Ben aktarılmıyor diye biliyorum memurluk için geçerli bu dediğim iş kanununda belki aktarılıyordur.38 de doğduğunda kalan 2 hafta da sonraya aktariliyo dimi erken doğum oldugundan
Oğlum 35 de doğduErkek bebekler geç gelir diyorlar doğrumu kızlar öyle bişey var mı ?
Hurmaya 35 dolduğunda baslicak haftaya yani gogus uçlarım çok acıyor kaç gündür sanki emziriyormus gibi . İki gündür zeytinyağı sürüyorum fayda etti sanki devam edicemHurma , böğürtlen çayı, tarçınlı çay vs okuyorum doğum için mayıs annelerinde.ypcak varmı? Ne zaman başlamalı? Meme ucu kremine ne zaman başlayacağız bir de
Evet 37 den önce doğarsa da 16 bin 16 isi da sonraya aktarılıyor.38 de dogursan 15 hafta sonraya aktarilir38 de doğduğunda kalan 2 hafta da sonraya aktariliyo dimi erken doğum oldugundan
Özelde aktarılıyor.170 i arayıp merak ettiklerimizi sorabiliyiruz kizlar raporla ilgili bilginiz olsunBen aktarılmıyor diye biliyorum memurluk için geçerli bu dediğim iş kanununda belki aktarılıyordur.
Doğrudur ben memurlarda aktarılmadığını biliyorum.Doğum sonrası maksimum 13 hafta kullanılıyor memurlarda.Özelde aktarılıyor.170 i arayıp merak ettiklerimizi sorabiliyiruz kizlar raporla ilgili bilginiz olsun
Bende memurum da merak ettm sanırım 40 dan önce doğumda aktariliyodu ama mevzuata bı bakayimBen aktarılmıyor diye biliyorum memurluk için geçerli bu dediğim iş kanununda belki aktarılıyordur.
Ben de personel müdürlüğünde 1 yıl çalışmıştım değiştiyse bilemem ama aynen dediğiniz gibiydi. 8+5 toplam 13 hafta izin var.Bende memurum 657 de en fzla 37 ye kadar calisabliosum is gormezlik raporunun ertesi gunu bile digm yapsan. Kalan sure aktarlmaz arkadslar en fzla 13 hafta kullanlr dogm sorasi 32 den 37 ye ve dogmdan itibaren 8 hfta olmak uzerrle.ozeli bilmiorum ama
Amin inşallah canım cumlemızSağ salim al canım inşallah kucağına ..bakalım biz normali bekleyenler kaçıncı hafta da doğum yapicaz
Sorma canım içim rahatladı inşaallah hersey düşündüğümüz gıbı olur kerata fazla hareketlı 33haftada basasagı dönmüştüAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahtarihinin bilinmesi güzel bişey
Hadı gozun aydın canım senınde inşaallah allah saglıcakla kavustursunBugün doktora gittim kızlar, uzun sürdü baya isim az önce geldim :) benim bebiş dönmüş buarada anlamıştım zaten tekmeler yukarıya geliyordu :) 35+2 kilosu 2763 boyu 49 cm cıktı, doktora sezaryen istediğimi söyledim, plesanta yapışma hikâyelerimde olduğu için tamam dedi, normal icin ısrar etmedi. Siz ne zaman uygun görürsünüz dedim 39 dedi, bende 38 olmaz mi dedim38 dolmasını isteriz dedi, 38-39 arası olur, 10 gun sonra gel tahlillerini yapalım, sonuçları anestezi doktoru ile görüşüp bir gün belirleriz dedi. Artık hayırlısı, sezaryen hiç aklımda yokken, bebeğin ters olması beni çok düşündürttü ve mantıklı geldi, şimdi bebek dönsede vazgeçmedim bi rahatladı içim, doğum stresinden kurtuldum diyebilirim
Nst ye girdim sadece bir kere 33 lere kadar sanci cıktı gerisi hep düşüktü. Buarada hemşireyede sordum sanci ekranında en çok 100 çıkıyormuş.
Maşallah. En hayırlı zamanda kucağına alman dileğiyleBugün doktora gittim kızlar, uzun sürdü baya isim az önce geldim :) benim bebiş dönmüş buarada anlamıştım zaten tekmeler yukarıya geliyordu :) 35+2 kilosu 2763 boyu 49 cm cıktı, doktora sezaryen istediğimi söyledim, plesanta yapışma hikâyelerimde olduğu için tamam dedi, normal icin ısrar etmedi. Siz ne zaman uygun görürsünüz dedim 39 dedi, bende 38 olmaz mi dedim38 dolmasını isteriz dedi, 38-39 arası olur, 10 gun sonra gel tahlillerini yapalım, sonuçları anestezi doktoru ile görüşüp bir gün belirleriz dedi. Artık hayırlısı, sezaryen hiç aklımda yokken, bebeğin ters olması beni çok düşündürttü ve mantıklı geldi, şimdi bebek dönsede vazgeçmedim bi rahatladı içim, doğum stresinden kurtuldum diyebilirim
Nst ye girdim sadece bir kere 33 lere kadar sanci cıktı gerisi hep düşüktü. Buarada hemşireyede sordum sanci ekranında en çok 100 çıkıyormuş.
Tesekkurler, Inşallah mutlu sona az kaldıHadı gozun aydın canım senınde inşaallah allah saglıcakla kavustursun
Bebdw tahlıl verdım bugun yatış vs hersey yapıldı dosya hazırlandı bayram sonrası kavusuyoruz inşaallah
Amin Inşallah cümlemizMaşallah. En hayırlı zamanda kucağına alman dileğiyle ❤
sağlıkla en hayırlısı olsun inşallah .hislerin sana sezaryen dediğine göre vardır bi hayırBugün doktora gittim kızlar, uzun sürdü baya isim az önce geldim :) benim bebiş dönmüş buarada anlamıştım zaten tekmeler yukarıya geliyordu :) 35+2 kilosu 2763 boyu 49 cm cıktı, doktora sezaryen istediğimi söyledim, plesanta yapışma hikâyelerimde olduğu için tamam dedi, normal icin ısrar etmedi. Siz ne zaman uygun görürsünüz dedim 39 dedi, bende 38 olmaz mi dedim38 dolmasını isteriz dedi, 38-39 arası olur, 10 gun sonra gel tahlillerini yapalım, sonuçları anestezi doktoru ile görüşüp bir gün belirleriz dedi. Artık hayırlısı, sezaryen hiç aklımda yokken, bebeğin ters olması beni çok düşündürttü ve mantıklı geldi, şimdi bebek dönsede vazgeçmedim bi rahatladı içim, doğum stresinden kurtuldum diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?