2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Karın sertleşmesini bi arkadaş sormuş ben bi hafta önce doktoruma sordum normaldir demişti

Ben 38 i görmeyi çok isterim. Ama işte sanki zor gibi 36 yı görelim mevlam büyük hazır gibi canım hastane çantamı bu hafta hazır edeceğim. Bizim ciciler ninelerden gelecek. Ben acil bir durum için aldım. Yıkadım yarın ütü yapacağım. Ömer Taha ile Ahsen Ada olacak inşallah canım kıskanır ya her şeyin farkında senin işin zor

Makrome kapı süsü yapılıyor ya onlarda çok güzel öyle bir şey de yapabilirsin

Maşallah canım kolay gelsin sana da fazla yormadan yap ütüyü. Ya aslında 38de olur gibi geliyor aslında çok ayakta durmazsan kendini yormazsan kalabilir ama 36-37 den sonra doktorlar çokta riske girmiyorlar ve gerçekten gün geçtikçe zorlaşıyor. Yine şükür ki çok sıcaklara kalmayacağız sıcakta hiç çekilmez

Uzun suruyorsa sancin doktora gorun ama kisa sureliyse yalanci sanci diyorlar. Benimki uzun suruyordu diye gittim bebek asagiya inmis. Erken dogum riski var dedi. Kisa sureliyse sorun yok diye biliyorum
Cuma günü gitmiştim bana dedi bebek kanala girmiş erken gelebilir kanala girdiği için mi sancı sık oluyor canım cuma gel nst ye gir dedi bende cumayı bekliyorum inşallah artmaz sancım daha fazla bi kaç gündür sancım var hep

Kizlar bu sancı dediğiniz nasıl bişey benim sertlesmem var ve kalkınca agrim2 oluyor ama öyle 5 dakika vs süreyle değil öyle sertleşen bölge agriyor

Senin imzanı görünce kalbim ürperiyor ilk olması ne bileyim yaklaştıkça bir korku oluyor :)) evdeyim yaptığım şey eşime iftarlık yemek yapmak. Öncesinde tecrübe olmayınca her şeyden anlam çıkarıyor

Aslında senin durumun çok daha iyi canım ben tecrübeliyim ama malesef iyi tecrübelerim yok kızım kolik bebekti her gün akşam 6-10 arası ağlama krizi olurdu. Gece sabaha kadar asla uyumadı ve hep kucaktaydı asla kendi başına duramazdı. Şimdi ikizlerde öyle olursa korkusu sarıyor beni yavaştan şimdiye kadar hep erken doğum olmasında diye diye geldim şimdi doğum yaklaşıyor beni de nasıl bakıcam nasıl emziricem korkusu sardı. Bir de şey kafama takılıyor emziricez ama nasıl olacak önce hangisini emziricez doydu mu nasıl anlıycaz kafamda deli sorular ayrı ayrı birer göğsü mü emzirmek gerek sonrasında da sağmak lazım. Çok karmaşığım bu konuda

İkisini aynı anda deneyeceğim pompa götüreceğim yanımda, mama yapacağız. O an ne gerekiyorsa artık Sarılık olmasınlar inşallah yazarız o dönem inşallah bu sefer kolay olur bebişlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…