Kuzum hani şu bacağa giren kramplar var ya onun tek sebebi gerinmek.
Ben onu ilk yaşadığımda uyanırken gerinmiştim.
Sonra onu farkettim bidaha gerinmedim ve hiç kramp girmedi ondan sonra.
Kıpkırmızı ve içinde siyah renkte şeyler vardı düşük mü yaptım acaba dedim gittim doktora ama kesemi gördüm nasıl güzel büyümüş maşallah kesende bozulma yok kese etrafında kanama yook dedi iğne verdi ilacımın dozunu arttırdı bide sürekli görüşelim gerekirse vatsaptan yaz dedi
Maşallah diyelim o zamn hep sağlıklı olsun canım ben farkına vardığım an gerinmeyi engellemeye çalışıyorum. Tecrübede olmayınca insan herşeye evham yapıyor
sizin heyecanlı heyecanlı yazdıklarınızı okuyunca kızıyorum kendime dünden beri. İlk çocuğum 1,5 yaşında. Bedenen ve ruhen hiç hazır değilim 2. ye....doğumdan sonra ocak ve şubattta regl oldum ilk defa bu ay olmayınca bi korku bi panik. 6+3 de kan verdim 200 çıktı, bu haftada daha yüksek olmalı dedi hemşire bugün 7. hafta tekrar verdim sonuç akşama...Allah hayırlısını versin tabi de çok huzursuzum. tüm planlar altüst...içim çok sıkılıyor... bu arada ilkini de bu haftalarda öğrenmiştim ama 1000 lerde çıkmıştı. anlayamadım
Kuzum hani şu bacağa giren kramplar var ya onun tek sebebi gerinmek.
Ben onu ilk yaşadığımda uyanırken gerinmiştim.
Sonra onu farkettim bidaha gerinmedim ve hiç kramp girmedi ondan sonra.
Maşallah diyelim o zamn hep sağlıklı olsun canım ben farkına vardığım an gerinmeyi engellemeye çalışıyorum. Tecrübede olmayınca insan herşeye evham yapıyor