pazartesi tam 34+0 olacağız. İnşallah daha da dururlar özellikle 35.haftaya kadar hızlı kilo alımı olacak dedi doktorum bizim için o haftaya kadar özellikle çok önemli dedi. Hayırlısı olsun bakalım
Aynen giderim canim valla hayirlisindan doğaydı o endişe devam edecek gibiEğer daha azalırsa gidersin doktora, her doktorun sayı sayması farklı oluyor, bazilarida yemeklerden sonra 10 kere sayın diyoryerleri azaldığı için eski kuvvetli hareketleri çok olmuyor zaten ama hep bi endişe oluyor yinede
Aslinda surekli atıştırıyorum ama uzanip dinlemedim birazan cikolata yiyip dinlim bakalim2 saatte 10 hareket diye biliyorum 24 saat çok fazla bence uzanıp sessiz bı ortamda dinle bebeğini bence daha fazla hareket edecekdir. Çikolata falan da ye aç kalma sakin
Bence bizi virüs psikolojik olarak çok yordu. En azından beni. 2 aydır evden çıkmadan geçiyor. Daraldım. Rahat rahat çıkıp hiçblr şeylerini alamadım. Netten sipariş verdik. Bu hafta içi gidip kıyafet alacağız onda da ben ağırlaşmaya başladım. Ev çok kötü durumda eşim sağ olsun yaptı ama evi de mahvetti. Bayram sonrası halıları yıkamaya vereceğim. Perdeleri atarız. Mutfak için kadın çağıracağım. İkimizin de ailesi uzakta. Evi halletmeden anneme gel demek istemiyorum. Yazarken bile ruhum daralıyor. Doğuma doktorun verdiği güne bakarsak 5 hafta var ve hepsi bu arada olacakKizlar ben de bu sabah yataktan çıkmak istemedim artık o kadar agirlastim ve bi suru sorun stresten o kadar sıkıldım ki, açıkçası hiç sevemedim ben bu hamile olma durumunu.. herkes bebek gelince hamilelik döneminin özlendiginden falan bahseder ya, kendi adima bi an önce zaman gecsin bebisim sağ salim gelsin de bugünleri hatırlamak bile istemiyorum diye düşünüp duruyorum .. yine de her gun şükrediyorum ama sonucta bana hayatimin en kiymetlisini, evladimi getirecek bu yol ama dogrusu hic keyif alamadım bu süreçten
Bu pandemi den dolayı böyle hissediyorsun ve yalnız oldugun için canım . Hiç sıkma canını herşey gelir geçer az daha sabır .ikinci gebeliginde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksin yalnızlık yorgunluğu seninkiKizlar ben de bu sabah yataktan çıkmak istemedim artık o kadar agirlastim ve bi suru sorun stresten o kadar sıkıldım ki, açıkçası hiç sevemedim ben bu hamile olma durumunu.. herkes bebek gelince hamilelik döneminin özlendiginden falan bahseder ya, kendi adima bi an önce zaman gecsin bebisim sağ salim gelsin de bugünleri hatırlamak bile istemiyorum diye düşünüp duruyorum .. yine de her gun şükrediyorum ama sonucta bana hayatimin en kiymetlisini, evladimi getirecek bu yol ama dogrusu hic keyif alamadım bu süreçten
Bayram geçsin bende hemen halıları yollicam aynı bizde de temizlikBence bizi virüs psikolojik olarak çok yordu. En azından beni. 2 aydır evden çıkmadan geçiyor. Daraldım. Rahat rahat çıkıp hiçblr şeylerini alamadım. Netten sipariş verdik. Bu hafta içi gidip kıyafet alacağız onda da ben ağırlaşmaya başladım. Ev çok kötü durumda eşim sağ olsun yaptı ama evi de mahvetti. Bayram sonrası halıları yıkamaya vereceğim. Perdeleri atarız. Mutfak için kadın çağıracağım. İkimizin de ailesi uzakta. Evi halletmeden anneme gel demek istemiyorum. Yazarken bile ruhum daralıyor. Doğuma doktorun verdiği güne bakarsak 5 hafta var ve hepsi bu arada olacak
O dert bendede var bayram.biter bitmez ev temizlencek.halilar verilcek perdeler duvarlar cok is var cokk ondan sonrada dogumu bekleriz rahat rahat insallahBayram geçsin bende hemen halıları yollicam aynı bizde de temizlik
Benim üçüncü çocuğum olacak inşallah ilki 35. Hafta ikinci 38 de doğdu 40i pek sanmıyorum ama hayırlı saatte gelsinler de sağ salim . İnşallah bebeklerin uslu olur ben 3 çocuklu olarak huniyi takacağım kesinİnşallah 40. Haftanı bekler yavrun da böylece aynı doğururuzhayırlısı rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman gelecekler minik kuşlar en hayırlı zamanda gelsinler doğum sonrası yazarız ben iki bebişle huni kafada
İnşallah valla bayrama kadar dogurmayalim yeterO dert bendede var bayram.biter bitmez ev temizlencek.halilar verilcek perdeler duvarlar cok is var cokk ondan sonrada dogumu bekleriz rahat rahat insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?