2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hayırlısı olsun kuzum nediebilirimki Allah birdaha yasatmasin sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah Inşallah haftaya hersey yolunda gider

Hayırlı günler hayırlısıyla kucağına alırsınız inşallah ben çocuk için tedavi görüyorum allah nasip ederse ikinci olcak adetime iki gun var inşallah hayırlısıyla tutmuştur bebeğim ve adet olmam varsa 23 kasım oluyor herşeyin hayırlısı olsun

Hayırlı günler kuzum ❤
Amin kuzum insallah
Inşallah tutmuştur kuzum bebisin seninledir

Çok üzüldüm, kimyasal geçirdiğimde de bu denli hissetmiştim. Allahım nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz vardır bi hayır zamanı değilmiş diye teskin ettim kendimi. Geçmiş olsun Umarım en hayırlı vakitte sağlıkla kucağına almak nasip olsun

İnşAllah güzel haber verirsiniz bize

Bende de kanama değil ama lekelenme başladı.normal mi başka bişey mi var bilemiyorum. Yarın doktora gidicem. Herşeyin hayırlısı. Ben hep hayırlısını istedim Rabbim den
Sıkıntı yapma canım ayaklarını yükseltip yat doktorum parlak kırmızı olmadığı sürece endişelenmememi söylemişti. Eğer tehlikeli boyuttaysa bunu farkedecek derecede oluyor zaten lekelenme gibi değil. Bana progestan baslamıstı fitil olarak önlem amaclı umarım yarın güzel şeyler duyarsın icin rahatlar

Kuzu ben hiç kusmadım kızımda 1 kere aserdim oda ayva hani oyle çok bisi olmadi ama bu gebelik çok farklı diğerinde çok fazla belirti var obur gebelikte nekadar belirtisiz ise bunda okadar belirtili aserme hafif bulantı baş dönmesi bel kasik ağrısı uykusuzluk gaz ne ararsan

Uzanıyorum şu an. Sadece lavaboya kalkıyorum. İlaç başladı bana da. Umarım herşey yolunda gider. Teşekkür ederim

Eşime diyorum daha smdiden böyle ne zormus annelik. Baba olarak ne iişe yarıyon ne çekiyon ki diyorum seni cekiyorum yeterli bence diyor bu bulantılar ve acılar icin totoya vura vura sevelim gelince

Ay cok üzüldüm dua ederim inşallah hayırlısı ne ise o yönde olsun Rabbim saglıkla hayırlı evlatlar nasip etsin

Eşime diyorum daha smdiden böyle ne zormus annelik. Baba olarak ne iişe yarıyon ne çekiyon ki diyorum seni cekiyorum yeterli bence diyor bu bulantılar ve acılar icin totoya vura vura sevelim gelince
Bencede pek bi ise yaramıyorlar
Olur gelsinler de hele öyle severiz ❤ ben acısı ağrısında deilim iyi olsun yeter kuzu ya inşallah sag salim gelsinler

Kızlar ben mesaj attığımda netim gidip geldiği için 5 defa falan gelmiş kusura bakmayın Androidin acizliği silemedimde okurken zamanınızı aldım özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…