Ayh bende o an gerinmesem olmaz gerinmek iyi değil derler ama ben direnemiyorum. Çok şükür meleğimi göremesem de kesesi iyi durumda ❤
Çok sevindim iyi olmasına geçmiş olsun dinlen bol bolKıpkırmızı ve içinde siyah renkte şeyler vardı düşük mü yaptım acaba dedim gittim doktora ama kesemi gördüm nasıl güzel büyümüş maşallah kesende bozulma yok kese etrafında kanama yook dedi iğne verdi ilacımın dozunu arttırdı bide sürekli görüşelim gerekirse vatsaptan yaz dedi
Hadi yaa gerçekten öyleBen de 48. gün yaptığım idrar testinde öğrendim
Bi PCOS’lunun halinden gene bi PCOS’lu anlar :)
Allah sağlıkla kucaklarımıza versin İnşallah.
İnşallahKuzum inşallah bebiş iyi bize güzel haberlerle geliceksin insallah Aminnnnnn❤❤❤
Ayh bende o an gerinmesem olmaz gerinmek iyi değil derler ama ben direnemiyorum. Çok şükür meleğimi göremesem de kesesi iyi durumda ❤
Aynı durumdayız bnde 20aylık kzım var seneye düşünüyordum ama kısmet diyelimsizin heyecanlı heyecanlı yazdıklarınızı okuyunca kızıyorum kendime dünden beri. İlk çocuğum 1,5 yaşında. Bedenen ve ruhen hiç hazır değilim 2. ye....doğumdan sonra ocak ve şubattta regl oldum ilk defa bu ay olmayınca bi korku bi panik. 6+3 de kan verdim 200 çıktı, bu haftada daha yüksek olmalı dedi hemşire bugün 7. hafta tekrar verdim sonuç akşama...Allah hayırlısını versin tabi de çok huzursuzum. tüm planlar altüst...içim çok sıkılıyor... bu arada ilkini de bu haftalarda öğrenmiştim ama 1000 lerde çıkmıştı. anlayamadım
Amin kuzum insallahDinleniyorum ilaçlarımı kullanıyorum çok şükür iyiyim ya Allah hepimizin minnoşlarını bize bağışlasın❤
İnşallah canım hayırlısıyla şu süreci atlatırımKuzum Allah yardımcın olsun bol bol dinlen hem kesede sıkıntı yokmuş İnşallah çok sürmez atlatırsın
Teşekkür edeüm canım bazı gebelerde olabiliyormuş böyle şeylerHayırdır inş canım ya geçmiş olsun
Bu hamilelik benim bedenimden çok psikolojimi yordu vallaKuzum hani şu bacağa giren kramplar var ya onun tek sebebi gerinmek.
Ben onu ilk yaşadığımda uyanırken gerinmiştim.
Sonra onu farkettim bidaha gerinmedim ve hiç kramp girmedi ondan sonra.
Kesinlikle katılıyorum o kadar evhamlı biri oldum ki artık kendime şaşırıyorum vala iyi olsunlar da elbet bugünlerde geçerMaşallah diyelim o zamn hep sağlıklı olsun canımben farkına vardığım an gerinmeyi engellemeye çalışıyorum. Tecrübede olmayınca insan herşeye evham yapıyor
Onu pamuklara sarmalar sararım hele bi dünyaya gelsin anca bu kadarı geliyo şu an elimdenAmin kuzum insallah❤❤❤ dikkat edelim kuzum hem kendimize hem bebise
Maşallah ne kadar güzel darısı başımıza inşallahKızlar doktor dan geldim 6+3 kese15 mm olmuş içinde bebiş var Ama kalp atışlarını duymadık 15 güne gel dedi sizdende güzel haberler bekliyorum
Benimki de 21 aylık. İkisi aradan çıksın dedim. Ama küçük sanırım daha. Tek başına bakınca zor olacak Allah yardım etsin inşallah artıkAynı durumdayız bnde 20aylık kzım var seneye düşünüyordum ama kısmet diyelim
Aynen kuzumOnu pamuklara sarmalar sararım hele bi dünyaya gelsin anca bu kadarı geliyo şu an elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?