2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İkisini aynı anda deneyeceğim pompa götüreceğim yanımda, mama yapacağız. O an ne gerekiyorsa artık Sarılık olmasınlar inşallah yazarız o dönem inşallah bu sefer kolay olur bebişlerin

Aynen canım ben sana tecrübelerimi anlatırım ben de sağma makinası mama biberon götüreceğim. Asla mama vermem gibi bir fikrim yok ne gerekiyorsa onu yapacağım onların sağlığı için. Kızımda da sezeryandı her seferinde önce emzirdim sonra da mama verdim 2.günden sonra artık verdiğim mamayı içmedi ben de anladım ki doyuyor inşallah emme konusunda ablalarına benzerler kızımın kilosu da azdı 2600 dü ama emme refleksi çok iyiydi şükür inşallah hepimizin bebişleri güzel güzel emer

Baya kasiyor sertlesince ya dokununcada orası ağrıyor ben anlamadım internete ne yazsan felakett tellalı sayfalar insan korkuyor
Bende buna benzer yaşıyorum, doktor bana cildin çok ince o yüzden tüm hareketlerini net ve acılı hissediyorsun demişti. Ben bi sorun yaşamaDım bununla ilgili ama sen yine de bi sor istersen

Kendi kendilerine nefes alsalar, emme refleksi de gelişmiş olursa inşallah korktuğumuz şeyler olmaz gibi. 40. Haftasında doğup küveze giren bebek oluyor. Yeni geçen hafta tanıdığın bebeği. Rabbim hepimize gönül rahatlığı versin. Bebişlere bol sağlık versin inşallah

Makrome kapı süsü yapılıyor ya onlarda çok güzel öyle bir şey de yapabilirsin
Evet onlari da gordum bakcam iste bi isim belli olsatopa tutuyor herkes beni isme karar ver diye.Aslinda belli istedigim isim ama babamin adini da koymak istedigim icin kaliyor. Babaminkini koysam digeri icimde kalacak. Digerini koysam babamin ismi icimde kalacaktam hamilelik kararsizligi yasiyorum

Asagidaysa sanci durdurucu vermedi mi? Ben ilac kullaniyorum. Gecen pazartesiden beri ablam da yanima geldi ben hic kalkmiyorum. Sen de is falan yapma canim 2 hafta daha sabret

Dün sabah hafif başlayan sonra banyo yaptım biraz fazla eğilip özel bölgeyi temizledim sonra akşam artan karın bolgemin üstünde gobek çevremde sertlesme ile beraber agri oldu dayanilamayacak durumda değil ama şöyle bişey oluyor sertleşiyor ardından hafif agri geliyor ve belli aralıklarla oldu. Oturunca geçiyor ayakta iken hussedyorum daha çok gece boyu uyumadim sabaha karşı uyudum uyandgmda sertlik hala vardi arada yumuşuyor ya yalancı kasılma bunlar mi oluyor acaba çünkü gerçek kasılma hiç geçmediğini okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…