2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evet seçtim asistanligimi da mecburi hizmetimi de bitirdim hatta :) zaten biraz da o dönemler yüzünden ancak çocuk sahibi olabiliyoruz.
Ne güzel bitirmişsin zor zamanları, olsun geç olsada kafa rahat oluyor en azından. Benim ablamda yok uzmanlikti yok mecburi hizmetti vs derken hiC evlenmedi bile 44 yaşında şuan, evlilik bile zor geliyor artik :)

Beni de batikon kokusu tutuyo, anında içim gidiyo. Nasıl olcak bilmem :))

Ne güzel bitirmişsin zor zamanları, olsun geç olsada kafa rahat oluyor en azından. Benim ablamda yok uzmanlikti yok mecburi hizmetti vs derken hiC evlenmedi bile 44 yaşında şuan, evlilik bile zor geliyor artik :)
Benim çevremde de çok var öyle valla biz gozumuz açılmadan bulduk birbirimizi yoksa çalışırken falan bizim tempoda çok zor ...

Kaç olunca sancı başlamış oluyo
Aslında şöyle anlatayım, değerden çok kağıtta çizgi çıkıyor ya hani, o çizginin belirli aralıklarla tepecikler şeklinde belirgin zikzaklar çizip cizmedigine bak canım, o fikir verir sana sancin olup olmadığı konusunda

Çok teşekkürler birdahakine gittiğimde bakıcam bugun boş boş baktım ilk defa girdim çünkü

Çok teşekkürler birdahakine gittiğimde bakıcam bugun boş boş baktım ilk defa girdim çünkü ☺
Bebeğin kalp atış çizgisinin o bahsettiğim şekilde zikzakli olması normal olan. Yani arada kalp hızının artıp arada azalması lazım . Ama sancı çizgisinde o şekilde zikzak olmaması lazım . İkisini karıştırma ya da bebeğin kalp atış çizgisini görünce panikleme diye açıklayayım dedim

Çok teşekkürler birdahakine gittiğimde bakıcam bugun boş boş baktım ilk defa girdim çünkü ☺

Ben makinayı kendime ceviriyorum, izliyorum sürekli:) üstteki zaten bebeğin kalp atisi oluyor 120-160 arası normal, inişli çıkışlı olması da iyi bir gösterge bebek için, alttaki de sanciyı gösteriyor, sanci çoğaldıkça yukarı tepe çizgisi oluyor, onunda değerleri yanda yazıyor, herhlde 50 60 civarı hissedilmeye basliyordu

:))) ben her dr gıttıgımde yuzunu gostermedıgı için çıkınca poposuna vurcam dıyorum:)) kıyamayız sanırım sen bayadır yapıomussun,ben bi kadınla konustum intden online yoga dersı verıyo,bilgi almak için gecen ay, bana dedi sen geç kalmıssın senin başlama ayın ıyı en azından,ıkı hafta once yoga yaptım ıkı gun sonra kendime gelemedım zaten ,karnım agrıdı ayaklarıma basamadım fln cocuk dönmesi için bazı pozısyonlar var galiba ,secde pozısyonunda fln donuyo die okumuştum

Bebiş yaklaşık 1 saattır korkunç hareketli.o kadar hareket etti ki midem bulandı tansiyonhm düştü sandım ölçtük birşey yok. Çıldırmış gibi bi sağ şişiyor bi sol:) tecrübeli anneler normal mi bu ya? Acaba bu kdar bahsetmeye dönmeye mi çalışıyor (herşeyi buna yprar oldum idare edin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…