Günde en az 15 kez hickiriyor ve hickiriklari 100 ekadar sayılıyorÇok güzel benimkide hickirikli:)
Arada oluyor yorulunca . Bazen daha şiddetli ama geçiyor sonra . Geçmiyor mu senin ki?Arkadaşlar adet sancısı gibi sancı çeken var mı benim sürekli karnıma girip duruyor
Bugün sürekli karnımda sancı vardı bi kaç adım yürüdüm belim kopacak gibi oldu karnıma sancılar girdiArada oluyor yorulunca . Bazen daha şiddetli ama geçiyor sonra . Geçmiyor mu senin ki?
MasaAllah canim baya fazlaGünde en az 15 kez hickiriyor ve hickiriklari 100 ekadar sayılıyor
Uzun suruyorsa sancin doktora gorun ama kisa sureliyse yalanci sanci diyorlar. Benimki uzun suruyordu diye gittim bebek asagiya inmis. Erken dogum riski var dedi. Kisa sureliyse sorun yok diye biliyorumArkadaşlar adet sancısı gibi sancı çeken var mı benim sürekli karnıma girip duruyor
Ben 38 i görmeyi çok isterim. Ama işte sanki zor gibiİhtiyaç duyarsam erken doğum riski olursa yatırırım dedi doğumu geciktirmek için. Benim doktorum 32 yi görürüz 34 ü zorlarız demişti en baştaşükür bugün 34+2 yiz. Şimdi de maşallah diyeyim nazar değmesin iyi gidiyor dedi sancı vs çıkmadıkça doktorum mutlu oluyor süper herşey diyor inşallah böyle devam eder en azından 36yı görürüz. Gerçi küvez olayı zamanında doğan bebeklerde bile olabiliyor. Sağlıklı olsunlar inşallah girseler bile sağlıkla toparlanırlar. Hazırlıkları bitirdiniz mi ikizin hazırlığı da iki kat oluyor benim kızım şimdiden kıskanmaya başladı ikizlere şifonyer aldık eşyaları için bunu benim odama getirin diyor isimleri belli mi senin kuzuların
Ben antepte merkezdeyim canımYa çok iyi. İlçede misin? Ben merkezdeyim. Annemde onların orda sormuş yok demişler. Kara kara düşünüyorum bende
Makrome kapı süsü yapılıyor ya onlarda çok güzel öyle bir şey de yapabilirsinKarar verdiysen iyi ya ben kararsizim hala esim de karar vermemi bekliyor hatta tum aileKapi susunu ben ev icin yaptircam canim. Ilk yil odasinda tulle beraber kalsin istiyorum. Yegenlerime de arkadaslarimin cocuklarina da oyle yaptik cok guzel oluyor. Bebek sekeri de zaten memlekete giderim dogumdan sonra o zaman dagitcam aileme arkadaslarima.
Ben 38 i görmeyi çok isterim. Ama işte sanki zor gibi36 yı görelim mevlam büyük hazır gibi canım hastane çantamı bu hafta hazır edeceğim. Bizim ciciler ninelerden gelecek. Ben acil bir durum için aldım. Yıkadım yarın ütü yapacağım. Ömer Taha ile Ahsen Ada olacak inşallah canım kıskanır ya her şeyin farkında senin işin zor
Cuma günü gitmiştim bana dedi bebek kanala girmiş erken gelebilir kanala girdiği için mi sancı sık oluyor canım cuma gel nst ye gir dedi bende cumayı bekliyorum inşallah artmaz sancım daha fazla bi kaç gündür sancım var hepUzun suruyorsa sancin doktora gorun ama kisa sureliyse yalanci sanci diyorlar. Benimki uzun suruyordu diye gittim bebek asagiya inmis. Erken dogum riski var dedi. Kisa sureliyse sorun yok diye biliyorum
Kizlar bu sancı dediğiniz nasıl bişey benim sertlesmem var ve kalkınca agrim2 oluyor ama öyle 5 dakika vs süreyle değil öyle sertleşen bölge agriyorCuma günü gitmiştim bana dedi bebek kanala girmiş erken gelebilir kanala girdiği için mi sancı sık oluyor canım cuma gel nst ye gir dedi bende cumayı bekliyorum inşallah artmaz sancım daha fazla bi kaç gündür sancım var hep
Senin imzanı görünce kalbim ürperiyorMaşallah canım kolay gelsin sana da fazla yormadan yap ütüyü. Ya aslında 38de olur gibi geliyor aslında çok ayakta durmazsan kendini yormazsan kalabilir ama 36-37 den sonra doktorlar çokta riske girmiyorlar ve gerçekten gün geçtikçe zorlaşıyor. Yine şükür ki çok sıcaklara kalmayacağız sıcakta hiç çekilmez
Bende hemen yan şehirde komşunum üstelik orda kısıtlama devam ederken açık burda kısıtlama iki üç gün önce kalktı ama tık yokBen antepte merkezdeyim canım ☺
Benim adet sancısı gibi sancı giriyor sertleşmeyi ben doktora sordum normal demiştiKizlar bu sancı dediğiniz nasıl bişey benim sertlesmem var ve kalkınca agrim2 oluyor ama öyle 5 dakika vs süreyle değil öyle sertleşen bölge agriyor
Baya kasiyor sertlesince ya dokununcada orası ağrıyor ben anlamadım internete ne yazsan felakett tellalı sayfalar insan korkuyorBenim adet sancısı gibi sancı giriyor sertleşmeyi ben doktora sordum normal demişti
Senin imzanı görünce kalbim ürperiyorilk olması ne bileyim yaklaştıkça bir korku oluyor :)) evdeyim yaptığım şey eşime iftarlık yemek yapmak. Öncesinde tecrübe olmayınca her şeyden anlam çıkarıyor
Akşam yemek yerken hıçkırıyordu, şuan yine hıçkırıyor. Öğlen doktora giderkende hıçkırıyordu. Bu çocuk sürekli hıçkırıyor :))Birgun icinde kac defa hickirik tutuyor canim
İkisini aynı anda deneyeceğimAslında senin durumun çok daha iyi canımben tecrübeliyim ama malesef iyi tecrübelerim yok kızım kolik bebekti her gün akşam 6-10 arası ağlama krizi olurdu. Gece sabaha kadar asla uyumadı ve hep kucaktaydı asla kendi başına duramazdı. Şimdi ikizlerde öyle olursa korkusu sarıyor beni yavaştan şimdiye kadar hep erken doğum olmasında diye diye geldim şimdi doğum yaklaşıyor beni de nasıl bakıcam nasıl emziricem korkusu sardı. Bir de şey kafama takılıyor emziricez ama nasıl olacak önce hangisini emziricez doydu mu nasıl anlıycaz kafamda deli sorular ayrı ayrı birer göğsü mü emzirmek gerek sonrasında da sağmak lazım. Çok karmaşığım bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?