2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Mmmm iyimiş fazla uzak değiliz zaten, peki nasıl gidiyor gebeliğin cnm
Aynen kuzum iyi kuzum sadece çok gazim var sanci yapio bide bel agrım var onun dışında çok iyiyim 3 kere kan verdim ilk 7 sinde idrarda görüp kan verdim 71.01 cıktı sonra 10 unda verdim 316.37 cıktı enson perşembe yani dün verdim 837.31 cıktı salı günü randevum var bakalım ne durumdayız inşallah keseyi görmek nasip olur
Senin nasıl gidiyor kuzum ❤

Bende çok evhamlıyım sürekli kendimi dinliyorum. Mide bulantısı çok hafif bazen sabahları oluyor ama hemen geçiyor. Kasık ağrım hafifledi. Şuan böyle gidiyor. Sizin bulantılar ne durumda?

Maşallah çok iyimiş cnm bende adetim 3 gün geçtikten sonra idrar testi pozitif çıkınça hemen kan verdim o gün 3749 çıktı değerim 5. Haftamdaydım o zaman bi daha kan vermedim o hafta kontrole gittim keseyi gördüm işte bu ayın sonuna randevu aldım tekrar gitcem inş ya benm hiç bulantım yok kusmuyorum asla ilk çocuğumdads böleydim sadece arabaya binip hastane vs bi yere gideceğim zaman çok kötü oluyorumnapacağım bilmiyorum ve sık sık idrar başladı bide senin haftalardayken bende çok geyirme vardı ya durup dururken bide eşimin yanında sanki kasıtlı yapıyordum neyseki geçti şükür

Bende çok evhamlıyım sürekli kendimi dinliyorum. Mide bulantısı çok hafif bazen sabahları oluyor ama hemen geçiyor. Kasık ağrım hafifledi. Şuan böyle gidiyor. Sizin bulantılar ne durumda?
Allah yardımcımız olsun cnm ya benm sadece arabada bulantılarım kusmalarım oluyo evde sıkıntım yok bol bol yeşil elma yiyin diyolar cnm

Bu arada kızlar aşermeler ne durumda neler geliyo aklınıza ilk ben söylim tuzlu ekşi erik ağzımın suyu aktı anlatırken yeminle

Çok sagol kuzum ❤ masallah seninde cok guzel cikmis kuzum kuzu benimde tahmini salida 4bin üstü oluyor kese görünürmu 5+1 oluo bat a gore
Ay neguzel ya inşallah bende görürüm kuzum
Bende kusmuyom kuzu bulantı çok çok nadir aynen kuzu benide araba tutuo normalde zaten şimdi daha beter olurum
Ben idrara adet tarihim gelmeden çıkmaya başladım şuan çok fena gece uyuyamiom sürekli kalkıom oyuzden uyku duzenide bozuldu
Bende osurma var keşke geğirme olsa ya

Merhaba arkdaşlar dr dan geldim.tahmin ettiğim gibi sağlıksız bir gebelik ve gelişmiyor adet tarihime göre 12.01 yani 8hafta 5 günlük olması gerekirken şuan 5haftalık falan.
10gün önce gittiğimde geç döllenmeden dolayı küçük fln dedi dr ama hala bi gelişim yok net bişey göremedi alltan bakmasına rağmen.canlılık varmı diye bakayım dedi ama canlı demedi.
Sonuç olarak 1hafta bekleyecek kendi düşmez yada gelişmez ise cuma günü kürtaj olacağım.
Folik asite devam et kanaman ağrılı sancılı dayanamayacak gibi olursan gel dedi.
Üzügünüm ama aranızdan yavaş yavaş ayrılıyorum. Herkezin sağlıklı bir gabeliği ve bebeği olur inşallah. Rabbim kızıma sağlıklı ömür versin.

Eklentiler

• 20200313_150043.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 32
Kuzum inşallah hayata gittiğinde herşey düzelmiş olur bebek gelişir sana tutunur inşallah cok gecmis olsun kuzum Rabbim sana bagislasin insallah kuzum
Amin kuzum insallah Aminnn canım

Allah yardımcın olsun bacımseninki daha vahimmiş , ama görürsün sende keseyi merak etme cnm

Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inş cnm ümidini kesme yinede bol bol dua et rabbim can sağlığı versin inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…