Aaa çok tatlı ya ,ben popoyuda ayırtedemıyomBen altta da hissediyorum üstte de bazen yanlarda, neresi nerde anlayamıyorum o yüzdensadece poposunu bulabiliyorum bazen, çünkü oraya dokununca hareket etmeye başlıyor pek hoşuna gitmiyor galiba
Ben de ilk zamanlar ayakları sanıyordum sonra ultrasonla bakarken poposu olduğunu öğrendim . Hatta Dr hareket ettirmeye calisirken dürtüyordu, ben 'buraya dokununca hareket ediyor' diye gösterdim çok güldüAaa çok tatlı ya ,ben popoyuda ayırtedemıyom
Yeri daralıyor diye oluyormuş oyleBen iki gündür hareketlerini daha sakin hissediyorum ya. Hareket ediyor ama eskisi gibi değil sanki. Pata küte girerdi normalde şimdi sadece itiyo gbi.
Gecen hafta ablamla 9 yasinda yegenim geldiler canim. Ben doktordan rapor aldim ve raporun resmini enisteme gonderdik. Enistem de kaymakamliktan gorevlilere gosterince ayni anda izin cikti. Hatta enistem arabayla getirdi ablami ve geri dondu. Mesaj gelmis enisteme ve yolda polislere mesaji gostermisler yollarda. Hepsi bu. Is basit aslinda ama bizler bilmiyoruzKızlar bişey sorucam, şehir dışından yakını annesi babası kaynanası gelecek olanlar nasıl bir yol izlediler? Var mı bildiğiniz yaptığınız bişey
Bende halamı getirtmek istiyorum. Olur inşallah. TeşekkürlerGecen hafta ablamla 9 yasinda yegenim geldiler canim. Ben doktordan rapor aldim ve raporun resmini enisteme gonderdik. Enistem de kaymakamliktan gorevlilere gosterince ayni anda izin cikti. Hatta enistem arabayla getirdi ablami ve geri dondu. Mesaj gelmis enisteme ve yolda polislere mesaji gostermisler yollarda. Hepsi bu. Is basit aslinda ama bizler bilmiyoruz
Hayır girmemiş canım 2500 Gr doğmuş gayet iyiymiş zaten ağrıları varmış bı de kanamasi olunca acil sezeryan olmuş bebiş gayet saglikliymisBi anda mi olmus canim. Kuvoze girmis mi bir de?
Görüşmedik epeydir ama annesi kanaması oldu demiş ağrısı da varmış galibabi nedeni var mı yoksa durup dururken mi başlamış ?
Besigimiz vardı ahşap olan ev dublex onu yatak odasına koyucam inşallah oturma odasına bı tane daha aldık bugün küçücük bişey o da geldi mis gibi bebislerde gelince tam olacak inşallah
Nasıl bir rapor ne yazıyor mesela annem gelse yeter banaGecen hafta ablamla 9 yasinda yegenim geldiler canim. Ben doktordan rapor aldim ve raporun resmini enisteme gonderdik. Enistem de kaymakamliktan gorevlilere gosterince ayni anda izin cikti. Hatta enistem arabayla getirdi ablami ve geri dondu. Mesaj gelmis enisteme ve yolda polislere mesaji gostermisler yollarda. Hepsi bu. Is basit aslinda ama bizler bilmiyoruz
E-devletten başvuru yapılıyorKızlar bişey sorucam, şehir dışından yakını annesi babası kaynanası gelecek olanlar nasıl bir yol izlediler? Var mı bildiğiniz yaptığınız bişey
Doktorun refakatçi gereklidir diye rapor yazıyomuş benim yaptığımı yapma sende, benim doktor sadece şu kadar haftalık hamile yazdı çoktu verdi ve orada e-devlette yani bi şık var ağır hastalıklar diye onu seçiyosun çoğu kişinin onaylanmış ben öyle yapmadığım için reddedildi.Nasıl bir rapor ne yazıyor mesela annem gelse yeter bana
Annemin e-devletinden girmeliyiz değilmi ?Doktorun refakatçi gereklidir diye rapor yazıyomuş benim yaptığımı yapma sende, benim doktor sadece şu kadar haftalık hamile yazdı çoktu verdi ve orada e-devlette yani bi şık var ağır hastalıklar diye onu seçiyosun çoğu kişinin onaylanmış ben öyle yapmadığım için reddedildi.
Beım de oyle canım ,hareket etme tarzı degıstı,buyudugunden sanırımBen iki gündür hareketlerini daha sakin hissediyorum ya. Hareket ediyor ama eskisi gibi değil sanki. Pata küte girerdi normalde şimdi sadece itiyo gbi.
En iyi mama markası hangisi ne öneriyorsunuzAynen canım ben sana tecrübelerimi anlatırımben de sağma makinası mama biberon götüreceğim. Asla mama vermem gibi bir fikrim yok ne gerekiyorsa onu yapacağım onların sağlığı için. Kızımda da sezeryandı her seferinde önce emzirdim sonra da mama verdim 2.günden sonra artık verdiğim mamayı içmedi ben de anladım ki doyuyor inşallah emme konusunda ablalarına benzerler kızımın kilosu da azdı 2600 dü ama emme refleksi çok iyiydi şükür inşallah hepimizin bebişleri güzel güzel emer
Aynen ben de öyle dün kaburga ağrısından mahvoldum sanki icimde ateş yanıyor içim yanıyordu normal diyorlarKizlar durumlar nasil ben artik zorlaniyorum yemek yaparken temizlik yaparken.
Aman yere birsey dusmesin egilemiuorum hic.
Yerleşmiş dediyse dert etmeKızlar merhaba bugün benim de kontrolüm vardı.Nst ye girdim normal çıktı çok şükür. 3 kiloya gelmişiz boyunu öğrenemedim.Nasıl durduğunu soracaktım ama işte devlet hastanesi herşey bir anda olup bitiyor.Nst yapan ebe ye sordum kafası nerdedir acaba diye biraz elledi baktı falan başı yerleşmiş dedi ama anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?