2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok üzüldüm kuzum çok zor bende yaşadım bu ay anlayabiliyorum. Ama sağlıksız olması daha kötü vardır rabbimin bir bildiği dualarımız hep hayırlı ve sağlıklı evlattan yanaydı. İnşallah en kısa süre de sağlıklı gebeliklerimiz olur bizimde.

Amin. Rabbim kızınıza sağlıklı ömür versin inşallah. Herşeyde bir hayır vardır. Allah yardımcınız olsun.

Cok uzuldum canm insalah en kisa zamanda yeniden gebe kalirsn ve saglikli bi gebelik gecirirsn

Kuzum inşallah hayata gittiğinde herşey düzelmiş olur bebek gelişir sana tutunur inşallah cok gecmis olsun kuzum Rabbim sana bagislasin insallah kuzum
Amin kuzum insallah Aminnn canım
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inş cnm ümidini kesme yinede bol bol dua et rabbim can sağlığı versin inşşşş
Amin. Rabbim kızınıza sağlıklı ömür versin inşallah. Herşeyde bir hayır vardır. Allah yardımcınız olsun.
Cok uzuldum canm insalah en kisa zamanda yeniden gebe kalirsn ve saglikli bi gebelik gecirirsn
Herkeze teşekkür ederim dualarınız ve iyi dilekleriniz için
öğrendiğimde şok geçirdim sonra kendimi hazırlamıştım hamielliğe ama biliyordum boş yada sağlıksız olacaığını üzülmemeye çalışıyorum kısmet diyorum elden bişey gelmiyor

1300 e çıkmış 6.hafta bugün kesinleşti yani...Nasıl olacak bilmiyorum 2 yılda 2 doğum pöffff
bence pöffff lemeyin allah size bu bebeği nasip etmiş canı gönülden isteyip senelerce evlat sahibi olamayan arkadaşlarımız tüp bebek ile yıllar sonra evladına kavuşan arkadaşlarımız var onları düşünüp şükredin allahın gücüne gitmesin bi aksilik olursa çok üzülürsünüz

Çok üzüldüm canım ya gününden eminmisin sen hani bazen insan unutuyo karıştırıyor ... Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Canım çok üzüldün,Rabbim yardım etsin...benimde daha önce başıma geldi ,Dualarındasın en kısa zamanda tekrar sağlıkla sıhhatle evlâdıñ gelsin

Bende de kanama değil ama lekelenme başladı.normal mi başka bişey mi var bilemiyorum. Yarın doktora gidicem. Herşeyin hayırlısı. Ben hep hayırlısını istedim Rabbim den

Çok üzüldüm kuzum
Vardır bi hayır.
En kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah

Bende de kanama değil ama lekelenme başladı.normal mi başka bişey mi var bilemiyorum. Yarın doktora gidicem. Herşeyin hayırlısı. Ben hep hayırlısını istedim Rabbim den

Yerleşme kanaması olabilir çok mu

kızlar ilk haftalarda betanın her gün mü 2 katına çıkması lazım ben şimdi yarın kan vereceğim 4+3 kaçlarda çıkması gerekiyor ortalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…