Bebişler ne kadar olmuş canım. İki hafta öndesin inşallah 3 e yakın olurlar 30 Mayıs a kadarMerhaba herkese bugün kendi doktoruma gittim günü belirlemek için 30 mayısta sezeryana girecekmişsin gibi gel muayene sonrası karar verelim dedi. Bebekler biraz daha büyüsün istiyorum bir sıkıntı görmezsem bekleriz biraz daha dedihayırlısı olsun inşallah
Bebişler ne kadar olmuş canım. İki hafta öndesin inşallah 3 e yakın olurlar 30 Mayıs a kadar30 Mayıs ta kaç haftalık tam oluyorsun. Sen yazınca bana da stres geliyor
Hiç aklımda yokken bebeğin dönmesiyle tamamen fikrim değişti, bence bi işarettisağlıkla en hayırlısı olsun inşallah .hislerin sana sezaryen dediğine göre vardır bi hayır
Yok canım ya şartlama kendini 30 Mayıs tan sonra bir hafta daha sık dişini. Yanında sana bakacak birisi var mı? Senin bir çocuğun daha var gerçi. 30 Mayıs a 2500 ü geçerseler bayağı iyi olur canım inşallah gelişimlerini tamamlamış olarak doğarlar. Hem seninkiler hem benimkiler. Kendi kendilerine nefes alıp küveze girmesinler kiloyu dışarda hallederizBebeklerin kilosu biraz az canım malesef doktor birazda o yüzden beklemek istiyor. 2400gr ve 2200gr dedi. Biri 1 hafta diğeri 2 hafta geri haftasından. İkizlerde normal bir durum dedi. Şuan için hazırız doğuma ama ne kadar kalırlarsa o kadar iyi bebekler için biraz daha büyüsünler dedi. 30 mayısta 36+5 oluyoruz. Ama benim tahminim cumartesi doğacaklar. Çünkü karnım çok geriliyor artık bu 1 haftayı yatarak geçirmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah
Benimde gerideydi yine öne geçti :) yediklerime ek olarak her sabah tahin pekmez yedim, onunda etkisi oldu sanırım, birde süt ve yoğurt hergun tüketmeye özen gösterdim, 9 günde 500 gr almış. Tabi protein ağırlıklı besleniyorum. Sende dene istersen çünkü bu haftalar tam kilo alma haftasıBebeklerin kilosu biraz az canım malesef doktor birazda o yüzden beklemek istiyor. 2400gr ve 2200gr dedi. Biri 1 hafta diğeri 2 hafta geri haftasından. İkizlerde normal bir durum dedi. Şuan için hazırız doğuma ama ne kadar kalırlarsa o kadar iyi bebekler için biraz daha büyüsünler dedi. 30 mayısta 36+5 oluyoruz. Ama benim tahminim cumartesi doğacaklar. Çünkü karnım çok geriliyor artık bu 1 haftayı yatarak geçirmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah
Hayırlısı olsun canım hakkında sağlıkla sihhatle kavuş inşallahBugün doktora gittim kızlar, uzun sürdü baya isim az önce geldim :) benim bebiş dönmüş buarada anlamıştım zaten tekmeler yukarıya geliyordu :) 35+2 kilosu 2763 boyu 49 cm cıktı, doktora sezaryen istediğimi söyledim, plesanta yapışma hikâyelerimde olduğu için tamam dedi, normal icin ısrar etmedi. Siz ne zaman uygun görürsünüz dedim 39 dedi, bende 38 olmaz mi dedim38 dolmasını isteriz dedi, 38-39 arası olur, 10 gun sonra gel tahlillerini yapalım, sonuçları anestezi doktoru ile görüşüp bir gün belirleriz dedi. Artık hayırlısı, sezaryen hiç aklımda yokken, bebeğin ters olması beni çok düşündürttü ve mantıklı geldi, şimdi bebek dönsede vazgeçmedim bi rahatladı içim, doğum stresinden kurtuldum diyebilirim
Nst ye girdim sadece bir kere 33 lere kadar sanci cıktı gerisi hep düşüktü. Buarada hemşireyede sordum sanci ekranında en çok 100 çıkıyormuş.
Amin cümlemiz inşallahHayırlısı olsun canım hakkında sağlıkla sihhatle kavuş inşallah
Hayırlısı olsun canım 37 ye kadar durursa süper ama durmazlaraa da çanları sağ olsun yeter saglikla kavuşun kuzularinla inşallahMerhaba herkese bugün kendi doktoruma gittim günü belirlemek için 30 mayısta sezeryana girecekmişsin gibi gel muayene sonrası karar verelim dedi. Bebekler biraz daha büyüsün istiyorum bir sıkıntı görmezsem bekleriz biraz daha dedihayırlısı olsun inşallah
Hıçkırık hissediyor musun ben sağ ya da sol hep göbek altinda hissediyorum nasıl anladın dondugunubende hareketleri aşağıda hissetmeye başladım bugün sanırımayaklar aşağı indi döndüğünü de hissettim umarım yanılıyorumdurne güzel başaşağı dönmüştü
belimde inceden bir sızı var. Yasakta doğururmuyum dersiniz :))
Yok canım ya şartlama kendini 30 Mayıs tan sonra bir hafta daha sık dişini. Yanında sana bakacak birisi var mı? Senin bir çocuğun daha var gerçi. 30 Mayıs a 2500 ü geçerseler bayağı iyi olur canım inşallah gelişimlerini tamamlamış olarak doğarlar. Hem seninkiler hem benimkiler. Kendi kendilerine nefes alıp küveze girmesinler kiloyu dışarda hallederizrabbim yardımcımız olsun
Benimde gerideydi yine öne geçti :) yediklerime ek olarak her sabah tahin pekmez yedim, onunda etkisi oldu sanırım, birde süt ve yoğurt hergun tüketmeye özen gösterdim, 9 günde 500 gr almış. Tabi protein ağırlıklı besleniyorum. Sende dene istersen çünkü bu haftalar tam kilo alma haftası
Ben hiç dikkat edemiyorum şu ara yediklerime ne süt ne yoğurt kahvaltı bile yapmıyorum öğlene doğru akşamdan kalan çorba falan olursa bı kase iciyorum sonra akşam yemeğine kadar yemiyorum ağzıma atıyorum biseyler gerçi ama . Ya şeker çikolata, ya meyve falan . Bı de kaç gündür geceleri hiç uyuyamıyorum bütün gün uykulu sersem gibi dolaşıyorum sonraBenimde gerideydi yine öne geçti :) yediklerime ek olarak her sabah tahin pekmez yedim, onunda etkisi oldu sanırım, birde süt ve yoğurt hergun tüketmeye özen gösterdim, 9 günde 500 gr almış. Tabi protein ağırlıklı besleniyorum. Sende dene istersen çünkü bu haftalar tam kilo alma haftası
Hayırlısı olsun canım 37 ye kadar durursa süper ama durmazlaraa da çanları sağ olsun yeter saglikla kavuşun kuzularinla inşallah
Valla olabilir bebeğinde canı gelmek istiyodur inşallah :))Hiç belli olmaz bayram şekeri gelir bı tane ne güzel işte
Yasaklar cignenmek içindir:)))senin bebiş asi olabilir:)) hayırlısı nasılsa inşallah öyle olsun hepimiz içinbelimde inceden bir sızı var. Yasakta doğururmuyum dersiniz :))
Hic stres yapma canım bence bu hafta dinlen 30 mayisda dogsalar bile ben inanıyorum kuvoze girmicekler daha küçükler bile girmiyor artık .mama takviyesiyle de hemen kilolarını toparlarlar . Ne güzel az kaldı ya mis kokulularin gelecekBakalım canım 30 mayısta 36+5 oluyoruz. Sonrasında duruma göre belirleyecek doktorum. Ama o gün doğum varmış gibi gidecek olmakta bir başka stres gerçekten
Hadi inşallah haber ver bize de ağrım falan artarsa veya hastaneye gidersenValla olabilir bebeğinde canı gelmek istiyodur inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?