- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Hayır hiç bişey vermedi sadece haftaya gel nst ye gir dedi bende yarın gideyim bakalım ne dicekAsagidaysa sanci durdurucu vermedi mi? Ben ilac kullaniyorum. Gecen pazartesiden beri ablam da yanima geldi ben hic kalkmiyorum. Sen de is falan yapma canim 2 hafta daha sabret
Bence bu bahsettiklerin gerçek kasilma degilDün sabah hafif başlayan sonra banyo yaptım biraz fazla eğilip özel bölgeyi temizledim sonra akşam artan karın bolgemin üstünde gobek çevremde sertlesme ile beraber agri oldu dayanilamayacak durumda değil ama şöyle bişey oluyor sertleşiyor ardından hafif agri geliyor ve belli aralıklarla oldu. Oturunca geçiyor ayakta iken hussedyorum daha çok gece boyu uyumadim sabaha karşı uyudum uyandgmda sertlik hala vardi arada yumuşuyor ya yalancı kasılma bunlar mi oluyor acaba çünkü gerçek kasılma hiç geçmediğini okudum.
Arkadasimda bebek kanala yerlesiyordur dedi zaten artık 37 38 de dogsun gözümün önünde olsun istiyorum erken gelmesinde şimdi karnimda ne durumda bilmiyorum gerçekten özel de belli bi doktorun kontrolü altında olmak çok önemli. Şimdi devlet hastanesine gidiyorum ne doğru düzgün ilgileniyor ne seni taniyor kafamdaki soruları sorardım. O kadar fazla hasta var ki bakıp gönderme peşindeBence bu bahsettiklerin gerçek kasilma degilbende ayakta cok gezince hafif adet olcakmisim gibi agri gelip gidiyor o kadar kalici bisey yok henuz , aman olmasinda şu 38 haftayi gorelimde insallah ondan sonra dogarlar hayirlisindan
Bı Dr a gitseydin canım . Bı akrabamiz benden iki hafta buyukdu bu sabah 35 haftalık doğum yapmış . Beni de bı panik sardı yine .Dün sabah hafif başlayan sonra banyo yaptım biraz fazla eğilip özel bölgeyi temizledim sonra akşam artan karın bolgemin üstünde gobek çevremde sertlesme ile beraber agri oldu dayanilamayacak durumda değil ama şöyle bişey oluyor sertleşiyor ardından hafif agri geliyor ve belli aralıklarla oldu. Oturunca geçiyor ayakta iken hussedyorum daha çok gece boyu uyumadim sabaha karşı uyudum uyandgmda sertlik hala vardi arada yumuşuyor ya yalancı kasılma bunlar mi oluyor acaba çünkü gerçek kasılma hiç geçmediğini okudum.
Bi anda mi olmus canim. Kuvoze girmis mi bir de?Bı Dr a gitseydin canım . Bı akrabamiz benden iki hafta buyukdu bu sabah 35 haftalık doğum yapmış . Beni de bı panik sardı yine .
İki isim koy canım içinde kalmasınEvet onlari da gordum bakcam iste bi isim belli olsatopa tutuyor herkes beni isme karar ver diye.Aslinda belli istedigim isim ama babamin adini da koymak istedigim icin kaliyor. Babaminkini koysam digeri icimde kalacak. Digerini koysam babamin ismi icimde kalacak tam hamilelik kararsizligi yasiyorum
Karar vermem lazim canim bakalimİki isim koy canım içinde kalmasın
Bı Dr a gitseydin canım . Bı akrabamiz benden iki hafta buyukdu bu sabah 35 haftalık doğum yapmış . Beni de bı panik sardı yine .
Biraz hafifledi ama serlesme aralıklarla devam ediyor doktora gidemiyorum canım devlet hastanesine geçen hafta gittim eşim kayinvalidem sağolsunlar bu konuda beni desteklemiyor hiç koronadan dolayi.kayinvalideme kalsa her şey normal olur olur kizim hamilelikte olur deyip duruyor her seye onlara göre hamileliğin hakkında bile konuşmak ayipBı Dr a gitseydin canım . Bı akrabamiz benden iki hafta buyukdu bu sabah 35 haftalık doğum yapmış . Beni de bı panik sardı yine .
Hadi bakalım hayırlısı olsunKarar vermem lazim canim bakalim
Doktora sordum ben bel ağrım oluyor arada adet ağrısı gibi ağrı oluyor diye normal dedi herşeye normal dedi maşAllah.Biraz hafifledi ama serlesme aralıklarla devam ediyor doktora gidemiyorum canım devlet hastanesine geçen hafta gittim eşim kayinvalidem sağolsunlar bu konuda beni desteklemiyor hiç koronadan dolayi.kayinvalideme kalsa her şey normal olur olur kizim hamilelikte olur deyip duruyor her seye onlara göre hamileliğin hakkında bile konuşmak ayip
Hadi gözün aydın canım. Yine Dr kafası büyük dedim. Demek ki baş aşağı dönmüş doğum şeklini almışKızlar merhaba bugün benim de kontrolüm vardı.Nst ye girdim normal çıktı çok şükür. 3 kiloya gelmişiz boyunu öğrenemedim.Nasıl durduğunu soracaktım ama işte devlet hastanesi herşey bir anda olup bitiyor.Nst yapan ebe ye sordum kafası nerdedir acaba diye biraz elledi baktı falan başı yerleşmiş dedi ama anlamadım.
Sağol canım sordum geçen büyük demiştiniz diye bu sefer bi tık dedi çok değil.Şuan ben 35+5 teyim kafası 37+2 yazıyo.Hadi gözün aydın canım. Yine Dr kafası büyük dedim. Demek ki baş aşağı dönmüş doğum şeklini almış
O kadar da çok fark yok yani normal zaten kafa bebekler de büyük olur aşırı olmadığı sürece sıkıntı yokSağol canım sordum geçen büyük demiştiniz diye bu sefer bi tık dedi çok değil.Şuan ben 35+5 teyim kafası 37+2 yazıyo.
Bası yerlesmis dediyse alt taraftadır, maşallah bebişeKızlar merhaba bugün benim de kontrolüm vardı.Nst ye girdim normal çıktı çok şükür. 3 kiloya gelmişiz boyunu öğrenemedim.Nasıl durduğunu soracaktım ama işte devlet hastanesi herşey bir anda olup bitiyor.Nst yapan ebe ye sordum kafası nerdedir acaba diye biraz elledi baktı falan başı yerleşmiş dedi ama anlamadım.
Aynen doktor da bişey demedi zaten de bu zamanda hastaneye gitmek çok zor yaO kadar da çok fark yok yani normal zaten kafa bebekler de büyük olur aşırı olmadığı sürece sıkıntı yok
Öyle dedi ama ultrason dan bakarak değil ebe eliyle baktı ne kadar doğru bilmiyorum artıkBası yerlesmis dediyse alt taraftadır, maşallah bebişe
Ebelerin işi bu zaten canim :) öyle demişse dogrudurAynen doktor da bişey demedi zaten de bu zamanda hastaneye gitmek çok zor ya
Öyle dedi ama ultrason dan bakarak değil ebe eliyle baktı ne kadar doğru bilmiyorum artık
Kızlar ben vajınaya dogru tarafta hareket hıssrtmeye basladım bugun,normalde gobek delıgımın sag sol ustunde hıssedıyordum , ters mi döndğ yoksayada belkide ayaklarını kafasına goturuyodur yada emıyodur,genelde ultrasonda ayaklar hep yuzundrydı zaten sızlerın nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?