2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Asagidaysa sanci durdurucu vermedi mi? Ben ilac kullaniyorum. Gecen pazartesiden beri ablam da yanima geldi ben hic kalkmiyorum. Sen de is falan yapma canim 2 hafta daha sabret
Hayır hiç bişey vermedi sadece haftaya gel nst ye gir dedi bende yarın gideyim bakalım ne dicek

Bence bu bahsettiklerin gerçek kasilma degil bende ayakta cok gezince hafif adet olcakmisim gibi agri gelip gidiyor o kadar kalici bisey yok henuz , aman olmasinda şu 38 haftayi gorelimde insallah ondan sonra dogarlar hayirlisindan

Bence bu bahsettiklerin gerçek kasilma degil bende ayakta cok gezince hafif adet olcakmisim gibi agri gelip gidiyor o kadar kalici bisey yok henuz , aman olmasinda şu 38 haftayi gorelimde insallah ondan sonra dogarlar hayirlisindan
Arkadasimda bebek kanala yerlesiyordur dedi zaten artık 37 38 de dogsun gözümün önünde olsun istiyorum erken gelmesinde şimdi karnimda ne durumda bilmiyorum gerçekten özel de belli bi doktorun kontrolü altında olmak çok önemli. Şimdi devlet hastanesine gidiyorum ne doğru düzgün ilgileniyor ne seni taniyor kafamdaki soruları sorardım. O kadar fazla hasta var ki bakıp gönderme peşinde

Bı Dr a gitseydin canım . Bı akrabamiz benden iki hafta buyukdu bu sabah 35 haftalık doğum yapmış . Beni de bı panik sardı yine .

İki isim koy canım içinde kalmasın

Bı Dr a gitseydin canım . Bı akrabamiz benden iki hafta buyukdu bu sabah 35 haftalık doğum yapmış . Beni de bı panik sardı yine .
Biraz hafifledi ama serlesme aralıklarla devam ediyor doktora gidemiyorum canım devlet hastanesine geçen hafta gittim eşim kayinvalidem sağolsunlar bu konuda beni desteklemiyor hiç koronadan dolayi.kayinvalideme kalsa her şey normal olur olur kizim hamilelikte olur deyip duruyor her seye onlara göre hamileliğin hakkında bile konuşmak ayip

Kızlar merhaba bugün benim de kontrolüm vardı.Nst ye girdim normal çıktı çok şükür. 3 kiloya gelmişiz boyunu öğrenemedim.Nasıl durduğunu soracaktım ama işte devlet hastanesi herşey bir anda olup bitiyor.Nst yapan ebe ye sordum kafası nerdedir acaba diye biraz elledi baktı falan başı yerleşmiş dedi ama anlamadım.

Doktora sordum ben bel ağrım oluyor arada adet ağrısı gibi ağrı oluyor diye normal dedi herşeye normal dedi maşAllah.

Hadi gözün aydın canım. Yine Dr kafası büyük dedim. Demek ki baş aşağı dönmüş doğum şeklini almış

Bası yerlesmis dediyse alt taraftadır, maşallah bebişe

O kadar da çok fark yok yani normal zaten kafa bebekler de büyük olur aşırı olmadığı sürece sıkıntı yok
Aynen doktor da bişey demedi zaten de bu zamanda hastaneye gitmek çok zor ya
Bası yerlesmis dediyse alt taraftadır, maşallah bebişe
Öyle dedi ama ultrason dan bakarak değil ebe eliyle baktı ne kadar doğru bilmiyorum artık

Aynen doktor da bişey demedi zaten de bu zamanda hastaneye gitmek çok zor ya

Öyle dedi ama ultrason dan bakarak değil ebe eliyle baktı ne kadar doğru bilmiyorum artık
Ebelerin işi bu zaten canim :) öyle demişse dogrudur mesela dün beni hemsire nstye bağlıyorken bebeğin kalbini bi türlü bulamadı belki 10 dk uğraştı, sonra ebe geldi eliyle bebek nerde diye baktı, basi yukarda dedi, beni dondurdu buldu kalbini :)

Kızlar ben vajınaya dogru tarafta hareket hıssrtmeye basladım bugun,normalde gobek delıgımın sag sol ustunde hıssedıyordum , ters mi döndğ yoksa yada belkide ayaklarını kafasına goturuyodur yada emıyodur,genelde ultrasonda ayaklar hep yuzundrydı zaten sızlerın nasıl

Ben altta da hissediyorum üstte de bazen yanlarda, neresi nerde anlayamıyorum o yüzden sadece poposunu bulabiliyorum bazen, çünkü oraya dokununca hareket etmeye başlıyor pek hoşuna gitmiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…