2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

İnşallah canım teşekkür ederim güzel dileklerin için kızımda 2600gr doğmuştu ufak bebeğe alışkınım inşallah sorunsuz dünyaya gelirler de hemencik evimize geliriz. Ablamız heyecanla bekliyor kardeşlerini

Ben hergun mutlaka en az 1 öğün et tuketiyorum, hergun yumurta 1,2 tane, yemeği biraz azaltsam farkediyor hemen gelişim. Bende başka formda okumuştum tahin pekmez iyi geliyor diye onuda ekledim ise yaradı herhalde :)

Ben hergun mutlaka en az 1 öğün et tuketiyorum, hergun yumurta 1,2 tane, yemeği biraz azaltsam farkediyor hemen gelişim. Bende başka formda okumuştum tahin pekmez iyi geliyor diye onuda ekledim ise yaradı herhalde :)

Ben de öğlen akşam dönüşümlü sebze et baklagil yemeye çalışıyorum ama her zaman yapmaya gücüm olmuyor çok zorluyor karnım beni. Bir de benim safra kesem yok yumurta da yiyemiyorum Ama bu hafta çok dikkat edeyim bakalım ne kadar etki edecek. Eşimi gönderdim bile markete tahin için kahvaltıma ekleyeceğim tahin pekmezi

Bende kahvaltıyı 12 de yapıyorum normalde 2 öğün besleniyordum ama doktor 3 öğün düzenli ye dedi, bende zorladım kendimi biraz bebiş için bende hergun çikolata yiyorum mutlaka meyvede elimden geldiğince yemeye çalışıyorum. Doktor 2500 kiloyu geçtiği için artık kritik kiloyu aştık dedi, normal doğum olsa yemeği çok önemsemezdim ama sezaryen düşündüğüm için kilosu çok olsada sorun olmaz :) bende gece zor uyuyorum, gündüz uykum geliyor ama uyumak istemiyorum gece yatamam diye ama bi leylalik oluyor :)

Hadi bakalım inşallah etki eder, yerken elini korkan alıştırma, bol bol kaşık kaşık ye ☺

Allah yardımcın olsun ne kadar ufakta olsalar 2 tane bebek var orda benimki tek bebekle anlattığın gibi ikiz olsa ne olurdum kimbilir . Umarım bebeklerde düşündüğünden iridir ultrason yanılabiliyor kızım tam 800 gr farklı doğmuştu.minnoş bile olsalar çok hızlı büyürler inşallah annesi sağlıkla gelsinler inşallah

Hıçkırık hissediyor musun ben sağ ya da sol hep göbek altinda hissediyorum nasıl anladın dondugunu
Canım ayaklarını aşağıda hissetim sandım bugün hareket en çok ayaktan hissedilirmiş ya .şimdi göbek altımda hıçkırıyor evham yaptım belkide .amaan bilemedim valla heryeri heryerde

Bizim ablamiz da hergun diyor yaz geldi hala niye gelmiyor kardeşim diye eşyalarını hep onun odasına koyduk gelsin diye sabırsızlanıyor kendi 4 yaşında bezini falan ben desgistiricem diyor bide bacak kadar boyuyla

Benimde aynı yandan bakınca kocaman çıkıntı sadece nstye sokmuyor doktor israrla sancım var dememe rağmen normal normal deyip gecistirdi bide fitiginiz varsa çekilmez oluyo o ağırlık

Eşim işte oğlum da oruç sanırım ondan bayramdan sonra düzenli kahvaltımız olur mecbur o zaman yerim inşallah . Ben tatlıya hiç dayanamiyorum gercekden sütlü veya şerbetli sadece tatlı yesem üç öğün olucak . Bı de kız ekşi derler .

Canım ayaklarını aşağıda hissetim sandım bugün hareket en çok ayaktan hissedilirmiş ya .şimdi göbek altımda hıçkırıyor evham yaptım belkide .amaan bilemedim valla heryeri heryerde
Bende de öyle çok hareketli tam eyvah döndü galiba diyorum sonra bı bakıyorum hıçkırık yine aynı yerde rahatlıyorum. Çok sert hareketleri var firtina gibi geliyorum diyor galiba

Benimde aynı yandan bakınca kocaman çıkıntı sadece nstye sokmuyor doktor israrla sancım var dememe rağmen normal normal deyip gecistirdi bide fitiginiz varsa çekilmez oluyo o ağırlık

Çok şükür yok ama çift yumurta ikizi bebekler suyu plesantası kendisi derken baya ağırlar. O yüzden acayip baskı yapıyor. Nst beni de sokmasa keşke ya hiç sevmiyorum sancım yok çünkü boşuna girip yatıyorum yarım saat

İnşallah canım benim doktorum hep en kötüsüne hazırlıyor o yüzden fazla da çıkabilirler ona göre 34 ü zor görürüz demişti bugün 35+4 üz çok şükür aynen bir de çift yumurta ikizi olunca suları da ayrı onlar da ağırlık yani baya zorluyor

Daha bende hiç girmedim aynen normal dedi en son . Bakalım haftaya cuma sokacak mi 35+5 olacak o zaman

Bizim ablamiz da hergun diyor yaz geldi hala niye gelmiyor kardeşim diye eşyalarını hep onun odasına koyduk gelsin diye sabırsızlanıyor kendi 4 yaşında bezini falan ben desgistiricem diyor bide bacak kadar boyuyla

Aynı durum bizde de var 4 yaşında benim kızımda diyor ki koronadan dolayı arkadaşlarım gelemiyor ya kardeşlerimle yakalamaca oynarız ne zaman çıkacaklar onlara süt mama içirip emzik verecekmiş bence kendilerine oyuncak gelecek sanıyorlar kuzucuklar

Bende birkaç gun hareketi aşağıda hissettim,döndü heralde demiştim ki iki gün sonra yukarı çıktı hareket yenideb,dönmemiş meğerse o iki gün ayaklarını kafasına doğru götürmüş:)

Hissedilmeye sanci varsa onu anlamak için de aslında nst

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…