- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Hic stres yapma canım bence bu hafta dinlen 30 mayisda dogsalar bile ben inanıyorum kuvoze girmicekler daha küçükler bile girmiyor artık .mama takviyesiyle de hemen kilolarını toparlarlar . Ne güzel az kaldı ya mis kokulularin gelecek
Ben hergun mutlaka en az 1 öğün et tuketiyorum, hergun yumurta 1,2 tane, yemeği biraz azaltsam farkediyor hemen gelişim. Bende başka formda okumuştum tahin pekmez iyi geliyor diye onuda ekledim ise yaradı herhalde :)Maşallah kuzucuğaben de deneyim tahin pekmezi. Yediklerime dikkat ediyorum aslında süt içemiyorum ama onun yerine yoğurt ayran çok tüketiyorum. Kaşar peyniri özellikle çok yemeye çalışıyorum. Evde yemekleri kayınvalidem yapıyor bir süredir çok müdahale edemiyorum ama yine de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum
Ben hergun mutlaka en az 1 öğün et tuketiyorum, hergun yumurta 1,2 tane, yemeği biraz azaltsam farkediyor hemen gelişim. Bende başka formda okumuştum tahin pekmez iyi geliyor diye onuda ekledim ise yaradı herhalde :)
Bende kahvaltıyı 12 de yapıyorumBen hiç dikkat edemiyorum şu ara yediklerime ne süt ne yoğurt kahvaltı bile yapmıyorum öğlene doğru akşamdan kalan çorba falan olursa bı kase iciyorum sonra akşam yemeğine kadar yemiyorum ağzıma atıyorum biseyler gerçi ama . Ya şeker çikolata, ya meyve falan . Bı de kaç gündür geceleri hiç uyuyamıyorum bütün gün uykulu sersem gibi dolaşıyorum sonra
Hadi bakalım inşallah etki eder, yerken elini korkan alıştırma, bol bol kaşık kaşık ye ☺Ben de öğlen akşam dönüşümlü sebze et baklagil yemeye çalışıyorum ama her zaman yapmaya gücüm olmuyor çok zorluyor karnım beni. Ama bu hafta çok dikkat edeyim bakalım ne kadar etki edecek. Eşimi gönderdim bile markete tahin içinkahvaltıma ekleyeceğim tahin pekmezi
Hadi bakalım inşallah etki eder, yerken elini korkan alıştırma, bol bol kaşık kaşık ye ☺
Allah yardımcın olsun ne kadar ufakta olsalar 2 tane bebek var orda benimki tek bebekle anlattığın gibiKızlar bir de benim karnım çok değişik yani doktor bile şaşırdı bugün. Asla yanlarımda hiçbişey yok arkadan hamile olduğum anlaşılmıyor önden bakınca hiç karnım yok ama yandan tamamen öne doğru uzanan bir karnım var ve bu beni çok zorluyorbugün nst çekilirken dayanamadım bayılacak gibi oldum. Bu da beni korkutuyor doktorum da diyor karnın 36 gibi ama bebekler küçük
Canım ayaklarını aşağıda hissetim sandım bugün hareket en çok ayaktan hissedilirmiş ya .şimdi göbek altımda hıçkırıyor evham yaptım belkide .amaan bilemedim valla heryeri heryerdeHıçkırık hissediyor musun ben sağ ya da sol hep göbek altinda hissediyorum nasıl anladın dondugunu
Bizim ablamiz da hergun diyor yaz geldi hala niye gelmiyor kardeşim diye eşyalarını hep onun odasına koyduk gelsin diye sabırsızlanıyor kendi 4 yaşında bezini falan ben desgistiricem diyor bide bacak kadar boyuylaİnşallah canım teşekkür ederim güzel dileklerin içinkızımda 2600gr doğmuştu ufak bebeğe alışkınım inşallah sorunsuz dünyaya gelirler de hemencik evimize geliriz. Ablamız heyecanla bekliyor kardeşlerini
Ayy ne heyecanlı ya keşke bende sağlıkla atsam kendimi son haftayabelimde inceden bir sızı var. Yasakta doğururmuyum dersiniz :))
Benimde aynı yandan bakınca kocaman çıkıntı sadeceKızlar bir de benim karnım çok değişik yani doktor bile şaşırdı bugün. Asla yanlarımda hiçbişey yok arkadan hamile olduğum anlaşılmıyor önden bakınca hiç karnım yok ama yandan tamamen öne doğru uzanan bir karnım var ve bu beni çok zorluyorbugün nst çekilirken dayanamadım bayılacak gibi oldum. Bu da beni korkutuyor doktorum da diyor karnın 36 gibi ama bebekler küçük
Eşim işte oğlum da oruç sanırım ondan bayramdan sonra düzenli kahvaltımız olur mecbur o zaman yerim inşallah . Ben tatlıya hiç dayanamiyorum gercekden sütlü veya şerbetli sadece tatlı yesem üç öğün olucak .Bende kahvaltıyı 12 de yapıyorumnormalde 2 öğün besleniyordum ama doktor 3 öğün düzenli ye dedi, bende zorladım kendimi biraz bebiş için bende hergun çikolata yiyorum mutlaka meyvede elimden geldiğince yemeye çalışıyorum. Doktor 2500 kiloyu geçtiği için artık kritik kiloyu aştık dedi, normal doğum olsa yemeği çok önemsemezdim ama sezaryen düşündüğüm için kilosu çok olsada sorun olmaz :) bende gece zor uyuyorum, gündüz uykum geliyor ama uyumak istemiyorum gece yatamam diye ama bi leylalik oluyor :)
Bende de öyle çok hareketli tam eyvah döndü galiba diyorum sonra bı bakıyorum hıçkırık yine aynı yerde rahatlıyorum. Çok sert hareketleri var firtina gibi geliyorum diyor galibaCanım ayaklarını aşağıda hissetim sandım bugün hareket en çok ayaktan hissedilirmiş ya .şimdi göbek altımda hıçkırıyor evham yaptım belkide .amaan bilemedim valla heryeri heryerde
Benimde aynı yandan bakınca kocaman çıkıntı sadecenstye sokmuyor doktor israrla sancım var dememe rağmen normal normal deyip gecistirdi bide fitiginiz varsa çekilmez oluyo o ağırlık
Allah yardımcın olsun ne kadar ufakta olsalar 2 tane bebek var orda benimki tek bebekle anlattığın gibiikiz olsa ne olurdum kimbilir . Umarım bebeklerde düşündüğünden iridir ultrason yanılabiliyor kızım tam 800 gr farklı doğmuştu.minnoş bile olsalar çok hızlı büyürler inşallah annesi sağlıkla gelsinler inşallah
Daha bende hiç girmedim aynen normal dedi en son . Bakalım haftaya cuma sokacak mi 35+5 olacak o zamanBenimde aynı yandan bakınca kocaman çıkıntı sadecenstye sokmuyor doktor israrla sancım var dememe rağmen normal normal deyip gecistirdi bide fitiginiz varsa çekilmez oluyo o ağırlık
Bizim ablamiz da hergun diyor yaz geldi hala niye gelmiyor kardeşim diye eşyalarını hep onun odasına koyduk gelsin diye sabırsızlanıyor kendi 4 yaşında bezini falan ben desgistiricem diyor bide bacak kadar boyuyla
Bide evde doguruyomusumDaha bende hiç girmedim aynen normal dedi en son . Bakalım haftaya cuma sokacak mi 35+5 olacak o zaman
Bende birkaç gun hareketi aşağıda hissettim,döndü heralde demiştim ki iki gün sonra yukarı çıktı hareket yenideb,dönmemiş meğerse o iki gün ayaklarını kafasına doğru götürmüş:)Canım ayaklarını aşağıda hissetim sandım bugün hareket en çok ayaktan hissedilirmiş ya .şimdi göbek altımda hıçkırıyor evham yaptım belkide .amaan bilemedim valla heryeri heryerde
Hissedilmeye sanci varsa onu anlamak için de aslında nstÇok şükür yok ama çift yumurta ikizi bebekler suyu plesantası kendisi derken baya ağırlar. O yüzden acayip baskı yapıyor. Nst beni de sokmasa keşke ya hiç sevmiyorum sancım yok çünkü boşuna girip yatıyorum yarım saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?