2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar bugün kontrolüm vardı dört hafta sonra gördüm bebişimi. Top gibi olmuş içeride yatıyordu ayaklarını toplamış altına cinsiyeti göremedik net olarak. Üç defadır kız gibi diyor doktorum ama hep temkinli konuşuyor bir türlü emin olamadık neyse gelişimi haftasıyla uyumlu çok şükür 240 gr olmuş. 19 şubatta detaylı ultrason için gün verdi inşallah ozaman öğreniriz cinsiyeti de 🤗
Sevindim canım maşallah bebise büyümüş bizimkilerin rahatı yerinde desene göstermeye niyetli değiller detaylıyı bekliycez artık 🤭🥰🙏

Konya ben canım elazıgın etkısı bızıde vurdu. İlçesındeyım konyanın. Şükür ıyıyız ama evımız cok sallanmıs tek olsaydım etkilenırdım. Annemdeydım.
Geçmiş olsun her ilde sallanmaya başladı Allah sonumuz hayır etsin gerçekten bende korkarım tek olsam umarım olmaz ufak ufak olması daha iyi diyorlar gerçi enerji birikiyor yoksa daha tehlikeli beterinden korusun🙏

İsimlere karar verdınız mı canlar , biz cok zorlancaz gıbı..arya,miray,eylül,asel,esila,elisa gıbı isimler ve daha cok ..😂
Merhaba canım bizde kararsız kaldık ya Meryem diye düşünüyorduk sonra hoşumuza gitmedi sanki şimdi de Azra ya da yağmur Ela bi tane daha da vardı unuttum 😂

Kizlar gaziantep cok kotu sallandi biran elimi karnima koydum panik oldum o korkuyla bebegim etkilendimi bilmiyorum ama cok kotu bi his suan uyuyamiyorum bebegimi merak ediyorum yine olurmu diye korkularim var rabbim elazigdakilere yardim etsin biz boyle etkilendiysek onlari düşünemiyorum 😓

Kizlar gaziantep cok kotu sallandi biran elimi karnima koydum panik oldum o korkuyla bebegim etkilendimi bilmiyorum ama cok kotu bi his suan uyuyamiyorum bebegimi merak ediyorum yine olurmu diye korkularim var rabbim elazigdakilere yardim etsin biz boyle etkilendiysek onlari düşünemiyorum 😓
Korkma kendini strese sokma dünden önce de burda yani izmirde oldu bende korktum hatta sokaga çıktık Bugün doktora gittik bi problem yok dedi iyi hersey sende korkma Rabbim yardimcilari olsun Elazigdakilerin

Tedirgin olucak bir durum yok :) tüm organlarını damarlarına kadar detaylı inceliyorlar, özellikle herhangi bir sorunda erken müdehale edilebilmesini sağlıyor. Ben daha önce 2 kere yaptırdım. Şimdide 3 hafta sonraya randevu alicam insallah
Canim benim cok teşekkür ederim yorumun icin Allah razi olsun icimi rahatlattin bende randevu alicam sen ozeldemi yaprircan

Ben parmagima peçete sararak ittiriyorum ama illaki daha sonra biraz parça olarak düşüyor. Ne kadar içeri gidiyor bilmiyorum
Bende bel agrisi yapıyor sende de oluyormu kac günlük kullaniyosun aslında pecete de zararli en iyisi elerini iyice yikamak ama zor oluyor yani itemiyorim

Sağolun kızlar biranda sabah tuvalete gittim 2 büyük damla kan vardı çamaşırda klozette kırmızı oldu su hemen eşimi aradım geldi aklıma neler geldi çok korktum.
Geceden beri kasıklarımda ağrı vardı sebebi bilmiyorm dinlen bol su iç dedi haftaya kontrole çağırdı
Anladim canim tekrar gecmis olsun

Geçmiş olsun canım sakin olmaya çalış arkadaşın da dediği gibi geçen İzmir de de oldu korktuk baya ama sen sakin ol bebeğin etkilenmesin.

Back
X