Ne güzel bitirmişsin zor zamanları, olsun geç olsada kafa rahat oluyor en azından. Benim ablamda yok uzmanlikti yok mecburi hizmetti vs derken hiC evlenmedi bile 44 yaşında şuan, evlilik bile zor geliyor artik :)
Geçmiş olsun canım ya, valla ben de hem staj donemlerimde hem de sonrasında çalışırken falan çok girdim normal doğuma ve biraz travmatik etkisi var bilincaltima izlerken küçük bayginliklar gecirmisligim bile var
Ne güzel bitirmişsin zor zamanları, olsun geç olsada kafa rahat oluyor en azından. Benim ablamda yok uzmanlikti yok mecburi hizmetti vs derken hiC evlenmedi bile 44 yaşında şuan, evlilik bile zor geliyor artik :)
Aslında şöyle anlatayım, değerden çok kağıtta çizgi çıkıyor ya hani, o çizginin belirli aralıklarla tepecikler şeklinde belirgin zikzaklar çizip cizmedigine bak canım, o fikir verir sana sancin olup olmadığı konusunda
Aslında şöyle anlatayım, değerden çok kağıtta çizgi çıkıyor ya hani, o çizginin belirli aralıklarla tepecikler şeklinde belirgin zikzaklar çizip cizmedigine bak canım, o fikir verir sana sancin olup olmadığı konusunda
Bebeğin kalp atış çizgisinin o bahsettiğim şekilde zikzakli olması normal olan. Yani arada kalp hızının artıp arada azalması lazım . Ama sancı çizgisinde o şekilde zikzak olmaması lazım . İkisini karıştırma ya da bebeğin kalp atış çizgisini görünce panikleme diye açıklayayım dedim
Ben makinayı kendime ceviriyorum, izliyorum sürekli:) üstteki zaten bebeğin kalp atisi oluyor 120-160 arası normal, inişli çıkışlı olması da iyi bir gösterge bebek için, alttaki de sanciyı gösteriyor, sanci çoğaldıkça yukarı tepe çizgisi oluyor, onunda değerleri yanda yazıyor, herhlde 50 60 civarı hissedilmeye basliyordu
Amin canım.yürüyüşü 2 gündür yapıyorum. 2 km yürüyorum evde elimde telefonla:) hatta suan odadan odaya:) sabahda yarım saat tüm trimserlar için hamile yogası diye bi video var 5. Aydan beri yapabildiğim kadar onu yapıyorum. O videoda 2 kere squat yaptırıyor 20+20 40 adet. Bu haftaya kadar çok rahat yapıyordum ama şimdi bazen zorluyor kendimi iyi hissediyorsam yapıyorum.ama bir gün yapmadıysam diğer gün kesin yapıyorum ki hamlamayayım. Bu çocuk dönmezse çıkıncı poposuna vurcam
:))) ben her dr gıttıgımde yuzunu gostermedıgı için çıkınca poposuna vurcam dıyorum:)) kıyamayız sanırım sen bayadır yapıomussun,ben bi kadınla konustum intden online yoga dersı verıyo,bilgi almak için gecen ay, bana dedi sen geç kalmıssın senin başlama ayın ıyı en azından,ıkı hafta once yoga yaptım ıkı gun sonra kendime gelemedım zaten ,karnım agrıdı ayaklarıma basamadım fln cocuk dönmesi için bazı pozısyonlar var galiba ,secde pozısyonunda fln donuyo die okumuştum
Bebiş yaklaşık 1 saattır korkunç hareketli.o kadar hareket etti ki midem bulandı tansiyonhm düştü sandım ölçtük birşey yok. Çıldırmış gibi bi sağ şişiyor bi sol:) tecrübeli anneler normal mi bu ya? Acaba bu kdar bahsetmeye dönmeye mi çalışıyor (herşeyi buna yprar oldum idare edin)