2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar bişey sorucam, şehir dışından yakını annesi babası kaynanası gelecek olanlar nasıl bir yol izlediler? Var mı bildiğiniz yaptığınız bişey

Kızlar bişey sorucam, şehir dışından yakını annesi babası kaynanası gelecek olanlar nasıl bir yol izlediler? Var mı bildiğiniz yaptığınız bişey
Gecen hafta ablamla 9 yasinda yegenim geldiler canim. Ben doktordan rapor aldim ve raporun resmini enisteme gonderdik. Enistem de kaymakamliktan gorevlilere gosterince ayni anda izin cikti. Hatta enistem arabayla getirdi ablami ve geri dondu. Mesaj gelmis enisteme ve yolda polislere mesaji gostermisler yollarda. Hepsi bu. Is basit aslinda ama bizler bilmiyoruz

Bende halamı getirtmek istiyorum. Olur inşallah. Teşekkürler

Vajina da bende bebisin ellerini hissediyorum sanki kurcalıyor gibi popis sağ kaburga altında ayaklar hep yan sola uzatmış göbeğin hizasında baya nerdeyse kemik boyunu olcucem belki benim 3 bebek olunca olabilir hickiriklari da hep sağ kasık ustunde

Besigimiz vardı ahşap olan ev dublex onu yatak odasına koyucam inşallah oturma odasına bı tane daha aldık bugün küçücük bişey o da geldi mis gibi bebislerde gelince tam olacak inşallah

Eklentiler

• IMG_20200514_212256.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20200514_211555.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20200514_211550.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 47
Nasıl bir rapor ne yazıyor mesela annem gelse yeter bana

Nasıl bir rapor ne yazıyor mesela annem gelse yeter bana
Doktorun refakatçi gereklidir diye rapor yazıyomuş benim yaptığımı yapma sende, benim doktor sadece şu kadar haftalık hamile yazdı çoktu verdi ve orada e-devlette yani bi şık var ağır hastalıklar diye onu seçiyosun çoğu kişinin onaylanmış ben öyle yapmadığım için reddedildi.

Annemin e-devletinden girmeliyiz değilmi ?

En iyi mama markası hangisi ne öneriyorsunuz

Yerleşmiş dediyse dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…