- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
Aynen kuzum canım çıkıyor adam duymasın ses gitmesin dieAllah yardımcın olsun bacımseninki daha vahimmiş, ama görürsün sende keseyi merak etme cnm
Ben oğlumda çok tatlı istiyodum bunda hiç aklıma bile gelmiyoBen tatlı istiom sürekli
Çok üzüldüm kuzum çok zor bende yaşadım bu ay anlayabiliyorum. Ama sağlıksız olması daha kötü vardır rabbimin bir bildiği dualarımız hep hayırlı ve sağlıklı evlattan yanaydı. İnşallah en kısa süre de sağlıklı gebeliklerimiz olur bizimde.Merhaba arkdaşlar dr dan geldim.tahmin ettiğim gibi sağlıksız bir gebelik ve gelişmiyor adet tarihime göre 12.01 yani 8hafta 5 günlük olması gerekirken şuan 5haftalık falan.
10gün önce gittiğimde geç döllenmeden dolayı küçük fln dedi dr ama hala bi gelişim yok net bişey göremedi alltan bakmasına rağmen.canlılık varmı diye bakayım dedi ama canlı demedi.
Sonuç olarak 1hafta bekleyecek kendi düşmez yada gelişmez ise cuma günü kürtaj olacağım.
Folik asite devam et kanaman ağrılı sancılı dayanamayacak gibi olursan gel dedi.
Üzügünüm ama aranızdan yavaş yavaş ayrılıyorum. Herkezin sağlıklı bir gabeliği ve bebeği olur inşallah. Rabbim kızıma sağlıklı ömür versin.
Amin. Rabbim kızınıza sağlıklı ömür versin inşallah. Herşeyde bir hayır vardır. Allah yardımcınız olsun.Merhaba arkdaşlar dr dan geldim.tahmin ettiğim gibi sağlıksız bir gebelik ve gelişmiyor adet tarihime göre 12.01 yani 8hafta 5 günlük olması gerekirken şuan 5haftalık falan.
10gün önce gittiğimde geç döllenmeden dolayı küçük fln dedi dr ama hala bi gelişim yok net bişey göremedi alltan bakmasına rağmen.canlılık varmı diye bakayım dedi ama canlı demedi.
Sonuç olarak 1hafta bekleyecek kendi düşmez yada gelişmez ise cuma günü kürtaj olacağım.
Folik asite devam et kanaman ağrılı sancılı dayanamayacak gibi olursan gel dedi.
Üzügünüm ama aranızdan yavaş yavaş ayrılıyorum. Herkezin sağlıklı bir gabeliği ve bebeği olur inşallah. Rabbim kızıma sağlıklı ömür versin.
Cok uzuldum canmMerhaba arkdaşlar dr dan geldim.tahmin ettiğim gibi sağlıksız bir gebelik ve gelişmiyor adet tarihime göre 12.01 yani 8hafta 5 günlük olması gerekirken şuan 5haftalık falan.
Kuzum inşallah hayata gittiğinde herşey düzelmiş olur bebek gelişir sana tutunur inşallah cok gecmis olsun kuzum Rabbim sana bagislasin insallah kuzum
Amin kuzum insallah Aminnn canım
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inş cnm ümidini kesme yinede bol bol dua et rabbim can sağlığı versin inşşşş
Çok üzüldüm kuzum çok zor bende yaşadım bu ay anlayabiliyorum. Ama sağlıksız olması daha kötü vardır rabbimin bir bildiği dualarımız hep hayırlı ve sağlıklı evlattan yanaydı. İnşallah en kısa süre de sağlıklı gebeliklerimiz olur bizimde.
Amin. Rabbim kızınıza sağlıklı ömür versin inşallah. Herşeyde bir hayır vardır. Allah yardımcınız olsun.
Herkeze teşekkür ederim dualarınız ve iyi dilekleriniz içinCok uzuldum canminsalah en kisa zamanda yeniden gebe kalirsn ve saglikli bi gebelik gecirirsn
bence pöffff lemeyin allah size bu bebeği nasip etmiş canı gönülden isteyip senelerce evlat sahibi olamayan arkadaşlarımız tüp bebek ile yıllar sonra evladına kavuşan arkadaşlarımız var onları düşünüp şükredin allahın gücüne gitmesin bi aksilik olursa çok üzülürsünüz1300 e çıkmış 6.hafta bugün kesinleşti yani...Nasıl olacak bilmiyorum 2 yılda 2 doğum pöffff
Ben 15 gündür öyleyim canım insan gerçekten üzülüyoBugün var ama peçeteye değiyo silince akan bişey yok dün adet oldum sannki bazı gebelerde kanama olabiliyormuş
Çok üzüldüm canım ya gününden eminmisin sen hani bazen insan unutuyo karıştırıyor ... Hakkında hayırlısı olsun inşallahMerhaba arkdaşlar dr dan geldim.tahmin ettiğim gibi sağlıksız bir gebelik ve gelişmiyor adet tarihime göre 12.01 yani 8hafta 5 günlük olması gerekirken şuan 5haftalık falan.
Canım çok üzüldün,Rabbim yardım etsin...benimde daha önce başıma geldi ,Dualarındasın en kısa zamanda tekrar sağlıkla sıhhatle evlâdıñ gelsinMerhaba arkdaşlar dr dan geldim.tahmin ettiğim gibi sağlıksız bir gebelik ve gelişmiyor adet tarihime göre 12.01 yani 8hafta 5 günlük olması gerekirken şuan 5haftalık falan.
Bu hamilelik benim bedenimden çok psikolojimi yordu valla
Merhaba arkdaşlar dr dan geldim.tahmin ettiğim gibi sağlıksız bir gebelik ve gelişmiyor adet tarihime göre 12.01 yani 8hafta 5 günlük olması gerekirken şuan 5haftalık falan.
Bende de kanama değil ama lekelenme başladı.normal mi başka bişey mi var bilemiyorum. Yarın doktora gidicem. Herşeyin hayırlısı. Ben hep hayırlısını istedim Rabbim den
kaçıncı haftanızKızlar beta degerim yükselmiş çok şükür3500
Çok değil. Sadece leke şeklinde ama içim içimi yiyor işteYerleşme kanaması olabilir çok mu
6 haftalık canım,kaçıncı haftanız
benim de 4+3 yarın kaç çıkıcak değerim çok merak ediyorum6 haftalık canım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?