- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
Eet eminim herşeyi kaydediyorum. Teşekkür edermÇok üzüldüm canım ya gününden eminmisin sen hani bazen insan unutuyo karıştırıyor ... Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Yüzde 60 yükselsin 2 güne yeter caninbenim de 4+3 yarın kaç çıkıcak değerim çok merak ediyorum
Bende kızımda ayva asermiştimBen oğlumda çok tatlı istiyodum bunda hiç aklıma bile gelmiyo
Hayırlısı olsun kuzum nediebilirimki Allah birdaha yasatmasin sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahHerkeze teşekkür ederim dualarınız ve iyi dilekleriniz için
öğrendiğimde şok geçirdim sonra kendimi hazırlamıştım hamielliğe ama biliyordum boş yada sağlıksız olacaığını üzülmemeye çalışıyorum kısmet diyorum elden bişey gelmiyor
Teşekkür ederim cnm amin. Hafya kalmaz gibime geliyor ama hayırlısıHayırlısı olsun kuzum nediebilirimki Allah birdaha yasatmasin sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahInşallah haftaya hersey yolunda gider
Hayırlısı kuzum nediyim çok üzüldümTeşekkür ederim cnm amin. Hafya kalmaz gibime geliyor ama hayırlısı
Hayırlı günler kuzum ❤Hayırlı günler hayırlısıyla kucağına alırsınız inşallah ben çocuk için tedavi görüyorum allah nasip ederse ikinci olcak adetime iki gun var inşallah hayırlısıyla tutmuştur bebeğim ve adet olmam varsa 23 kasım oluyor herşeyin hayırlısı olsun
Çok üzüldüm, kimyasal geçirdiğimde de bu denli hissetmiştim. Allahım nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz vardır bi hayır zamanı değilmiş diye teskin ettim kendimi. Geçmiş olsunMerhaba arkdaşlar dr dan geldim.tahmin ettiğim gibi sağlıksız bir gebelik ve gelişmiyor adet tarihime göre 12.01 yani 8hafta 5 günlük olması gerekirken şuan 5haftalık falan.
10gün önce gittiğimde geç döllenmeden dolayı küçük fln dedi dr ama hala bi gelişim yok net bişey göremedi alltan bakmasına rağmen.canlılık varmı diye bakayım dedi ama canlı demedi.
Sonuç olarak 1hafta bekleyecek kendi düşmez yada gelişmez ise cuma günü kürtaj olacağım.
Folik asite devam et kanaman ağrılı sancılı dayanamayacak gibi olursan gel dedi.
Üzügünüm ama aranızdan yavaş yavaş ayrılıyorum. Herkezin sağlıklı bir gabeliği ve bebeği olur inşallah. Rabbim kızıma sağlıklı ömür versin.
İnşAllah güzel haber verirsiniz bizeHayırlı günler hayırlısıyla kucağına alırsınız inşallah ben çocuk için tedavi görüyorum allah nasip ederse ikinci olcak adetime iki gun var inşallah hayırlısıyla tutmuştur bebeğim ve adet olmam varsa 23 kasım oluyor herşeyin hayırlısı olsun
Sıkıntı yapma canım ayaklarını yükseltip yat doktorum parlak kırmızı olmadığı sürece endişelenmememi söylemişti. Eğer tehlikeli boyuttaysa bunu farkedecek derecede oluyor zaten lekelenme gibi değil. Bana progestan baslamıstı fitil olarak önlem amaclı umarım yarın güzel şeyler duyarsın icin rahatlarBende de kanama değil ama lekelenme başladı.normal mi başka bişey mi var bilemiyorum. Yarın doktora gidicem. Herşeyin hayırlısı. Ben hep hayırlısını istedim Rabbim den
Ayva mide bulantıma iyi gelen tek şey benim de ama insan üstü bulantı var bende sabah uyandıktan aksam yatana kadar duraksızBende kızımda ayva asermiştimama.bunlara inanmiom ben hurafe
Kuzu ben hiç kusmadım kızımda 1 kere aserdim oda ayva hani oyle çok bisi olmadi ama bu gebelik çok farklı diğerinde çok fazla belirti var obur gebelikte nekadar belirtisiz ise bunda okadar belirtiliAyva mide bulantıma iyi gelen tek şey benim de ama insan üstü bulantı var bende sabah uyandıktan aksam yatana kadar duraksızCanım o kadar bir şey istemiyor ki acaba aşerme nedir yaşayacak mıyım cok meraklıyım
Uzanıyorum şu an. Sadece lavaboya kalkıyorum. İlaç başladı bana da. Umarım herşey yolunda gider. Teşekkür ederimSıkıntı yapma canım ayaklarını yükseltip yat doktorum parlak kırmızı olmadığı sürece endişelenmememi söylemişti. Eğer tehlikeli boyuttaysa bunu farkedecek derecede oluyor zaten lekelenme gibi değil. Bana progestan baslamıstı fitil olarak önlem amaclı umarım yarın güzel şeyler duyarsın icin rahatlar
Eşime diyorum daha smdiden böyle ne zormus annelik. Baba olarak ne iişe yarıyon ne çekiyon ki diyorum seni cekiyorum yeterli bence diyorKuzu ben hiç kusmadım kızımda 1 kere aserdim oda ayva hani oyle çok bisi olmadi ama bu gebelik çok farklı diğerinde çok fazla belirti var obur gebelikte nekadar belirtisiz ise bunda okadar belirtiliaserme hafif bulantı baş dönmesi bel kasik ağrısı uykusuzluk gaz ne ararsan
Ay cok üzüldüm dua ederim inşallah hayırlısı ne ise o yönde olsun Rabbim saglıkla hayırlı evlatlar nasip etsinMerhaba arkdaşlar dr dan geldim.tahmin ettiğim gibi sağlıksız bir gebelik ve gelişmiyor adet tarihime göre 12.01 yani 8hafta 5 günlük olması gerekirken şuan 5haftalık falan.
10gün önce gittiğimde geç döllenmeden dolayı küçük fln dedi dr ama hala bi gelişim yok net bişey göremedi alltan bakmasına rağmen.canlılık varmı diye bakayım dedi ama canlı demedi.
Sonuç olarak 1hafta bekleyecek kendi düşmez yada gelişmez ise cuma günü kürtaj olacağım.
Folik asite devam et kanaman ağrılı sancılı dayanamayacak gibi olursan gel dedi.
Üzügünüm ama aranızdan yavaş yavaş ayrılıyorum. Herkezin sağlıklı bir gabeliği ve bebeği olur inşallah. Rabbim kızıma sağlıklı ömür versin.
O zaman yarın benim 650-700 arası çıkması lazım galibaYüzde 60 yükselsin 2 güne yeter canin
Bencede pek bi ise yaramıyorlarEşime diyorum daha smdiden böyle ne zormus annelik. Baba olarak ne iişe yarıyon ne çekiyon ki diyorum seni cekiyorum yeterli bence diyorbu bulantılar ve acılar icin totoya vura vura sevelim gelince
Çıkar canım inşallah %60 olunca yeterli zaten diyo doktorlarO zaman yarın benim 650-700 arası çıkması lazım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?