2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayh bende o an gerinmesem olmaz gerinmek iyi değil derler ama ben direnemiyorum. Çok şükür meleğimi göremesem de kesesi iyi durumda ❤

Kuzum hani şu bacağa giren kramplar var ya onun tek sebebi gerinmek.
Ben onu ilk yaşadığımda uyanırken gerinmiştim.
Sonra onu farkettim bidaha gerinmedim ve hiç kramp girmedi ondan sonra.

Çok sevindim iyi olmasına geçmiş olsun dinlen bol bol
Ben de 48. gün yaptığım idrar testinde öğrendim
Bi PCOS’lunun halinden gene bi PCOS’lu anlar :)
Allah sağlıkla kucaklarımıza versin İnşallah.
Hadi yaa gerçekten öyle
Kuzum inşallah bebiş iyi bize güzel haberlerle geliceksin insallah Aminnnnnn❤❤❤
İnşallah

Ayh bende o an gerinmesem olmaz gerinmek iyi değil derler ama ben direnemiyorum. Çok şükür meleğimi göremesem de kesesi iyi durumda ❤

Maşallah diyelim o zamn hep sağlıklı olsun canım ben farkına vardığım an gerinmeyi engellemeye çalışıyorum. Tecrübede olmayınca insan herşeye evham yapıyor

Aynı durumdayız bnde 20aylık kzım var seneye düşünüyordum ama kısmet diyelim

Kızlar doktor dan geldim 6+3 kese15 mm olmuş içinde bebiş var Ama kalp atışlarını duymadık 15 güne gel dedi sizdende güzel haberler bekliyorum

Kızlar doktor dan geldim 6+3 kese15 mm olmuş içinde bebiş var Ama kalp atışlarını duymadık 15 güne gel dedi sizdende güzel haberler bekliyorum

Kuzum hani şu bacağa giren kramplar var ya onun tek sebebi gerinmek.
Ben onu ilk yaşadığımda uyanırken gerinmiştim.
Sonra onu farkettim bidaha gerinmedim ve hiç kramp girmedi ondan sonra.
Bu hamilelik benim bedenimden çok psikolojimi yordu valla

Maşallah diyelim o zamn hep sağlıklı olsun canım ben farkına vardığım an gerinmeyi engellemeye çalışıyorum. Tecrübede olmayınca insan herşeye evham yapıyor
Kesinlikle katılıyorum o kadar evhamlı biri oldum ki artık kendime şaşırıyorum vala iyi olsunlar da elbet bugünlerde geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…