2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bebişler ne kadar olmuş canım. İki hafta öndesin inşallah 3 e yakın olurlar 30 Mayıs a kadar 30 Mayıs ta kaç haftalık tam oluyorsun. Sen yazınca bana da stres geliyor

Bebişler ne kadar olmuş canım. İki hafta öndesin inşallah 3 e yakın olurlar 30 Mayıs a kadar 30 Mayıs ta kaç haftalık tam oluyorsun. Sen yazınca bana da stres geliyor

Bebeklerin kilosu biraz az canım malesef doktor birazda o yüzden beklemek istiyor. 2400gr ve 2200gr dedi. Biri 1 hafta diğeri 2 hafta geri haftasından. İkizlerde normal bir durum dedi. Şuan için hazırız doğuma ama ne kadar kalırlarsa o kadar iyi bebekler için biraz daha büyüsünler dedi. 30 mayısta 36+5 oluyoruz. Ama benim tahminim cumartesi doğacaklar. Çünkü karnım çok geriliyor artık bu 1 haftayı yatarak geçirmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah

Yok canım ya şartlama kendini 30 Mayıs tan sonra bir hafta daha sık dişini. Yanında sana bakacak birisi var mı? Senin bir çocuğun daha var gerçi. 30 Mayıs a 2500 ü geçerseler bayağı iyi olur canım inşallah gelişimlerini tamamlamış olarak doğarlar. Hem seninkiler hem benimkiler. Kendi kendilerine nefes alıp küveze girmesinler kiloyu dışarda hallederiz rabbim yardımcımız olsun

Benimde gerideydi yine öne geçti :) yediklerime ek olarak her sabah tahin pekmez yedim, onunda etkisi oldu sanırım, birde süt ve yoğurt hergun tüketmeye özen gösterdim, 9 günde 500 gr almış. Tabi protein ağırlıklı besleniyorum. Sende dene istersen çünkü bu haftalar tam kilo alma haftası

Hayırlısı olsun canım hakkında sağlıkla sihhatle kavuş inşallah

Hayırlısı olsun canım 37 ye kadar durursa süper ama durmazlaraa da çanları sağ olsun yeter saglikla kavuşun kuzularinla inşallah

bende hareketleri aşağıda hissetmeye başladım bugün sanırımayaklar aşağı indi döndüğünü de hissettim umarım yanılıyorumdur ne güzel başaşağı dönmüştü
Hıçkırık hissediyor musun ben sağ ya da sol hep göbek altinda hissediyorum nasıl anladın dondugunu

Kayınvalidem var canım eşimde 1 gün çalışıyor 1 gün evde. Şartlama değil de bilmiyorum ki korkuyorum ani olursa başka doktora denk gelirsem diye. Bir de burada devlet hastanesinin doğumhanesi çok kötü gidesim gelmiyor açıklık için muayene olmayı düşünmüyorum zaten o çatala çıkmak hiç istemiyorum sonuçta hem ikiz gebelik hem de sezeryan olacağı kesin. Bakalım gidince nst ve ultrason muayenesine göre karar verecek sanırım. Kilodan çok dediğin gibi canım gelişimleri tamamlanır inşallah ama bu hafta kiloda alsınlar diye tüm söylenenleri deniycem bakalım. Kendi kendilerine nefes almaları ve emme reflekslerinin olması çok çok önemli bizim için onlar olursa küvezlik durum olmaz inşallah

Maşallah kuzucuğa ben de deneyim tahin pekmezi. Yediklerime dikkat ediyorum aslında süt içemiyorum ama onun yerine yoğurt ayran çok tüketiyorum. Kaşar peyniri özellikle çok yemeye çalışıyorum. Evde yemekleri kayınvalidem yapıyor bir süredir çok müdahale edemiyorum ama yine de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum

Ben hiç dikkat edemiyorum şu ara yediklerime ne süt ne yoğurt kahvaltı bile yapmıyorum öğlene doğru akşamdan kalan çorba falan olursa bı kase iciyorum sonra akşam yemeğine kadar yemiyorum ağzıma atıyorum biseyler gerçi ama . Ya şeker çikolata, ya meyve falan . Bı de kaç gündür geceleri hiç uyuyamıyorum bütün gün uykulu sersem gibi dolaşıyorum sonra

Kızlar bir de benim karnım çok değişik yani doktor bile şaşırdı bugün. Asla yanlarımda hiçbişey yok arkadan hamile olduğum anlaşılmıyor önden bakınca hiç karnım yok ama yandan tamamen öne doğru uzanan bir karnım var ve bu beni çok zorluyor bugün nst çekilirken dayanamadım bayılacak gibi oldum. Bu da beni korkutuyor doktorum da diyor karnın 36 gibi ama bebekler küçük

Hayırlısı olsun canım 37 ye kadar durursa süper ama durmazlaraa da çanları sağ olsun yeter saglikla kavuşun kuzularinla inşallah

Bakalım canım 30 mayısta 36+5 oluyoruz. Sonrasında duruma göre belirleyecek doktorum. Ama o gün doğum varmış gibi gidecek olmakta bir başka stres gerçekten

Bakalım canım 30 mayısta 36+5 oluyoruz. Sonrasında duruma göre belirleyecek doktorum. Ama o gün doğum varmış gibi gidecek olmakta bir başka stres gerçekten
Hic stres yapma canım bence bu hafta dinlen 30 mayisda dogsalar bile ben inanıyorum kuvoze girmicekler daha küçükler bile girmiyor artık .mama takviyesiyle de hemen kilolarını toparlarlar . Ne güzel az kaldı ya mis kokulularin gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…