2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evet canım haftalar ilerliyor artık yaklaşıyoruz daha çok gibi geliyor bide bakıyorum sanki çok az kalmış gibi yorgunluk çöküyor bana bı tanesiyle sen iki taneyi tasiyirsun bide daha zordur galiba.

Evet canım haftalar ilerliyor artık yaklaşıyoruz daha çok gibi geliyor bide bakıyorum sanki çok az kalmış gibi yorgunluk çöküyor bana bı tanesiyle sen iki taneyi tasiyirsun bide daha zordur galiba.
30. Hafta sonrası evet biraz daha ağırlaştı göbek falan. Hayırlısı ile atlatsak şu son 4 5 haftayı da söylerken bile garip oluyorum 5 hafta

Gunaydin bugun bende uyandigimdan beri asiri bir kasik agrisi var ayakta duramiyorum dun 1 saatlik yurusuyus yaptim acaba ondan midir telas yaptim biraz
Yorulunca artması normal gibi dün bende bahçeye çiçek falan dikdim akşam üstü çok ağrım vardı yemekden sonra dinlendim ve geçti .sabahdan beri de temizlik yaptım evde şimdi dinleniyorum yoksa sanki yine ağrıtacak gibi
Bugün benim de sol tarafıma sanki bi iğne batıyor gibi ağrı saplanıyo geçiyo biraz sonra tekrar aynı oluyo ben bayadır magnezyum içmiyorum ondan mı acaba ağrının girip çıkması da korkuttu beni yaa
Haftan erkense bence iç magnezyumu ihmal etme

Bende doktoruma sordum 24 saat icinde 10 defa oynamasi normal yeterli bizim icin dedi benmkide tam o durumda işte canım
2 saatte 10 hareket diye biliyorum 24 saat çok fazla bence uzanıp sessiz bı ortamda dinle bebeğini bence daha fazla hareket edecekdir. Çikolata falan da ye aç kalma sakin

Bı ramazan telaşı var gidiyor bizde . Bende de bı mutsuzluk can sıkıntısı başladı sanırım daha çok ilgi bekliyorum bende bazen eşimle markete falan gidiyorum bı kaç kez peyzajciya gittik onun harici hep ev ve bahçe yoruldum . Bebeginde ihtiyaçlarını en son geçen hafta e bebekden aldım . Ufak bı sallanir beşik istiyorum oturma odasına o kaldı onuda sanırım Haziran başında Dr gidince alicam ordan çıkınca

Kızlar evimin altı ebebek yani binanın altı , korkudan gidemiyorum ama arabalar dolup taşıyo balkondan baktığımda hep görüyorum yani tıklım tıklım ben burdan inemiyorum aşağıya millet rahat rahat geliyo benimde mi rahat olmam lazım bilemedim.

Aramızda çok da yokmuş ben de yarın 33+0 olucam . Belki aynı hafta bile doğum yapabiliriz
İnşallah 40. Haftanı bekler yavrun da böylece aynı doğururuz hayırlısı rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman gelecekler minik kuşlar en hayırlı zamanda gelsinler doğum sonrası yazarız ben iki bebişle huni kafada

Maşallah canım büyüsün kuzucuklar benim de bir kız bir erkek nasipse. Benim de kızım ufak erkeğe göre aralarında 1 hafta fark var oğlum haftasında kız 1 hafta ufak benim doktorumda normal sınırlarda dedi zaten gelişim olarak aynı sadece kilo olarak ufak. İnşallah bekler bebişler en azından küveze girmezler. İlk bebeklerin olmasına çok sevindim sağlıkla kavuşun inşallah benim 3,5 yaşında kızım da olunca ister istemez 30.haftaya kadar hem onunla ilgilen hem ev işi hem de öğretmenim tatil olana kadar çalıştım. O yüzden yorucu oldu şimdi de baya ağırlaştım ayakta duramıyorum uzun süre. Yine çok şükür sancı vs yok. Pazartesi tam 34+0 olacağız. İnşallah daha da dururlar özellikle 35.haftaya kadar hızlı kilo alımı olacak dedi doktorum bizim için o haftaya kadar özellikle çok önemli dedi. Hayırlısı olsun bakalım

Bizde de durum aynı. Oğlum haftasının üç gün falan önünde oluyor kız oğlana göre bir hafta minik kalıyor. Baktım bir çok yere çokta küçük değil ama işte haftasında olsa tam daha iyi olacak. Bende öğretmenim 23. Haftama kadar çalışmış oldum. Evet bu haftalar çok önemli. Hayırlısı sağ salim alalım kucağımıza

Aynen giderim canim valla hayirlisindan doğaydı o endişe devam edecek gibi

2 saatte 10 hareket diye biliyorum 24 saat çok fazla bence uzanıp sessiz bı ortamda dinle bebeğini bence daha fazla hareket edecekdir. Çikolata falan da ye aç kalma sakin
Aslinda surekli atıştırıyorum ama uzanip dinlemedim birazan cikolata yiyip dinlim bakalim

Kizlar ben de bu sabah yataktan çıkmak istemedim artık o kadar agirlastim ve bi suru sorun stresten o kadar sıkıldım ki, açıkçası hiç sevemedim ben bu hamile olma durumunu.. herkes bebek gelince hamilelik döneminin özlendiginden falan bahseder ya, kendi adima bi an önce zaman gecsin bebisim sağ salim gelsin de bugünleri hatırlamak bile istemiyorum diye düşünüp duruyorum .. yine de her gun şükrediyorum ama sonucta bana hayatimin en kiymetlisini, evladimi getirecek bu yol ama dogrusu hic keyif alamadım bu süreçten

Bence bizi virüs psikolojik olarak çok yordu. En azından beni. 2 aydır evden çıkmadan geçiyor. Daraldım. Rahat rahat çıkıp hiçblr şeylerini alamadım. Netten sipariş verdik. Bu hafta içi gidip kıyafet alacağız onda da ben ağırlaşmaya başladım. Ev çok kötü durumda eşim sağ olsun yaptı ama evi de mahvetti. Bayram sonrası halıları yıkamaya vereceğim. Perdeleri atarız. Mutfak için kadın çağıracağım. İkimizin de ailesi uzakta. Evi halletmeden anneme gel demek istemiyorum. Yazarken bile ruhum daralıyor. Doğuma doktorun verdiği güne bakarsak 5 hafta var ve hepsi bu arada olacak

Bu pandemi den dolayı böyle hissediyorsun ve yalnız oldugun için canım . Hiç sıkma canını herşey gelir geçer az daha sabır .ikinci gebeliginde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksin yalnızlık yorgunluğu seninki

Bayram geçsin bende hemen halıları yollicam aynı bizde de temizlik

Benim üçüncü çocuğum olacak inşallah ilki 35. Hafta ikinci 38 de doğdu 40i pek sanmıyorum ama hayırlı saatte gelsinler de sağ salim . İnşallah bebeklerin uslu olur ben 3 çocuklu olarak huniyi takacağım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…