2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hurma , böğürtlen çayı, tarçınlı çay vs okuyorum doğum için mayıs annelerinde.ypcak varmı? Ne zaman başlamalı? Meme ucu kremine ne zaman başlayacağız bir de
Hurmaya 35 dolduğunda baslicak haftaya yani gogus uçlarım çok acıyor kaç gündür sanki emziriyormus gibi . İki gündür zeytinyağı sürüyorum fayda etti sanki devam edicem

Bende memurum 657 de en fzla 37 ye kadar calisabliosum is gormezlik raporunun ertesi gunu bile digm yapsan. Kalan sure aktarlmaz arkadslar en fzla 13 hafta kullanlr dogm sorasi 32 den 37 ye ve dogmdan itibaren 8 hfta olmak uzerrle.ozeli bilmiorum ama

Bende memurum 657 de en fzla 37 ye kadar calisabliosum is gormezlik raporunun ertesi gunu bile digm yapsan. Kalan sure aktarlmaz arkadslar en fzla 13 hafta kullanlr dogm sorasi 32 den 37 ye ve dogmdan itibaren 8 hfta olmak uzerrle.ozeli bilmiorum ama
Ben de personel müdürlüğünde 1 yıl çalışmıştım değiştiyse bilemem ama aynen dediğiniz gibiydi. 8+5 toplam 13 hafta izin var.

Bugün doktora gittim kızlar, uzun sürdü baya isim az önce geldim :) benim bebiş dönmüş buarada anlamıştım zaten tekmeler yukarıya geliyordu :) 35+2 kilosu 2763 boyu 49 cm cıktı, doktora sezaryen istediğimi söyledim, plesanta yapışma hikâyelerimde olduğu için tamam dedi, normal icin ısrar etmedi. Siz ne zaman uygun görürsünüz dedim 39 dedi, bende 38 olmaz mi dedim 38 dolmasını isteriz dedi, 38-39 arası olur, 10 gun sonra gel tahlillerini yapalım, sonuçları anestezi doktoru ile görüşüp bir gün belirleriz dedi. Artık hayırlısı, sezaryen hiç aklımda yokken, bebeğin ters olması beni çok düşündürttü ve mantıklı geldi, şimdi bebek dönsede vazgeçmedim bi rahatladı içim, doğum stresinden kurtuldum diyebilirim
Nst ye girdim sadece bir kere 33 lere kadar sanci cıktı gerisi hep düşüktü. Buarada hemşireyede sordum sanci ekranında en çok 100 çıkıyormuş.

Hadı gozun aydın canım senınde inşaallah allah saglıcakla kavustursun
Bebdw tahlıl verdım bugun yatış vs hersey yapıldı dosya hazırlandı bayram sonrası kavusuyoruz inşaallah

Maşallah. En hayırlı zamanda kucağına alman dileğiyle

Hadı gozun aydın canım senınde inşaallah allah saglıcakla kavustursun
Bebdw tahlıl verdım bugun yatış vs hersey yapıldı dosya hazırlandı bayram sonrası kavusuyoruz inşaallah
Tesekkurler, Inşallah mutlu sona az kaldısen yine doğumdan önce yaz dua edelim taze tecrübelerde lazım

bende hareketleri aşağıda hissetmeye başladım bugün sanırımayaklar aşağı indi döndüğünü de hissettim umarım yanılıyorumdur ne güzel başaşağı dönmüştü

sağlıkla en hayırlısı olsun inşallah .hislerin sana sezaryen dediğine göre vardır bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…